2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
موقع بی حس کردن درد نداشت؟  وقتی داشتن شکمتون رو باز میکردن هیچی هیچی متوجه نشدین من همش میگم ...

نه عزیزم اصلا اصلا نترس اولش شاید از اتاق عمل و اون نور بالای سرت و تختش بترسی ولی هیچی نیست آمپول رو میزنن به کمرت یه لحظه میسوزه و بعد کم کم سریع پاهات داغ میشه و کلا بی حس میشی اصلا نترس سریع بی حس میشی،هیچی نمیفهمی فقط فشاری که به شکمت میاد اونو مثل حالت فشار حس میکنی ولی درد نداریا اصلا اصلا اصلا،بعدم که عملت تموم شد بیشتر سوزش داری جای بخیه ها تا درد با خودت شیاف دیکلوفناک ببر هر دوساعت بزن از مقعد دردت از بین میره دیگه چیزی نیست و تمومه دیگه 😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال دیگه میگم شیاف که میزارید چقدر می‌خوابید یکساعت کافیه؟؟ بعد یه چیزایی میاد بیرون طبی ...

ولی یکساعت کافیه فکرکنم چون شما روزی چندتا استفاده می‌کنید 

خودمم اوایل روزی ۳،۴ تا میذاشتم همینجوری ۴۵دقیقه تا یکساعت دراز میکشیدم

روزی دوتا دارم

سلام عزیزم 

پیام هاتو خوندم تبریک میگم گلم انشالله همه چیت به خوبی پیش بره😍🌺💖

برا منم دعا کن روز ۵ انتقالم.

میشه اگه یادته علائمت رو بگی؟

من از ظهر تخمدان سمت راستم حس میکنم ی چیزی فرو میره و گاهی پا راستم حالت سر شدن و درد خفیف داره بنطرتون اینا علایم لانه گزینیه؟

شاید دارم کفر میگم یعنی بچه واقعا انقدر ارزش داره!!!! با اتفاقی ک برام افتاده نمیدونم چرا شاکر خدا ...

درست میگی منم خیلی هارو دیدم نخاستن و بچه دار شدن 

خاستن سقط کنن ولی نشده 

ان شاالله خدا هم به ما کمک می‌کنه تو این راه 

تو هم ناامید نباش ان شاالله طبیعی خودت باردار میشی 

اتفاقا ماها ک به سختی بچه دار میشیم بیشتر از هرکسی قدر میدونیم 

ما رفتیم پیش دکتر خشاوی بندرعباس به من گفت که چون مورفولوژی همسرت صفره حتی اگر جنین هم تشکیل بشه لانه گزینی نمیکنه باید جنین اهدایی بگیرین .ما هم تصمیم گرفتیم بریم همون تهران تخمک اهدایی بگیریم فعلا ببینیم چی میشه .خدا هیچ کس رو گرفتار نکنه

درست میگی منم خیلی هارو دیدم نخاستن و بچه دار شدن  خاستن سقط کنن ولی نشده  ان شاالله خدا ...

💔

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️