2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047431 بازدید | 684601 پست
ای داد ای واییییی چرا دکترش تشخیص نداده خب.مگ زیرنظرمرکز ناباروری نبوده؟

خدا نکنه گیر دکتر احمق و بی سواد بیفتی

خیلی از دکترها اشتباه می کنن ما باید حواسمون باشه با خنگ بازیهای اونها تو چاه نیفتیم. 

تو مطبشون ازشون سوال می پرسی خوششون نمیاد

با اکراه جواب میدن یه جوری که تو لازم نیس چیزی بدونی یا جواب نمیدن 

خودشون رو خدا می دونن

در صورتی که اندازه خر هم حالیشون نیست.

ممنون فاطمه اینقد دلم آشوبه دعام کن راستی دیروز با همسرم راجع به اینکه یه نی نی بیاریم حرف زدم گفت س ...

دورت بگردم همه چیز به خوبی پیش میره انشالله استرس نداشته باش

منم امشب با پدر شوهرم در میون گذاشتم بین حرفام گریش گرفت ، در کنارش خواهر شوهرم و مادرشوهرمم گریه کردن

کلی حرف زدیم گفت برید پناه بر خدا انجام بدین :) نینی بیارین

بعد گف خیلی باید قوی باشین بخاطر حرف مردم اینا

گفتم به کسی نمیگیم ک به فامیل میگم رحم اجاره کردم :)

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم همه چیز به خوبی پیش میره انشالله استرس نداشته باش منم امشب با پدر شوهرم در میون ...

ولی اولش راضی نبود دیگه با سیاستم راضیش کردم 🤪😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا نکنه عزیز من  من دلم به حرف زدن با شماها خوشه خدا اینو ازم نگیره

بخدا منم 

شوهرم میگه دست بردار از این سایت میگم نمیتونم همشون دوستامن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالا عزیزم خدا هر چی آرزوشو داری تو دلته بعت بده به صلاحته بهت بده انشالا

ممنون مهربونم😍💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب میدونستی حتی برای ای وی اف هم رحم باید گرم باشه تا جنین رو جذب کنه

عزیزم این روالی ک گفتم مال قبله برای انتقال و تخمک کشی رعایت میکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله خدا جفتش رو به همه بده چون هرکدوم یه طعمی داره 

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان ان شاالله هر چیز خیر برات پیش بیاد و عملت به خوبی انجام بگیره 

ممنون ازت گل من

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
 دورت بگردم همه چیز به خوبی پیش میره انشالله استرس نداشته باش منم امشب با پدر شوهرم در میون ...

اره منم اتفاقا اینجوری گفتم میگیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بخدا منم  شوهرم میگه دست بردار از این سایت میگم نمیتونم همشون دوستامن

عین من 😅😅😅خوب تو خونه تنها چیکار کنم 

ای داد ای واییییی چرا دکترش تشخیص نداده خب.مگ زیرنظرمرکز ناباروری نبوده؟

وقتی این اتفاق میافته هر دکتری بعد اتفاق از این نطرها میده دیگه ...

وقتی تو ازمایش معلوم نشده چطور بفهمن پنهان بوده. نطرم اینه هر کس سقط داره بلااستثنا دارو باید بگیره

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

سلام مهتاب نازنینم  

چقد دلم برات تنگ شده بود

الان که اومدم و اسمم رو دیدم چقد حسه قشنگی اومد سراغم از اینکه چقد مدیون دوستای مهربونم هستم که تو همه شرایط کنارم هستن و به یادم...

انشاءالله به حق امیرالمومنین (ع) هیچوقت تو زندگیت گره نباشه و از در غیب گشایش توی لحظه لحظه ی زندگیت جاری باشه

ممنون از اینکه منه روسیاه و قابل خلوتهای شبانه ت می دونی

بهترینها نصیب قلبه دریاییت مهربونم  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

@atrin_arsen_atrina    

نازنینم از اتفاقی که برات افتاده قلبم درد گرفت

الهی بمیرم برای دله مهربونت

الهی بمیرم که صبورانه داری ادامه میدی و صدات در نمیاد...

کاش جز دعا از دستای خالیم کاری برات بر میومد...

کاش کنارت بودم و می تونستم شونه بشم برای قلبه شکسته ت...

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام بچه ها

من ۱۵ خرداد دوتا جنین انتقال دادم یازدهم انتقال شبش ی لرز وحشتناک کردم و فردا لکه بینی داشتم که گفتن بخاطر لانه گزینی بوده من روزی ی شیاف و ی آمپول پروژسترون استفاده می‌کردم که شد دو تا شیاف و دوتا آمپول دوباره اوضاع اوکی شد تا روز هفدهم که آزمایش بتا دادم و بتا ۷۵۸بود. روز ۲۰از صبح کمر درد و لگن درد داشتم و شبش باز لکه بینی.. فرداش یعنی روز ۲۱ رفتم دوباره آزمایش دادم که بتا شده بود۳۳۹۰ ولی شبش خونریزی شروع شد سریع رفتم کلینیک که یکی از پزشکان گفت چه حیف ساک تشکیل شده بود زرده هم همینطور ولی دهانه رحم داره باز میشه تقریبا ناامیدم کرد. گفتم میخوام همه تلاشمو گفت برو زایشگاه بستری شو. رفتم زایشگاه هم خونریزی داشتم هم لخته. پروژسترون رو روزی ۴ تا کرد ولی فردا که رفتم سنوات توی بیمارستان گفتن که ی ساک دیده میشه و دهانه رحم طبیعی و ی هماتوم ۹ میلی دیده میشه هفته دیگه نوبت دارم. این چند روز استراحت مطلق بودم خونریزی کامل قطع شده ولی از استرس دارم میمیرم ممکن اون یکی بمونه واسم؟؟؟