2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
درسته دوفاستون پروژسترونه ضد بارداری نیست

ممنونم مهتاب جون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=298829040]نمیدونم والا کاش بتونم زود تر دوباره باردار شم دخترمو ک فراموش نمیکنم اما لا اقل یکم حالم بهتر شه 

عزیزم این فکررو نکن خدادلت رو اروم کنه،خداروشکر سالمی وبازهم میتونی باردار بشی ،خداکمکت میکنه انشالله دفعه بعد بارداریت اسونتر پیش میره وبرای این سختی هم خدا اجرت رو میده گلم ،الان هم یه فرشته داری که حواسش به مادرش هست،انشالله خدا بهترین هارو برات مقدر کنه ...بچه های سالم صالح وخوشگل رو....بهت بده بزودی🙏🙏🙏

خدایاشکرت🤲🤍

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞

**لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه السلام**

۱_ @یامنان‍  ✔️🌹

۲_ @پروانه21‍  ✔️🌹

۳_ @آستاره ۷۲ ✔️🌹

۴_ عبدالواحد✔️🌹

۶_  گیسوگلابتونم ✔️🌹

✔️۷_ khanomiman🌹

✔️8_alae🌹

✔️9_favali 🌹

۱۰_ ماهییا

۱۱_ niloo68

12_ رادیس۱۲

۱۳_ pariii73

۱۴_هدیه۹۹

15_ marshmaloo

16_ کاربر تکراریست

۱۷_ لیمولیمولیمو

۱۸_houra۱۴۰۰

۱۹_ mehremah

2۰_پاپیون_سفید 

۲۱_نگار80

22_sssefat

۲۳_فردایی_روشن

️۲۴_ داداشممم

۲۵_sarvesahi

۲۶_rose_710

۲۷_haniiijoooon

۲۸_محلا20

۲۹_صدف_۶۹

۳۰_رزیتا22

۳۱_طوطططیا

۳۲_جانان۱۱۱

۳۳_شطرنجی

۳۴_آناشید۹۹

۳۵_نیاز6973

۳۶_7zooozi۸

۳۷_آرام000

۳۸_فطررس

️۳۹_اهسته

۴۰_shiva_ab

۴۱_tamana36۶

۴۲_نهال6467

۴۳_sarayyyyy

۴۴_happygirls 

45_1367زهرا

46_ترگل_رض

47_زلیخاه۱۴۰۲

48_yalda1398

49_raaaaaz

50_blacklove

51_س۱۳۶۷

52_nooshabehjoon

53_مامانو_سوفی

۵۴_725henas

۵۵_نغمه_کوچولو

۵۶_آیدا128

۵۷_raha16

۵۸_mgh77

۵۹_ارکیدهابی

60_ریحانه۵۷

۶۱_گندمک۱۱

۶۲_ماهور_جان

۶۳_پونه۰۰

۶۴ _ bahar2063 

٦٥_تنهاترررررین‍  ✔️🌹

٦٦_سحربانو۶۸✔️🌹

٦٧_ poweroflove@ @poweroflove     ✔️🌹

٦٨_  @asemaneabii      @asemaneabii 🌹✔️

٦٩_ ✔️elahe_الهه   @elahe_الهه       ✔️🌹

٧٠_ Hasret

٧١__بهاره_

٧٢_joooodi

٧٣_bahar2200

٧٤_نیکاد

٧٥_نگار۱۲۳_نگاررررم

٧٦_sami1367

٧٧_نارنجستان64

٧٨_artin_arsen_artina : الهی به زودی برات معجزه بشه و تا اون روز دعاگوی تو هستم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من خودم سونو داشتمو رفتم. بله عزیزم چاره چیه خدا نخواست. اینقدر نشین حسرت ۳هفته بخور. ددستهدمیگن میم ...

اره گلم ب زجر کشیدنش ک راضی نبودم اگه قرار بود بمونه زجر بکشه خدارو شکر ک نموند 😥😔انشالله ک دوباره باردار شم 🙏🙏هم من هم تو هم همه بچه های منتظر 😔🙏

بله عزیزم. برای من دیگه داشت دفع میشد کامل اما چون خونریزیمدزیاد بود دکتر اجازه نداد ادامه بدیم گفت ...

من کلا یه بار دست بردن در بیارن نشد انقد جیغ زدم گفتم ببرین کورتاژ چون هم جفت چسبیده بود هم خونریزی زیاد داشتم 😥😔

پس دیگه خیالتم راحته خدا را شکر

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم خدا خیرت بده❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چکار میتونستی انجام بدی که نکردی؟ این حرفو دیگه نزن. خدا نحواست و تمام. ایشالا زودی جاش پر میش ...

همش میگم کاش هی میرفتم سونو کاش بیشتر استراحت میکردم 😭۲تا دیگه دارم کاش برگردن و بشه چون ک قبل تخمک کشی هم ذخیرم کم بود 

من کلا یه بار دست بردن در بیارن نشد انقد جیغ زدم گفتم ببرین کورتاژ چون هم جفت چسبیده بود هم خونریزی ...

نزدیکان من ماما هستن میگفتن اینجور مداقع وقتی بچه میاد نباید بکشنش تا جفت هم در بیاد. اگه بکشن و اتصال قطع بشه در اوردن جفت سخته دیگه و حتما باید بره کورتاز

[QUOTE=298829040]نمیدونم والا کاش بتونم زود تر دوباره باردار شم دخترمو ک فراموش نمیکنم اما لا اقل یک ...

ممنونم گلم انشالله نمیدونم فکراییهم میاد سراغم اصلا حس میکنم دارم افسردگی میگیرم دیونه شدم انقد همه چیز یادم میرم دیروز صبونه نیمرو درست کردم چند بار نمک زدم شور شد شوهرم هم خورد بیچاره چیزی نگفت یه بارسر گاز دوبار توسفره شوهرم گفت هواست کجاست دیگه نمک نزن سه بار زدی