2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ولی لاله جون به من گفتن نخورم. به خاطر اندوم برام مهم بود که بخورم ولی دو بار هم تلفن زدم از هر دوما ...

ازی جون حالا بری مشخص میشه
شاید برای هر بیماری طبق شرایط خودش برنامه میریزه
استرس نداشته باش
بهش اعتماد کن
یعنی کاری جز اعتماد نمیتونیم انجام بدیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم :)))))))))))))))))) پسرت چند سالشه عزیزم؟

4.5 سالشه. زیر 2 سالش بود، درست وحسابی نمیتونست حرف بزنه اما ادای نماز خوندن رو درمیاورد! الله اکبر جز اولین کلماتی بود که گفت! لاله جون جواب آزمایشامو دیدین؟؟ آنتی ترومبینم 80 هست که لب مرزه! تازه نوشته برای سه ماه اول بارداری رنج پایین از 89 شروع میشه! esr و crp باز مثبته! پردنیزولون باید بخورم؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

esr و crp بازم مثبته! دکتر آزمایشگاه و دوست ایمونولوژیست همسرم گفتن که cd 16  هم باحتمال زیاد ب ...

عزیزم نگران نباش نهایتا برا این مشکل بهت پرد نیزولون میدن فدات شم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم نگران نباش نهایتا برا این مشکل بهت پرد نیزولون میدن فدات شم 

کاش بده! الان اومدم دکتر زنان. بنظرتون دکتر روماتولوژی هم برم؟؟ 

عزیزم داروخانه گفت تازه این دارو از پوشش بیمه در اومده،،،،گفت بقیه دارو ها بیمه هستن،،،،در مورد سوال ...

اره متاسفانه پرگووریس تحت پوشش نیست
حواسم نبود شما پرگو دارین

4.5 سالشه. زیر 2 سالش بود، درست وحسابی نمیتونست حرف بزنه اما ادای نماز خوندن رو درمیاورد! الله اکبر ...

خدا حفظش کنه
احتمالا میدن
چون علتش هم مشخص نشده تو آزها که چرا بالاست این دو تا ایتم ، به هر حال یه کاری برا کم شدنش میکنن دیگه

دوستاي خوبم شكر خدا خبري از كيست نبود، دكتر ال دي داد و گفت ١٩ پري برم براي شروع سيكل، ميشه توضيح بدين چطوري ميشه از ١٩ سيكل؟ سوپر فكت گفت بايد بزنم ولي نگفت از كي، راهنمايي لطفا، مرسي از همه تون

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
قبلا نرفتی؟

والا دکتر روماتولوژی رو خرداد وو تیر میرفتم. الان دکتر زنان برام آنوکساپرین 4000 فکرکنم و فرتیژست نوشت. گفت بنظرم پردنیزولون نیاز نداری! من اصرار کردم که پس برای crp و esr مثبتم چیکارکنم؟! اونم برام نامه داد برای دکتر روماتولوژی. نامه رو بردم برای دکتر روماتولوژی. گفت باید بمونی آخروقت! منتظرم ببینم دکتر روماتولوژی چی میگه.

سلام دوستاي خوبم جواب ازمايش قند خونم گرفتم  قند ناشتا ١٠٢ قند بعد صبحانه ١٠٤ بعد ناهار ٩٠ و بعد شامم ١٣٦ هفته دهمم ، ترس تو جونمه چيكار كنم؟؟؟؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
والا تامین اجتماعی توی بیمارستان های خصوصی هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنه یعنی همشون آزادن  از سو ...

دوست خوبم مرسی از توضیح تون.پس انگار بیفایده س واسه من چون هم بیمارستان خصوصیه هم اینکه من دارو رو تهیه کردم..دیگه چیزی نمیمونه...باز هم ممنونم🌼🌸

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..