2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
استرس گرفتم اصلا گفت شاید خودم بیام خونت

بگو داریم میریم مسافرت همسرم مرخصی گرفته

مامانت دوره ازت؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرم میگم به مامانم بگم قتل که نکردم نمیذاره میگه من نمیخوام کسی بفهمه اصلا موندم چیکار کنم!حالا این مامانمم بنده خدا اصلا خونه من نمیومد همیشه من میرفتم ولی الان میگه چرا نمیایی!بابام دلش برای پسرم تنگ شده باهاش خیلی جوره،موندم بخدا

اصلا بر فرض کسی هم دیدت اولا دیوار حاشا بلنده بگو یه مشکل کوچک داشتم بگو پولیپ داشتم... دوما اگر هم ...

درسته

اما حساسه دوست نداره کسی ببینه

من سری قبل دوست همسرم یهواومدجلوش خانمشواورده بودبراجراحی رحم

گفت ازاینوار

همسرم گفت خانمم کیست داره 😥

خدایابه امیدخودت🌺
همینو میخواستم بگم شما هم نری تابستونه دیگه خودشون میان

البته من طبقه سوم هستم مامانمم پاهاش درد میکنه اگه من برم اون نمیاد ولی من بخدا بعد از اون داستان جفت تا سرکوچه هم نرفتم خودمو تو خونه حبس کردم بخاطر پله ها

به شوهرم میگم به مامانم بگم قتل که نکردم نمیذاره میگه من نمیخوام کسی بفهمه اصلا موندم چیکار کنم!حالا ...

الهی

توچندماه چطورطاقت بیاری؟

برامنم سوال بودالبته اگه ناراحت نمیشی خواهر

ساروگیتا بعدتحویل بچه به اقوام وبچه هاشون درموردبچه چی میگن؟

خدایابه امیدخودت🌺
درسته اما حساسه دوست نداره کسی ببینه من سری قبل دوست همسرم یهواومدجلوش خانمشواورده بودبراجراحی رحم ...

من خودم تو ابن سینا یه روز مدیر شرکتی که توش کار میکردم رو دیدم

بنظرم این چیزا دیگه خجالت نداره ،عادی شده برای عموم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه خیلی دور نیست یک ربع با ماشین راهه 

خب پس بهتر 

چون اگه دور باشه میگه خب بیاین اینجا برای مسافرت

😬

درکل مسافرت هم ۱۰ روزه 🥲 بیشتر از این ضایس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی توچندماه چطورطاقت بیاری؟ برامنم سوال بودالبته اگه ناراحت نمیشی خواهر ساروگیتا بعدتحویل بچه ب ...

بچه هام که چیزی متوجه نمیشن اصلا سرشون گرم بچگیشونه،اقوام هم کسی خبر نداره جز من و شوهرم من میگم بزار به مامانم بگم شوهرم نمیزاره میگه نظرشون راجب من عوض میشه و چه میدونم از این حرفا در صورتی که من مامانمو میشناسم اگه بهش بگم چیزی نمیگه اصلا اخلاقشو میدونم فقط برام شاید دلسوزی مادرانه بکنه مثلا

اینقدر حرصم میاد زن داداشمم حامله همش این ور و اون ور هست پیش خودم میگم مگه من جرم کردم که باید خودمو قایم کنم باز میگم ولش کن همش سه ماه مونده به لطف خدا