2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من منوپور و۲تا سینال اف داشتم.نتیجه ی پانکچر ۵تا تخمک بالغ بود.

از نظر دکتر قابل قبول بود؟؟پس این امپول خوبی نبوده حتمااا..ای وای کاش به جای اون مریونال گرفته بودم..من ستروتاید دارم به جای سینال

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
از نظر دکتر قابل قبول بود؟؟پس این امپول خوبی نبوده حتمااا..ای وای کاش به جای اون مریونال گرفته بودم. ...

من ذخیرم پایینه۱/۸ هست.با پیورگان هم تعداد تخمک هام کم بود.ان شاالله برای شما تخمک های خوبی تشکیل میشه.به دکترت اعتماد کن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ذخیرم پایینه۱/۸ هست.با پیورگان هم تعداد تخمک هام کم بود.ان شاالله برای شما تخمک های خوبی تشکیل می ...

مرسی عزیزم...اما 1.8 ذخیره کمی نیست...امیدوارم بهترینها واستون پیش بیاد

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام دخترا خوبید چه خبرا

آنا دختر گلم چطوره ای ای کاش یه عکسی از فرشته کوچولومون می زاشتی خیلی دلم می خواد ببینمش

انا یادته گفتم می خوام برم از اول شروع کنم .گفته اول هیسترو انجام بدی .

هسرم دیروز رفت دکتر اورلوژی .گفته عفونت نسبتا شدید اسپرم داری . حالا دارو داده گفته یکماه دیگه بیا ازمایش . من هنوز گیجم .احتمال داره عفونتس به من منتقل شده باشه . دکترش چرا برای من دارو نداده .

به نظرت ما اینماه نزدیکی نکنیم. کلا در مورد عفونت اسپرم چی می دونید

یا امام رضا

سلام خانم های گل

من الان اومدم از دکترم،،، سونو کرد گفت آندومترت خوبه،،،،یادم رفت بپرسم چنده آنقدر که استرس داشتم،،،،بهم شانزده تا آمپول پرگوریس(pergoveris) داد روزی دو تا فقط دور ناف،،،،گفت روز شش یا هفت بیا سونو،،،بچه ها دو ملیون و چهارصد فقط همین دارو هام شد،،،من فکر میکردم کلا همش یک و نیم میشه،،،،کسی آشنایی با این دارو داره؟؟؟دکتر داروخانه خیلی تعریف کرد،،،خودمو سپردم به خدا

آها راستی راجع به پی ار پی و خراش رحم هم گفتم گفت ما بار اول میکرو رحم رو دست کاری نمی‌کنیم،،،،ایشالا این دفعه میگیره و از این حرف ها

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

خانوما من میخواستم میکرو بکنم دکتر بهم گفت پریود شدی ال دی شروع کن ولی من هنوز پریود نشدم بنظرتون اگه شدم ال دی بخورم بخوام میکرو انجام بدم قبل عید میشه یا میخوره به تعطیلات بنظرتون چیکار کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام خانم های گل من الان اومدم از دکترم،،، سونو کرد گفت آندومترت خوبه،،،،یادم رفت بپرسم چنده آنقدر ...

انشاالله که نتیجه مثبت بگیرید شما ال دی هم خوردید مشکلتون چی بود

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام خانما میشه کمک کنید . من دیروز ترشح داشتم بعدش قط شد شبش شیاف زدم دکترم گفت برم سونو من تا شنبه نمیتونم برم حالا شوهرم میگه شیاف هم نزن قط شده نمیدونم چکار کنم یه کم دل درد دارم میگم نکنه مال شیافه که زدم . هر روز دوتا آمپول تو طه سرنگ میزدم امروز جدا جدا زدم مشکلی نیست؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ترشح فقط دیروز صب چند بار بود تا بعدازظهر قط شد من ساعت ۸ شیاف زدم . آره روزی دوتا آمپول تو یه سرنگ ...

خوب من 3تا شیاف داشتم با یک امپول گفت هر 6ساعت بزن ولی برا شما دوتاست باید 12ساعته بزنی اخه 5صبح چطوری میخوای بزنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جان دوست من چندسال پيش ميكرو كرد دوقلو باردار شد تا چند وقت خونريزي داشت يعني طوري كه بايد پد ا ...

جدی میگی؟خداروشکر والا دکترم همش میگه مشکلی نیست ولی دله دیگه دیوونست اصلا هم قصد عاقل شدن نداره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانما میشه کمک کنید . من دیروز ترشح داشتم بعدش قط شد شبش شیاف زدم دکترم گفت برم سونو من تا شنبه ...

شیاف رو نمیتونی قطع کنی عزیزم بدنت بهش شوک وارد میشه فعلا بزن مشکل درست نکن برا خودت .

سلام دوستان،ببخشیدمن هی میام گزارش کارمیدماجدا ازینکه خودم سبک میشم میگم شاید ب دردیکی بخوره،من بعدازده تاکارما و 8تا مونوگان(ک باید منوپیورمیزدم داروخونه اشتباه داد)و5تا مریونال ویه ستروتاید صبح ک سونو شدم تقریبا پنج تا فولی 16و7تا فولی 12 تا13داشتم نمیدونم برای روز ده پری خوبه یانه ولی دکتر راضی بود ودوباره سه تا مریونال ویه ستروتاید وهاش سی جی نوشت وقراره انشاءالله ب امیدخدا جمعه برم پانکچر

این سایز فولی خوبه آیا واینکه تا جمعه هم رشدمیکنه باوجود ستروتاید ک میزنم؟

تاروز پانکچرم چیزخاصی هست بخورم ک خوب باشه؟

سلام خانم های گل من الان اومدم از دکترم،،، سونو کرد گفت آندومترت خوبه،،،،یادم رفت بپرسم چنده آنقدر ...

پريا جون منم پرگوريس ميزدم دكتر درست گفته خيلي داروي خوبيه منم قبلا ازش استفاده نكرده بودم ولي با اين دارو و البته گونال اف (هر روز يكي از اين يكي از اون) نزديك ١٣ تا فوليكول خوب داشتم   ايشالا كه يه عالمه فولي خوب درست ميشه. داروهاي منم كلا سه ميليون شد. من فكر ميكر م كل پروسه بشه سه تومن