2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
گفتن با حراست هماهنگ ميكنيم تاهمسرت ساعت ٦ صبح بياد نمونه بده و بره. يعني ميتونه با پرواز ٧/٥ صبح بر ...

خدارو شکر عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط ديگه روز پانكچر همراه ندارم و به دعاي شما محتاجم

نگران نباش عزیزم.......

ایشالله پانکچر راحتی خواهی داشت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتریسا جان خوشحالم که داری وارد سیکل جدید میشی امیدوارم که این سیکل نقطه ی عطف زندگیت باشه عزیزم ب ...

لاله جون عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازتون بابت دعای زیبا چندین بار خوندمش خیلی دلنشیه واسم🌸🌼🌹من هم این آرزو رو به اضافه سلامتی و خوشبختی رو واستون دارم...

همسرم هم دارو گرفته ولی خب اینکه چقدر دارو تاثیر بذاره رو اسپرم واقعااا دیگه بهش فکر نمیکنم. .چون باید مدتهااا این دارو رو مصرف کنه..ممنون که به یادم بودید

لاله جون خب دیگه سرکلاژ چراااا آخه شما قبلا با ایشون ویزیت شدید؟؟یه کم نگران شدم..من بابت ایمنی و..با دکتر  زرنانی هماهنگم البته قبل انتقال دوباره باید ویزیت بشم...اتفاقا چندین بار پرسیدم مکمل نیازی ندارم گفتن نه خیلی جالبه..البته گاهی فک میکنم شاید تاثیر چندانی نداشته باشه واقعااا چون همه ما با یه ذخیره مشخص متولد میشیم و کیفیت تخمک هم که به مرور زمان کاهش پیدا میکنه و ژنتیکی هست اصلا مشخصه که از لحاظ کیفی حتی نمیشه میکروسکوپی نظر داد..ولی خب وقتی مکمل مصرف میشه و بعضیهاا جواب میگیرن این دیگه واقعااا واسم جای سوال داره

امیدوارم که تلاش همگی مون ختم به خیر بشه آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام بچه ها خوبین

میگم میشه دکتر خودم برام آزمایش بنویسه ببرم رویان انجام بدم قبول میکنن یا فقط نسخه های خودشونو براآزمایشگاهشون میپذیرن مرسی

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......

سلام

دوستان من امپول منوپیور رو خریدم اما تو جعبه نبود فقط تو همون طلق بو همین بوده درسته؟موندم چراا جعبه نداشت البته خودم نخریدم وگرنه میپرسیدم حتما..

فقط تا حالا منوپبور نداشتم..داروی خوبی هست؟؟از روز 7 پریود هم باید ستروتاید تزریق بشه. ..نمیدونم انتخاب داروی خوبی هست این دو تا ممنون میشم راهنمایی کنید...دیگه مجبورم که با دکتر ن ص ر ادامه بدم..البته به جز اینجور مسائل مربوط به طبابت😆که البته اصل کاره  خب اخلاق شایسته ای دارن..دیگه توکل به خدا..خودم هم نمیدونم چرا با علم به اینکه دکتر به یه سری مسائل اهمیت نمیدن باز ایشون رو انتخاب کردم و بهشون اعتماد دارم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان من امپول منوپیور رو خریدم اما تو جعبه نبود فقط تو همون طلق بو همین بوده درسته؟موندم ...

مثل من 

منم دكتر نصرو انتخاب كردم بخاطر اينكه ارامش زيادي ميده به بيمار

اتريسا جون چكش كن تقلبي نباشه عزيزم

نانا جان از داروخانه ای که گفتن تهیه کردم اما بازم نگرانم البته عکسشو فرستادم واسه خانم دوستی چیزی نگفتن...

پس پزشک شما هم ایشون هستن...اره واقعااا خیلی ریلکس هستن😊 شما هم مکمل نگرفتید قبل پانکچر؟؟آخه گفتم لازمه واسم ما دکتر گفتن نه اهمیتی نداره...الان تو چه مرحله ای هستید؟؟

عزیزم من هم منوپور زدم درسته برای من هم توطلق بود.

پروانه جان مرسی خیالم راحت شد..با این آمپول تعداد تخمک قابل قبول داشتید خداروشکر؟؟