2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047602 بازدید | 684617 پست
ان شاءالله مثبت شده به سلامتی   خوشحال شدم برات

وای جدی میگی.بعنی مثبت.نمیدونم اصلا چی باید بگم.میگم نکنه خرابه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
وای جدی میگی.بعنی مثبت.نمیدونم اصلا چی باید بگم.میگم نکنه خرابه

عزیزم یه دونه دیگه بی بی جک  بزن

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آتی جون کدوم صفحه گشتم ندیدم... چی بود عزیزم؟ 

عزیزم نوشتم که با اون ذخیره احتمال یاعسگی خیلی کمه ابن سینا میری ؟ اگه ن به نظرم اونجا هم برو ویزیت بشی خوبه پیش دکتر معترف خیلی دکتر مهربونی هست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم یه دونه دیگه بی بی جک  بزن

ندارم دیگه.میترسم .اینم شوهر گرفته بود و اصرار داشت بزنم وگرنه ازمایشم ۴ شنبه س

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

الان نگاه   کن هنوز همینطور 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

عزیزم مثبته مبارکه دیگه زودتر میتونی بری ازمایش مثلا یکشنبه خوبه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
3-3 مقایسه انتقال جنین فریزی به روش هورمون تراپی و نچرال: هدف مطالعه: تعیین میزان بارداری در آما ...

سلام .

دوست خوبم چندتا سوال داشتم:هزینه تمدید فریز مجدد یک ساله تو آبان میدونی چقدره بدون بیمه؟ و هزینه آزمایشاتی که دکتر بعد از انتقال منفی مینویسه تا ببینه علت چیه؟
بیخشید اول سوالامو پرسیدم. من 28 سالمه 2 بار ای یو ای منفی 1 بار میکرو منفی و هنوز از دکترا نپرسیدم که علت نازاییم چیه ولی از اونجایی که هر روز متفورمین میخورم میگم شاید پلی کیستیک باشم. فردا روز 2 پری ام  میرم دکتر که حتما ازش میپرسم مشکل اصلیم چیه . 4 تا فریز دارم. نمی خوام انتقال بعدی منفی شه میشه کمکم کنی؟ دکترم طرازی

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

شکر خدا. مثبت  عزیزم

انای عزیزم...فدای مهربونیت بشم ابجی جونم....😍😍😍😍😍 فعلا دارم داروهامو ادامه میدم تا شنبه برم آز ...

عزیزم ایشالله که اتفاق خوبی می افته.......

حداقل وجدانت راحته ناامید نشدی.......

خدا فقط میدونه چه قدر برا خبر مامان شدنت لحظه شماری میکردم و میکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمالش زیاده اما اگه نشون نداد ناامید نشو چون اخیرا چند تا از دوستامون دیرتر شنیدن.......

آنا جون میشه سوال منم جواب بدی آزمایش تیرویید و پرولاکتین حتما باید دوره پریودی باشه یا زمان پاکی هم میشه رفت؟

بچه ها من تا دیروز کلی علایم داشتم و سینه هام سنگین اما امروز به کل رفت سینه هام هیج حسی نداره خدایا ...

عزیزم توروخدا انقدر به خودتون استرس ندین واستون خوب نیست........

به پیر به پیغمبر علایم به این زودیا نمیاد........

علایم هنر کنه بعد هفته ۶ بیاد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com