2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست

خانمها من از دیروز که تخمک کشی کردم از دیشب گردن درد گرفتم انگار رو گردنم جای محو کبودی باشه خیلی درد میکنه ممکنه برای عمل دیروز باشه 

دکتر به همه میگفت دومین پریودی بعد عمل بیاین برای انتقال یعنی اولین پریودی برم مشکل داره البته هنوز نمیدونم جنینی هست یا نه

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم،ما امشب باید بریم یزد آمپول امشبمم بایدتوماشین بزنم،فرداهفتم پریمه بایدسونوبشم برا ...

به سلامتی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی عزیزم.....

تورک جان خوبی عزیزم. یه سوال داشتم ازتون. من الان پری دوم بعد از انتقال منفیم هستش فردا باید برم مطب. بنظرتون مجدد انتقال بدم یا بزارم برای بعد از عید 4 تا فریز دارم وباید اسفند دوباره تمدید کنم؟ البته هزینه تمدید مجدد تو ابان هم میخواستم بدونم؟ممنونم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
۱۲ هستم.دو تا جنین ۳ روزه عزیزم.تو را خدا دعا کن واسم

عزیزم نود درصد مثبته،،،هم غروب گذاشتی و روز دوازده هم زوده،با این شرایط من میگم مثبته به امید خدا،،،صبح بازم بذار با اولین ادرار،،،،ایشالا مثبتی صبح بیای دلمونو شاد کنی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

وای خداجون مبارکه عزیزم.واقعا به همچین خبر خوشی نیاز داشتم.کی بیایم اصفهان شیرینی بخوریم؟ بعد رز جون و کل عزیز،بدجوری داغون بودم،چه کار خوبی کردی،هورا هورا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اگه بالا رفت که هستم در خدمتتون..وگرنه دیگه ترجیح میدم از فکر بچه تا یه مدت دربیام....حداقل به احترا ...

ایشالله که پیشمون خواهی موند اونم به احترام همسرت و دردونه تو دلت........

اینجوری بیشتر میچسبه که مامان رز کنارمون باشه و قوت قلب بقیه دوستای منتظرش بشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای خداجون مبارکه عزیزم.واقعا به همچین خبر خوشی نیاز داشتم.کی بیایم اصفهان شیرینی بخوریم؟ بعد رز جون ...

الهی من دورت بگردم.خدا از زبونت بشنوه اما بی بی م یه جور عجیب و غریبه یه ۱۰ دقیقه طول کشید بعدم بخش شد.الان یه خط باریک میترسم بی بی م خراب بوده باشه.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها من تا دیروز کلی علایم داشتم و سینه هام سنگین اما امروز به کل رفت سینه هام هیج حسی نداره خدایا ...

عزیزم خیلی خیلی واسه علائم زوده،،،علائم زود زود از هفته هشت شروع میشه،،،،استرس نداشته باش

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم نود درصد مثبته،،،هم غروب گذاشتی و روز دوازده هم زوده،با این شرایط من میگم مثبته به امید خدا،،، ...

فدات شم دیگه بی بی ندارم میذارم سه شنبه یهو برم ازمازیش

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
مرسی عزیزم.من مشکلی نداره شرایطم.به خاطر شرایط همسرم نمیتونم بارداری طبیعی داشته باشم.

خب خداروشکر شما مشکلی نداری،همسرت رو تقویت کن،کیسه یخ و لباس زیر تنگ و چیزایی که آناجان  سفارش میکنن انجام بده الهی به حق این صبوریت،طبیعی باردار میشی عزیزم

الهی من دورت بگردم.خدا از زبونت بشنوه اما بی بی م یه جور عجیب و غریبه یه ۱۰ دقیقه طول کشید بعدم بخش ...

ایشالا که خراب نبوده،الهی که مثبتی و یه روحیه درست و حسابی به گروه تزریق میکنی.آخه عزیزم تازه 12 انتقالته، زود بود برای بی بی،بی بی تا همینقدرم برات سنگ تموم گذاشته خخخ

عزیزم مامان شدی رفت

سلام دوستای خوبم چقدر برای رز دوست داشتنیم گریه کردم خدا کنه بالا بره بتاش کل عزیزم خدا بزرگه داستان من و ثمین جون همه میدونن که چی کشیدیم و به مو رسیدد اما پاره نشد , من دندونم که عصب کشی کرده بودم و دندون جلو هم هست با یه گاز سیب شکست و چندین روزه درد دارم و تو سه ماهه اولم نمیتونم برم دندونپزشکی خیلی حالم بد نمیتونم زیاد بیام اما دوستتون دارم منتظر جواب رز هستم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
ایشالا که خراب نبوده،الهی که مثبتی و یه روحیه درست و حسابی به گروه تزریق میکنی.آخه عزیزم تازه 12 انت ...

ایشالا.ایشالا قسمت همه ی انتظارها به حق بزرگی خدا

دوستان کسی اینجا هزینه فریز مجدد تو بیمارستان آبان رو میدونه؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.