2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
مرسی عزیزم.ممنون.واقعا نیاز دارم به دلگرمی.بعد از این همه سختی و مصیبت

سختی و مصیبت رو خوب گفتی. اینهمه برو بیا، انواع اقسام دارو ها، بخور و نخورها، لک و درد و ...... فقط غصه نخور، ما که حکمتش رو نمیدونیم، شاید خیری تو این منفی بوده که تو مثبت نبوده. مثل منفی شدن میکروهای آنا جان. راستش نمیدونم چقدر شرایط بارداری طبیعی رو داری منظورم لوله و ایناست، اما برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره، امیدوارم چنان سورپرایزی برات داشته باشه که تمام این روزای سخت فراموشتون بشه تو و همسرت.

آنجا که عقل آدمی نمیرسد خداوند راه می گشاید.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام.منم منفی شدم.

ای وای .خیلی ناراحت شدم برات خواهری.انشالله بزودی خبر خوش بهمون بدی .صبور باش و درمانتو ادامه بده با ی کوچولو استراحت دوباره از نو شروع کن مطمئن باش بزودی مامان میشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو طرفه ولی یه سمت بیشتر تیر میکشه شما چی ؟

مال من بيشتر يه طرفه يه طرفمم خيليييي كم يه وقتايي تير ميكشه كه دردشم خيلي كمتره .تخمدانمم نيست انگار يه خورده اونورتره تخمدانه 

کل عزیز فک میکردم حتما مثبتی اخه علاعمت زیاد بود   ایشالا زودی مامان بشی خیلی ناراحت شدم  ...

آتی جون کدوم صفحه گشتم ندیدم... چی بود عزیزم؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سختی و مصیبت رو خوب گفتی. اینهمه برو بیا، انواع اقسام دارو ها، بخور و نخورها، لک و درد و ...... فقط ...

مرسی عزیزم.من مشکلی نداره شرایطم.به خاطر شرایط همسرم نمیتونم بارداری طبیعی داشته باشم.

سلام گلم، تمام ازمایشهای ایمنی انعقادی رو که انا تو صفحات قبل گذاشته رو حتما بذه حتما، اصلا به ازمای ...

چشم حتما عزیزم 

مممنون به خاطر راهنماییت

واقعا کمک کننده بود راهنمایی همگیتون 

دوست دارم زندگی رو
آخه بهار جون لکه بینیه روند افزایشی داشته تا الان ، نمیدونم چه کار کنم، احتمالا فردا دوباره زنگ بزنم ...

ببین عزیزم منم اچ دی میخوردم لکه بینی داشتم تا موعد پریودیم..طبیعیه...ولی ی زنگ بزن سوال کن ب منم بگو چی بهت گفتن😊

کیستت سر جهازی بوده😂😂آره عزیزم از بین میره و بهمن میری واسه مامان شدن

خخخخخ آره انقد این انتقال فسقلیه های فریزیم یه ماه یه ماه عقب افتاده شاید حکمتی داره 😀😀😀😊😊😊

خداجونم شکرت