2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نمیدونم خواهری وای خدایا خودت چنتا می‌بینی نپرسیدی ازشون ؟

خودم دوتا میبینم اما دکتر گفت ی دونس اومدم خونه عکس دقت کردم دیدم دوتاس حالا شاید اون یکی رشد نکرده دکترم چیزی نگفته بخوره تو ذوقم 😬

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
@poweroflove ‍  این حرف دیروزم یادته گفتم فردا همین وقتا داریم برات شادی میکنیم خدا میدونه که ...

الهی قربونت برم من🥹 آره واقعا🥰

اگه حرفای پرانرژیتون نبود ک من واقعا این ۱۴ روز رو دووم نمیاوردم.

مرسی ک هستین 

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنون عزیزم..فدات بشم..انشاالله..با امید دارم پیش میرم ببینم خدا چی قسمتم میکنه

مطمئن باش خدا برات بهترینارو در نظر داره❣️

دستاتو بزار تو دسته خودش و جلو برو مطمئنم برات جبران می کنه🌺

الهی قربون جوجه ها بشم که چسبیدن به مامانشون الهی هزاران بار شکر میدونم چقدر غیره محال بود برات هم ...

خدانکنه عزیزدلم، ایمان دارم ک خدا تو دلهای شکسته ست😭

واقعا برای من محال بود من تو این دوازده سال حتی ی بتای بالاتر از یک دهم نداشتم ولی خدا خواست و ب منم عنایت کرد الهی ک این هفته خدا سوپرایزت کنه و در عین ناباوری اشک شوق بریزی🤲🏻

فدات بشم جانم..قربون خدا برم ک‌امید رو ب زندگیت هزاران برابر کرده

ب زندگیه خودت هم میاد ان شاءالله 🤲🏻

صبر کن و با ایمان جلو برو

مگه میشه خدا صدامون رونشنوه

منتها چون تا حالا برامون پیش نیومده باورش سخته وگرنه خدا قربونش برم خیلی الرحم الراحمینه

ای جاااانم. مبارکت باشه الهی. ایشالا از این به بعد گریه هات همیشه از سر شوق باشه

ممنون عزیزدلم😭

باورم نمیشه این حس زیبا رو منم بتونم تجربه کنم🥹

ممنون از دعای قشنگت عزیزم❣️

ماشاالله ای ول مامان سحر خیز و فعال😍😃😃 من تازه بیدار شدم اونم ب زووووور امتحان . چشامم باز نمیشه ...

سلام عزیزم خوبی 

میگم شما که اندومترتون نازک بود اطلاع داری همه قسمت هاش نازک بود یا بعضی قسمت هاش ؟

یه مشکل جدید پیدا کردم دیروز رفتم سونو دکتر گفت قسمت خلفی رحم ضخیمه و اندومتر نازک بعد اومدم خونه دیدم ماما جلوش نوشته ادنومیوزیس مطرح است تو گوگل سرچ کردم انگار چیز خوبی نیست مشکل ایجاد میکنه واسه،بارداری

اینقدر حال روحیم بده که حد نداره هر روز یه خبر بد دیگه کم آوردم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وایی قربون معجزه ی تو شکمت برم که واقعا معجزه هستا من تازه باور کردم که یارداری.خدایا فربونش برم بت ...

خدانکنه گلم فداتم ممنونم عزیز هفته دیگه میرم تعین جنسیت شما کی ازمایش داری انشالله ک ب حق پنج تن مثبتی این بار منو نی نی حسابی دعا میکنیم ک شمام نی نیت صفت بچسبه ب دلت 🙏🙏🙏🙏

تیگرت صورتیه که من چی گفتم پس ؟از کجام در آمد پسر ؟😀😀😀

گلم هنوز اصلا معلوم نیست چیه فدات شم هفته دیگه چهارشنبه معلوم میشه فعلا ان تی حدس زده دختره دیگه نمیدونم چیه هر چی باشه سالم باشه من راضیم 🙏😍

من ی روز قبل پی ار پی رفتم ولی بقول شما دیدم نمیشه بعد انتقالم معلوم نیس کی بتونم برم. برا همین همون ...

ببخشید خیلی مزاحم شما شدم نشاسته و آب چی بخورم؟ اینکه میگن حل کنی تو آب بخوری خوبه