2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزای دلم باااااورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بتا ۲۵۰

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه😍😍😍😘چقدر از صبح اومدم ورفتم تا ببینم نتیجه شما چیشد هرچند که میدونستم مثبتی گوارای وجودت گلم❤️

شما تو سیکل طبیعی پردنیزولون داشتی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خراش نمیشه بدم الان؟ نمیخوام دیگه شرمنده ی شوهر و خانواده ی همسرم بشم عاشق بچه هستن

اونو نمیدونم واقعیتش باید از دکتر بپرسی‌. الهی ک خوش خبر باشی شمام😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش آلا جان رحم داره جا باز میکنه بلاخره بدن درگیر میشه.انشاالله خیره عزیزم 

😘😘😍ممنونم ک دلگرمی میدین بهم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی قربونت برم تو سخت ترین لحظات حرف شما و پروانه جون جلو چشام میومد ک بهم گفته بودین: دلم برات روش ...

اتفاقا من از ساعت ۱۱ تاحالا رویانم 

کاش به دردت میخوردم بهم میگفتی برات میگرفتم نمیومدی تا اینجا

یا حداقل میدیدمت دوست مجازی

@طوطططیا   ‍ @ جان رفتی دکتر؟

اره عزیزم رفتم دکتر 

قسمت خلفی رحمم ضخیم شده اندومتر نازک 

وقتی اومدم خونه دیدم ماما داخل برگه سونو نوشته اندومیوزیس مطرح است 

ولی اصلا دکتر چیزی در این رابطه بهم نگفت 

خیلی نگرانم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم خوبی  میگم شما که اندومترتون نازک بود اطلاع داری همه قسمت هاش نازک بود یا بعضی قسمت ...

سلام طوطیا جان خوبی عزیزم. اصلاااا نگران نباش و دلتو بد نکن.

برا من با این اسم که نوشتی چیزی نگفتن. ولی یادمه دو بار قبلی ک انتقالم کنسل میشد و ضخامت نازک بود یا مثلا ب ۷ و خورده ای می رسید و دوباره برمیگشت رو ۶ و... دکتر پیشنهاد هیسترو داد. بعد عمل گف بعضی جاها ضخیم بود و بعضی جاها نازک. گف احتمالا پولیپ هم بوده. 

این حرف رو چند بار اونجا شنیدم. تو انتقال جدید ولی چیزی نگفتن در این مورد.

اینارو گفتم که بگم اصلااااااا ب نوشته های نت توجه نکن. ب قول یکی از بچه ها تو نت بدترین حالت ها رو مینویسن. ادم دو از جون فک می کنه سرطان اینا داره. در حالیکه مثلا ی مورد ساده اس. 

نهایتش اگه ممکنه بگو هیستروسکوپی کنن و وضعیت رو بررسی کنن. اون موقع سیکل بعد هیسترو ضخامت من بالا رفت. ان شاالله برا شمام همین جوریه عزیزم❤️

ان شاالله چند روز دیگه خبر مثبت شدنت توی تاپیک میگی 😍😘 نسخه اول منوپیور داد الان پرگووریس به نظرت ...

انشاالله عزیزم میشه منم بیبینم بتای مثبت خوب 

عزیزم منوپیور.منوگان وپیورگان وپرگوریس همه توی ی رده ان

انشاالله که پر بکت باشه برات 

ببخشید خیلی مزاحم شما شدم نشاسته و آب چی بخورم؟ اینکه میگن حل کنی تو آب بخوری خوبه

اره عزیزم منم از بعد انتقال خوردم. من ۵ روز خوردم بعضی از دوستان ادامه دادن. فقط برا یبوست و ... حواست باشه

سلام طوطیا جان خوبی عزیزم. اصلاااا نگران نباش و دلتو بد نکن. برا من با این اسم که نوشتی چیزی نگفتن. ...

انشاالله که چیزی نباشه 

خیلی خیلی التماس دعا دارم فاطمه جان 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خدانکنه گلم فداتم ممنونم عزیز هفته دیگه میرم تعین جنسیت شما کی ازمایش داری انشالله ک ب حق پنج تن مثب ...

انشاالله بسلامتی عزیزم الهی اول صلاح خدا و دوم جنس دلخواهت باشه 29عزیرم 

آخ قربونت خواهرم قشنگم.انشاالله خدا نصیبم کنه 

دورت بگردم سمیه جونم😭😭😭😭😭 الهی ب زودی روزیت بشه این لحظه، هیچ وقت فک نمی کردم منم قراره ی همچی ...

مرسی عزیزم .خداروشکر برای این لحظه زیبا 🥰🥰🤲🤲 برات بارداری بسیار راحتی رو آرزو میکنم 🤲🤲🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاالله که چیزی نباشه  خیلی خیلی التماس دعا دارم فاطمه جان

حتما همین طوره و چیزی نیس. 

با تمام وجوووود درکت می کنم من نزدیک دو سال کارام عقب میفتاد . هی سیکل هام کنسل میشد تا میومد شزایط درست بشه یه اتفاق و مشکل جدید پیدا میشد. واقعاااا از ته دلم ناامید شده بودم از همه دکترا‌ از خودم. فقط و فقط امیدم این دفعه خدا بود. چون واقعا باورم شده رود که دیگه هیچکس کاره ای نیس چ فلان دکتر، چ فلان مرکز و.... هیچی فقط و فقط خودش.

فک می کنم خدا داره رشدمون میده ک به خودش برسیم. برا همین هم با تمام وجود میفهممت و هم مطمئنم که این مرحله رو هم رد می کنی و همین روزا ما بهت تبریک میگیم و سال بعدش داری از شیطونیای نی نی هات غر میزنی😅😍🤩