2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
سلام عزیزم خوبی چخبرا کجایی ؟ چکار کردی ؟در چه مرحله ای ؟

سلام عزیز دلم ۲۵اردیبهشت نوبت دکتر دارم برم سونو کنه اگه ایرادی ندید دارو انتقال بهم بده که پریود شدم استفاده کنم البته من قبلا دوبار هیسترو شدم منظورم سابقه ش رو دارو انشالله موقع سونو نگه هیسترو لازمم چون عقب میفته سیکلم توکل بخدا

ممنون قشنگم،اره تو سیکل پانکچرم،خدا نی نی های شما مادرای باردار رو حفظ کنه،لطفش رو شامل ما منتظرا هم ...

سلام مارال جون خوبی گلم اره من تو مام پانکچر شدم ده تا جنین ۴ روزه دارم هنوز انتقال ندادم دعا کنید منم طعم مادر شدن بچشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین وای من حالم خیلی بده انگار استرس دارم 🥺 استرس الان رو ضخامتم اثر میزاره؟؟ فکر کن ...

سلام چه جالب تو یک روز سونو داریم

البته من سونو بررسی دارم که اگه خوب بود دارو انتقال بده و پریود شدم شروع کنم تا اون موقع شما یک ماهه باردار هستی انشالله😍

سلام دوستان صبح بخیر من امروز روز ۱۳ انتقالمه بی بی چک مدیکور زدم منفی بود خیلی ناراحتمممم😔😔😔 ...

سلام عزیزم کاش بی بی نمیزدی 

آخه هورمون پروژسترون دیرتر میاد تو ادرار ک دفع شه..حتما آزمایش بده انشاالله که جنین دیر لانه گزینی کرده و مثبت باشه

مرسی فداتشم الهی امین😢😘  ان شاالله بزودی شما خبر خوب بدید 😍 . ببخشید گلم پیام تبریکت ریپلی ...

قربونت برم عزیزم❣️

ان شاءالله 

ببینم ایندفعه خدا برام چی صلاح دونسته،

خواهش می کنم عزیزم🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام دوستان صبح بخیر من امروز روز ۱۳ انتقالمه بی بی چک مدیکور زدم منفی بود خیلی ناراحتمممم😔😔😔 ...

سلام دوست عزیزم، صبح شما هم بخیر🥰

شما ک این همه روز و تحمل کردی صبر کن و فردا اول وقت برو آزمایش بده🌹

خیلی پیش اومده ک بی بی منفی شده و آزمایش مثبت، احتمالا جنینات دیرتر لانه گزینی کردن

همین چند روز پیش بی بی مثبت داشتیم و آزمایش منفی..‌.

انرژی منفی ب خودت نده عزیزم چاره ای نداریم جز صبر و توکل🌷

جنین چند روزه انتقال دادی حناجون؟

و اینکه دفعه چند هستش ک انتقال میدین؟

فرق داره ینی😐

انتقال قبلی به دکتر زنگ زدم که شیاف رو میتونم مقعدی بذارم گفت نه فقط واژینال . بعد که به لکه بینی افتادم گفت مقعدی بذار . شما هم همون چیزی که توی دستورالعمل هست رو انجام بده

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
فرق داره ینی😐

نه عزیزم هیچ فرقی نداره هر کدوم ک راحت‌تری بزار

من در این باره از چندتا دکتر سوال کردم ک میگن هیچ فرقی نداره

بازم هرجور ک خودت صلاح میدونی همون و انجام بده❣️

سلام عزیزم کاش بی بی نمیزدی  آخه هورمون پروژسترون دیرتر میاد تو ادرار ک دفع شه..حتما آزمایش بد ...

واقعااا

نمیدونم سه روز دیگه وقت هست تا آزمایش

اگر مثبت بود یعنی نباید بی بی چک نشون میداد

خیلی ناراحتم

عزیزم زمانش که شد آزمایش بده . الان اگه به دکترت بگی میگه بی بی چک رو بنداز دور فقط آزمایش

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام دوست عزیزم، صبح شما هم بخیر🥰 شما ک این همه روز و تحمل کردی صبر کن و فردا اول وقت برو آزمایش ب ...

صبح شماهم بخیر عزیزم♥️

مگر نباید روز ۱۶ برم آزمایش بدم؟!

جنینم چهار روزه بود 

گرید b

بار اولمه

خیلی اذیت شدم واقعا چون هم راهم دوره تا مرکز هم شاغلم

باراولمهفکر کردم باید مثبت بشه چون من کاملا سالمم و فقط برای تیروییدم دارو میخورم 

جنین هم زیاد ندارم کلا سه بسته بود اونم هرکدوم یه جنین

قربونت برم گفتی خسته شدیم فک کردم چندین بار پانکچر شدی..شوهرتو صحبت کن هنوز کلی وقت هست   ...

مرسی عزیز دلم با دعای قشنگت و این همه مهربونیت💋😘

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگار جان من قبلا طب سوزنی رفتم برای من تاثیر نداشت البته بدن با بدن فرق می‌کنه شاید برای کسی دیگه مف ...

مرسی عزیزم گفتی 

فقط شما چه زمانی رفتی انجام دادی؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...