2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

سلام دخترا خوبین

وای من حالم خیلی بده انگار استرس دارم 🥺 استرس الان رو ضخامتم اثر میزاره؟؟

فکر کنم این استرس حالا حالا باهام باشه 😭 ( اتفاقی نیفتاده ها ولی نگران یه موضوعی هستم که ربطی به انتقالم نداره)

خانما استخر هم خوبه واسه قبل انتقال ؟؟ ( امروز چند ساعتی استخر هم بودم)

بعد من از امروز شروع کردم روزی ۲ ساعت پیاده روی

مهمونمونم اومده فعلا رفته خونه داداشش

یعنی امشب همسرم نبود وگرنه میومد خونه ی ما با ما راحت ترن

شوهرم فردا شب میاد

منم ۲۵ میرم سونو ضخامت 

بعدش احتمالا امپولام شروع بشه🤦🏼‍♀️

حالم خیلی بده تورخدا واسم دعا کنید آرامش به قلبم برگرده

با این استرسم نگران ضخامتمم هستم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام ذهره جان خوبی تازه انتقال دادم عزیزم خودت چطوری لعنت به واتساپ که از هم دور افتادیم 

سلام عزیز دلم بسلامتی خاهری انشالا دیگه این آخرین انتقالته و ۹ماه دیگه سالم دوقلوهاتو بغل میگیری خاهرم 😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان  زیارت آل یاسین.ذکر یونسیه و ۱۰۰۰صلوات به نیت امام رضا و به نیت بر آورده شدن حاجات ...

قربونت برم دوست مهربونم خیلی خیلی لطف کردی واقعا با دعای شما و بقیه دوستای خوبم خیلی آرامش گرفتم ممنونم از همتون   

مرسی عزیزم یکبار پانکچر شدم از ده تا تخمک هفت تاش جنین شد گریدشونم بالا بود عزیزم

قربونت برم گفتی خسته شدیم فک کردم چندین بار پانکچر شدی..شوهرتو صحبت کن هنوز کلی وقت هست  

انشاالله که آخرین روزا رو سپری کنین و صدای  گریه ی بچه کل زندگیتونو رو پر کنه به حق صاحب الزمان  الهی آمین😘

به نظرتون قبل انتقال باد کش و طب سوزنی برم؟!

نگار جان من قبلا طب سوزنی رفتم برای من تاثیر نداشت البته بدن با بدن فرق می‌کنه شاید برای کسی دیگه مفید باشه ولی در کل اینجور چیزا وقت تلف کرده به نظرم ولی اگه خواستی برای کاهش استرس و اینا بری برو 

بادکش هم اگه یاد بگیری راحته میتونی خودت بذاری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دخترا خوبین وای من حالم خیلی بده انگار استرس دارم 🥺 استرس الان رو ضخامتم اثر میزاره؟؟ فکر کن ...

عزیزم پیاده روی رو منم ۱۰ روز مونده بود انتقالم روزی یکساعت و نیم   داشتم .. استرس  رو ضخامت  فک نکنم تاثیر بزاره ولی مطمئنا مهمترین فاکتوره انتقاله..سعیتو کن ک دور کنی از خودت

عزیزم پیاده روی رو منم ۱۰ روز مونده بود انتقالم روزی یکساعت و نیم   داشتم .. استرس  رو ضخ ...

هلی جون دارم پس میوفتم بقران

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستای عزیزم من امروز جوجه هامو انتقال دادم ۴ تا جنین داشتم کلا که دو تاش از بین رفت و دو تا بر ...

عزیز دلم 😍 مبارک باشه

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

مثبتی قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم من دو روز پیش رفتم آنومالی هجده هفته و سه روز بود طبق سونو  سرویکس ۴۰ بود راستی جنس ...

ان شاالله به سلامتی عزیزم خداروشکر همه چیز خوب بوده؛اتفاقا میخواستم تگت کنم سوال داشتم عزیزم شما هنوز شکمت سفت میشه؟من الان وقتی نشسته هم باشم سفت میشه!مثل انقباضات ماه های آخره حالتش؛چرا اینجوریه پس؟

قربونت برم فاطمه جان الهی با دعای تو خواهر مهربونم الهی شکر که زندنگی به کامت شده.هنوز سعید گاوداری ...

فداتشم 🫀

گاوداری نداشت کار میکرد اونجا

منکه آشتی کردم کارشو عوض کرد

الان اسلامشهرم ، کرج نبودم اصلا😂 ورامین بودم قبلا

الان وانت خریده ، بابام کارگاه مبل داره ، هم میفروشه هم بار می‌بره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40