2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
قربوووونت برم عزیزم. نمی دونم منم انتظار داشتم الان ک اومدم ی ۴-۵ صفحه ای جلو رفته باشه😅 من ک تازه ...

دورت بگردم مهربون.اره منم دوست دارم بیام ۲۰صحفه رفته باشه

یا خبر خوشی از بچه‌ها بشنوم

الهی شکر که با مثبت شدنت چند روزمونو ساختی

انشاالله خبر دوقلویی جوجه هات 

چشم خواهری

بلاخره شوهرم تی وی اتاق خواب وصل کرد.بعد از ظهر فیلم رجب ترکیه ببینم 

حتما حتما استراحت کن...مال من یهویی میشه..امروز باز خوبم   انگار ن انگار

این نشونه ی خوبیه که میگیره ول میکنه

مال من پیوسته هست هر روز تایم صبح تا ظهر خفیفه ولی بعداز ظهر زیاده تا خواب

هر لحظه خودم دستمال میکشم چون شیاف هم میزارم خیلی حساس شده بدنم

منتظر خبر خوبتم عزیزم

بخدا هر لحظه که میام دنبال یخبر مثبت از شما واون دوستمون که لکه بینی داشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما که انتقال دادین سینه دردتون از کی شروع شد؟ طبیعیه الان سینه درد؟

مال من الان ۳روزه که خودم فکر میکنم چون استرادیول خارجی پیدا نکردم ایرانی جایگذین کردم مال این باشه

البته هنوز به اوج درد نرسیده ولی لمس کنی درد داره 

مهتااااااب🥺سلام . میخوام ی خواهش ازت کنم ...ببخش منو میشه برای منم بخونی؟ خودم ک خیلی روسیاهم ... ...

الهی به حق علی و اولاد علی

که حاجتت براورده بشه انشاالله

امشب تو دعاهام بیادتم عزیزم.میدونم درموندگی یعنی چی 

مبارککککک باشه عزیزم. دیدم آزمایشت مثبت شده خیلیییی خیلیییی خوشحال شدم الهی الهیییی این لحظات نصیب ه ...

ایجونم عشقم از ترسو جان پرسیدم حالتو الهی شکر که خدا معجزه شو بهت نشون داد

خدا حفظ کنه دختر وپسرت عزیز دلم

راستی تونستی با دارو چیزی شیر بدی

الهی جشن دکتری و عروسیشون 

از آلا جون خیالمون راحت شد هفته دیگه به حقِ علی ۵ تا جواب مثبت داریم دوستای عزیزم که هفته آینده آزمایش دارین خیلی تو دعاهام به یادتونم انشاالله قابل باشم منِ روسیاه با همه ی وجود خدا رو قسم میدم هفته ی بعد روزای شادی کردن ما ۵ نفر باشه دعای دسته جمعی تاثیرش بیشتره امشب که شبِ زیارتی امام حسینه بیاین زیارت عاشورا بخونیم برای هم دعا کنیم و هدیه کنیم به حضرت ام البنین به نیت مثبت شدن انتقالمون

@atrin_arsen_atrina        

@poweroflove‍ 

@88helli‍ 

@tina_tina‍ 

‍ 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
از آلا جون خیالمون راحت شد هفته دیگه به حقِ علی ۵ تا جواب مثبت داریم دوستای عزیزم که هفته آینده آزما ...

ان شاءالله خدا ب ما دلشکسته هام نگاه کنه🤲🏻😭

من یکی نهال جون🌷

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بچه ها من تو مراحل تخمک کشیم،زیردلم چند روزه درد میکنه ،طبیعیه؟؟؟الان دارم دارو میگیرم

آره طبیعیه بعد از پانکچر خوب میشی

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
قطعاً ف ال نیک عزیزم منم توجه کردم از بعداز ظهرها مخصوصا غروب تا وقت خواب دلدرده دارم بعدش با استرا ...

عههه منم همینم دقیقا

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
بچه ها شما که انتقال دادین سینه دردتون از کی شروع شد؟ طبیعیه الان سینه درد؟

من سینه درد ندارم گاهی یه تیر کوچولو میکشه و بزرگتر شده . کلا آمپول پروژسترون هم روی این مورد اثر میذاره