2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشی ...

با اینکه همین لحظه گل دخترم روی پام داره می‌خوابه ولی بازم این درد رو دوباره با تمام وجودم درک کردم و اشک ریختم ... 😭😭

الهی که به حق دل شکسته حضرت زینب خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه و شما هم همین روزها معجزه خدا رو لمس کنی و حاجت روا بخیر و مصلحت بشی ان شاالله 🤲❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بقیه دوستانم به یاد همتون هستم و برای همتون دعا میکنم اگر لایق باشم

میشه رفتی واسه منم دعااا کنی لطفا 

ممنونم

خوش به سعادتت که همسایه اقایی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه همین لحظه گل دخترم روی پام داره می‌خوابه ولی بازم این درد رو دوباره با تمام وجودم درک کردم ...

هانیل جان شما تا کی پج استرادیول داشتی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چقد هزینه آزمایشات شد؟بعد چند روز جواب آزمایش آماده میشه؟

من دفعه اول که ازمایش ژنتیک خودمو و همسرم داشتم با ازمایش ایمنی و انعقادی نزدیک ۹ میلیون شد ازمایشگاه ونک دادم این دفعه فقط ازمایش ایمنی تکرار کردم سه میلیون شد

سلام من ۱۳ هفته هستم باید روزی دوتا شیاف استفاده کنم 

بعد داروخونه ۲۰ تا بیشتر نمیده میگه بیمه نمیده قبول نمیکنه 

حالا برا اینکه بتونم بیشتر بگیرم باید چیکار کنم؟

خیلی سخته هر ده روز مجبورم برم دکتر

سلام من ۱۳ هفته هستم باید روزی دوتا شیاف استفاده کنم  بعد داروخونه ۲۰ تا بیشتر نمیده میگه بیمه ...

به دکترت بگو توی دستوراتش روزی چهارتا بزنه ولی شما همون دوتا استفاده کن ولی توی نسخه روز چهارتا بزنه منم همین مشکل داشتم

سلام روز به خیر .... قراره خرداد انتقال جنین انجام بدم ... می خوام قبلش خراش آندومتر برم ... خانمهای ...

سلام تهرانی؟من یبار این کارو کردم پیش دکتر منیره گلشیرازی همونجا توی مطب برام انجام داد

خدایا سپاسگزارم🌺❤

سلام سلام به همه دوستای نازنینم

امیدوارم حال همتون خوب باشه

چقد دلم براتون تنگ شده بود

@باران31    تبریک میگم مامان شدنت رو عزیزم، لذت ببر از این معجزه ای که خدا برات فرستاده

@مهتاب۴۴۴    مهتاب نازنیننم برای همه مادری -هایی که در حق منو دوستانم می کنی ممنونتم، ویژه ازت تشکر می کنم از اینکه کنارمون هستی

و همینطور شما هانیل- آریل دوست نازنینم ممنون که با وجود داشتن فرزند بازم کنارمون هستین و راهنمایی مون می کنین

امیدوارم همه دعا ها و مهربونیاتون 

@titoooooo    @ترسو1    پانیذ-پالیز عزیزم ان شاءالله این چند ماه رو با سلامتی بگذرونید و بغلتون پر بشه از لحظه هایی که آرزوشو داشتین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️