2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب تونستی پاچه گوسفند بخور صبح هم بخور  فردا صبحانه به پخته شده با گردو و یه کم نشاسته تو اب ...

خیییلی ممنونم عزیزم😘😘😘

اسکرین شات میگرم ازش ک استفاده کنم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها میشه آزمایش همسرمو تفسیرکنین

عزیزم خوبه آزمایششون . مخصوصا که a ۳۰ درصد دارن. برا همسر من صفر بود. مورفولوژی هم که ۴ هست. ان شاالله نتیجه مثبت بگیرین خیییلی زود😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم فردا انتقال داری؟ به سلامتی انشاالله 2 هفته دیگه با خبرای خوب خوشحالمون میکنی 

اره نهال جون. ان شاالله البته باز بررسی می کنه دکتر ضخامتم رو و قبلشم آز پروژسترون دارم. ان شالله اگه همه چی خوب باشه میرم انتقال.

ممنونم ازت😘😘 ان شاالله جواب گرفتن هممون

بسم الله الرحمن الرحیم اَللّهُمَ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آل مَُحَمّد یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَ ...

منم ی بار خوندم به نیت حاجت روایی هممون😍❤️. دست گلت درد نکنه

سلام دوستان من روز نهم انتقال هستم دوتا جنین.امروز بی بی چک گذاشتم فوری یه خط کمرنگ ولی واضح هم ظاهر ...

ان شاالله که مثبته😍😍😍 الهی شکر. جواب ازمایشم ان شاالله با ی بتای تپل میاری😍

امشب تونستی پاچه گوسفند بخور صبح هم بخور  فردا صبحانه به پخته شده با گردو و یه کم نشاسته تو اب ...

اینایی که گفتی واسه همه جوابه یا فقط کسایی که prp  کردن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره نهال جون. ان شاالله البته باز بررسی می کنه دکتر ضخامتم رو و قبلشم آز پروژسترون دارم. ان شالله اگ ...

خیلی خوشحالم برات عزیز دلم 

انشالله بهترین انتقالت باشه با نتیجه ی مثبت😍

ای جانم کوچولوت همین امسال به دنیا میاد🍓🐼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی خوشحالم برات عزیز دلم  انشالله بهترین انتقالت باشه با نتیجه ی مثبت😍 ای جانم کوچولوت همی ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘 ان شاالله با دعاهای شما و ان شاالله حاجت روایی هممون😘😘❤️❤️

واااای خدا ینی میبینم اون روزو😭😭😭 ان شاالله هممون دم عید سال جدید یا نینیا بغل مون باشن یا تو دلمون 😍❤️😭

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز  ما را به سخت جانی خود چنین گمان نبود ولی اینم بگم که فق ...

انشالله به زودی تموم بشه این سختی ها 🧿🫀🌈

بهترین ها رو برات آرزو دارم عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالله ک خدا کمکمون کنه برامون خوب بخواد دلمون شاد شه

الهی آمین 🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40