2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میام اول واسه تو دعامیکنم همیشه رایتی نگار چی شد انتقالش؟ خوابم نمیبره    

الهی قربووونت برم😘😘😋🥺😍😍😘😘

متاسفانه بعد عکسایی ک گذاشت دیگه ندیدم پیامشو. ان شاالله ک همه چی خوب بوده باشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 میام اول واسه تو دعامیکنم همیشه رایتی نگار چی شد انتقالش؟ خوابم نمیبره    

الهیی . من برعکس بعد ی ماه دیشب راحت خوابم برد. البته خیییییلی خسته شده بودم اولین بار بود دکتر اینقد طول کشید از ۳ اونجا بودم و ۹ شب رسیدم خونه. بدجوووور هم هوا گرم و خفه بود تو سالن .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلااااا جون عزیزم انشاالله که خیره  خداکنه هممون مثبت شیم از شر اینهمه قرص و آمپول راحت شیم&nb ...

سلام عزیزم خییییلی ممنونم. ان شاالله ان شاالله😍😘😘❤️

رحم سرد به طبع سرد بستگی داره ؟ الان دستمو زدم زیر نافم و بالای زیر دلم سرد بود🥲 ولی زیر شکمم گرم ...

نمیدونم اونو اصلا نمیدونم این دست گذاشتنم واقعیت داره یا نه منم شنیدم عطاریا بپرسی بهت میگن 

ممنونم سحر جان خدا نی نیای گلتو حفظ کنه. استراحت مطلق باید بکنم ینی؟ این خون ابه نگرانم کرد یکم. دس ...

نه الاجان استراحت مطلق نمیخواد ولی خیلی دولا و راست نشو جارو اینا نکشی چون احتمال خونریزی داره حمام هم امشب میتونی بری

نمیدونم اونو اصلا نمیدونم این دست گذاشتنم واقعیت داره یا نه منم شنیدم عطاریا بپرسی بهت میگن 

مرسی قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

۱۲تمن چه خبره!!!!خودم بهمن ماه انتقال دادم ۴تمن بود تو بیمارستان بهمن، مطمعنی؟

قبل عید گفتن ۱۲

باززنگ بزنید بپرسید

یه وقت نکنه من بابقیه قیمت ها اشتباه کرده باشم

من تعیین جنسیت هم داشتم دقیق قیمت ها یادم نیست

خدایابه امیدخودت🌺

سلام بچه ها به نیت مثبت شدن انتقالهای بچه ها ، سالم و سلامت بودن نی نی های تو راه ، و مادر شدن همه ی چشم انتظارهای گروه 40 مرتبه ختم دعای معراج که تا سه روز دیگه خونده بشه هر کی هر چندتا میخونه به من اعلام کنه بسم الله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام بچه ها به نیت مثبت شدن انتقالهای بچه ها ، سالم و سلامت بودن نی نی های تو راه ، و مادر شدن همه ی ...

عزیزم من دوتا بر میدارم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
🥺 من اگه مثبت بشم مطمئنم خود شوهرم از ذوق همه جارو پر می‌کنه... حاضرم تا آخر عمرم انتقال هام منفی ...

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز 

ما را به سخت جانی خود چنین گمان نبود

ولی اینم بگم که فقط زنده ایم من یه دختر شاد و پر از انرژی بودم ولی الان خیلی افسردم هیچی خوشحالم نمیکنه نه خرید نه مهمون نه تفریح هیچی 

بچه ها ببخشید بعد پی آر پی درد تخمدان داشتین؟ من تخمدان سمت راستم درد می کنه هی. یکی دو بارم ببخشییی ...

عزیزم من درد نداشتم 

و اینکه نمیدونستم باید استراحت کنم بعدش رفتم پیاده روی

سلام بچه ها به نیت مثبت شدن انتقالهای بچه ها ، سالم و سلامت بودن نی نی های تو راه ، و مادر شدن همه ی ...

عزیزم من یکی برمیدارم❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
🥺 من اگه مثبت بشم مطمئنم خود شوهرم از ذوق همه جارو پر می‌کنه... حاضرم تا آخر عمرم انتقال هام منفی ...

ایشالله ک خدا کمکمون کنه برامون خوب بخواد دلمون شاد شه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...