2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
خوبی عزیزم..اگر ی وعده یادت رفت و به وعده ی بعدی نزدیک بودی  همون  ی دونه قرص رو بخور دیگه ...

ممنونم عزیزم. همین کارو کردم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید این توضیحات که در اول تایپیک در مورد تشکیل قلب جنین گفته شده تا چه اندازه درسته،خواهش می ...

عزیزم از هفته۸میشه با اطمینان راجب داشتن یا نداشتن قلب صحبت کرد قبل از اون واقعا زوده

من به یه مشکلی خوردم که گفتنش اینجا سخته  فقط یه سوال ، ممکنه داخل آلت آقایون جوش چرکی در بیاد ...

سلام عزیزم خوبی؟ عفونت در مردان فک نمیکنم مثل جوش ظاهر بشه فقط ممکنه تو مایعه منی باشه یا ادرار که با آزماشیش معلوم میشه،

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دوستان کسی اطلاعی نداره؟ همسرم میگه از اونجاش ، خون هم میاد همراه با چرک می‌خوام زنگ بزنم اورولوژی ...

ببرش پیش دکتر امیر جنتی دکتر خوبیه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم نه من حقیقتشو بخواین ساروگیت هستم برای یکی دیگه رفتم و همین جنین که انتقال دادم مال۱۲سال پیش ب ...

خدا خیرتون بده که دل یه خانواده رو شاد میکنین و انقدر مسولیت پذیر هستین ان شاالله خدا دل شما رو هم‌شاد کنه🤲💐💐

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نگار جون دارو اینا داری الان؟ منم ی چند وقته اینجوریم. مخصوصا وقتی زیاد سرپام خییییلی عذر میخوام قشن ...

من هییییچ دارویی نمی‌خورم نشسته بودم یهو خیس شدن ، هیچ رنگو بویی هم نداره 

خیلی ترررسیدم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه ها چطوری میشه فهمید رحم سرده یا گرم؟ من هفته دیگه انتقال دارم باید غذاهای گرم بخورم درسته؟ دست و پام همیشه سرده یعنی رحمم سرده چجوری باید گرم بشه تو این یک هفته؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
گلم‌شمابودی بعدانتقال سرماخورده بودی؟ دوستم تازه انتقال داده سرماخورده

بله عزیزم منم بودم یکی دیگه هم بود؛من گلودرد شدید شدم یعنی نمیتونستم چیزی بخورم؛فقط شلغم و آبمیوه طبیعی و قرقره آب نمک هر دو ساعت نجاتم دادم؛من دو بار پشت هم اینجوری شدم نمیدونم چرا!پیش خودم میگم نکنه از آمپول پروژسترون بوده چون چرب هستن!بازم نمیدونم