2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
@ماهییا     @niloo68     @لیمولیمولیمو     @هدیه99   &n ...

ممنون عزیزم خدا حتما خیلی بهم عنایت داره که تو همچین شبی دوست عزیزی مثل شما به یادم بوده انشالله خدا حاجت دله همه رو بده🥺🥺

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خیلی عذابم میده اصلا نمیتونم این هفته رو تحمل کنم و استفاده 😪😫😫😫😫😫😫

سلام عزیزممنم همینطور بودم با اینکه الان یک‌ماهه استفاده نمیکنم یادم میاد حالم بده میشه گاهی احساس توهم میکنم فکر میکنم بوی شیاف میدهم🤮

من به دکترم گفتم بجاش یه ژل برام نوشت البته اونم استفاده نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوربونت بشم عزیزم ❤️❤️ ببخشید من هی سوال میپرسم  تو مرکز مام تقریبی چقد خرج کردین  بعد ...

خواهش میکنم عزیزدل، خوشحال میشم بتونم کمکی کنم، ❤

در رابطه با انتقال جنین ها، واقعیتش اطلاعی ندارم ولی میتونین زنگ بزنین مرکز بپرسین، سرچ بزنین سایت مام، شماره اش رو میاره، 

اگه تمایل داشتین خانم دکتر علیرضایی هم یه کانال تلگرام دارن و بعضی از ساعت ها باز هست، میتونین سئوالتونو بپرسین، ماما یا خود خانم دکتر جواب میدن، 

کانالشون به نام "فرشته کوچولوهای دکتر علیرضایی" هست، ❤

هزینه ها با کلینیک امید فرقی نداشت، حدودا ۳۰ ت، فقط هزینه ویزیت بالاتر بود که هر بار ویزیت و سونو حدود ۷۰۰ میشد، 

سلام خانمای گل من شیاف استفاده میکنم و بشددددتتتتتتت حساسم و حالم رو بهم میزنه دکترم گفت این یک هفت ...

سلام بهار جان، شیاف خیلی مهمه عزیزم، من که دکتر گفت تا یک هفته به زایمان داری، 

اصلا و به هیچ وجه بدون نظر دکتر یا زودتر قطع نکن، 

ببین من به قرص اینطوری بودم حالم بهم میخورد از تصورش، ولی بهش فک نکن، سعی کن حستو عوض کنی، 

والا من مطب موسی پور 160 میدم واسه ویزیت و سونو ی بار جهاد سونو شدم 190 گرفتن معلوم نیس کی به کیه

دقیقا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بهارجان راستش من خودم آدم شدیدا تنبلی در استفاده از داروها هستم و از طرفی کلا با دارو و... خیلی مشکل ...

گذاشتم امروز الان جرات ندارم ازجام بلندشم😂😥

دکترم گفت فقط این هفته استفادا کن

تمام داروهام قطع کرد فقط روزی ۱ امپول پروژسترون

خیلی کنجکاووم برا جنسیت خداکنه تا اخر بارداریم خوب پیش بره 🥲 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام عزیزممنم همینطور بودم با اینکه الان یک‌ماهه استفاده نمیکنم یادم میاد حالم بده میشه گاهی احساس ت ...

خیییییییییلییییی بده خیلی  کلا حسش میکنم میخام بمیرم  باور کن دربارشم نوشتم حالم بد شد

سلام بهار جان، شیاف خیلی مهمه عزیزم، من که دکتر گفت تا یک هفته به زایمان داری،  اصلا و به هیچ ...

سلام گلم  با دیدن سونو و... دکترم خودش گفت همین هفته استفاده کنم 

یعنی با قطعش مشکل پیش میاد؟

بهارجان راستش من خودم آدم شدیدا تنبلی در استفاده از داروها هستم و از طرفی کلا با دارو و... خیلی مشکل ...

شما چند هفته ای عزیزم هنوز هم استفاده میکنی؟

من ۱شنبه اینده میشه ۱۰ هفتم

والا من مطب موسی پور 160 میدم واسه ویزیت و سونو ی بار جهاد سونو شدم 190 گرفتن معلوم نیس کی به کیه

نهال ۲۲۵ تومنه🥺 ولی ی خوبی ای ک داره برا سونو تنها میری تو اتاق. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱