2777
2789
عنوان

مردم شانس دارن والا 😐💔

90 بازدید | 13 پست

اینو بگم پدرش جراحه پلاستیکه دوستم رفته دندون پزشکی بعد یه مدت که هی می‌رفته چن چندتا دادن خراب بوده پسره به مرور از دوستم خوشش میاد با هم اوکی میشن فردا می خواد با پسره بره تور مثل اینکه رابطمون هم جدی شده 

حسود نیستم ولی از خودم بدم میاد اینقدر چیزم 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی؟

بی زبون روز اول دکتر داروسازه ازم خواستگاری کرد منه احمق میگم سنم کمه قصد ازدواج ندارم خب بگو بله پسره هم خوب بود 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

دختر جراح پلاستیکو نگیره کیو بگیره زرنگ خان

باباش جراحه ها دوستم پشت کنکوره 

😂😂😂همین بگو 

فهمیدم بابااا بقیه اشم میشه بابای جراح داماد دندونپزشک نگیره کی بگیره 🤣🤣🤣🤣

اره 😂😂😂

تازه میگن خانمه آقای دکتر😂😂

آره بدون کنکور شد دختر جراح و خانوم آقای دکتر عجب هنری 😂

هدف اصلی همونه😂😂 پزشک شدن یه شوخیه 

عجب تیکه ی خفنی وارد دایره لغاتم شد ان شالله به وقتش استفاده شه 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

والا بخدا من که فقط یه همسر خر خون پزشک می خواستم از پزشکی و یه پرستیژ خشک وخالی 🫠

الیته شوخی میکنمااا

😂😂😂والا بخدا من که فقط یه همسر خر خون پزشک می خواستم از پزشکی و یه پرستیژ خشک وخالی 🫠الیته شوخی ...

ای بابا دیدی چیشد 

تاپیکت باعث خیر شد 

بیا من درسشو میخونم منو بگیر تو پزشو بده 🤣🤣🤣

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
ای بابا دیدی چیشد تاپیکت باعث خیر شد بیا من درسشو میخونم منو بگیر تو پزشو بده 🤣🤣🤣

افرین بیا ایشالله کی خانم دکتر 😂😂😂

ماجرا دارک شد 😎

افرین بیا ایشالله کی خانم دکتر 😂😂😂ماجرا دارک شد 😎

از همه ابعاد آماده ام فقط بعد مالی اش مونده که اونم خدا قول داده اوکی کنه قبول که شدم بیا باهم بریم ثبت نام تا مخمو نزدن منو ثبت کن بگیر 🤣🤣🤣🤣🤣ااااااااا فانتزیوووووو بگیر منو 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣