2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اسپرم شوهرم فوق العاده بود  مورفولوژی ۹۰  تحرک ۹۰ کلاس a60 تعداد ۱۱۸ میلیون ...۴سی سی ...

عزیزم منظورم این نی همسرت مشکل داره منظورم اینه تخمک در نهایت فقط سلول جنسی x داره اسپرمه که هم x داره هم y و اسپرمی که سلول جنسی y داره نتونسته خودش رو به تخمک برسونه مشکل از تو نی مطمعن باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تخمک خوب باشه اما مورفولوژی ۱ باشه iui. جواب میده؟

اگه تخمک‌ خوب باشه اسپرم‌ نسبتا ضعیف باشه مثلاً کمی تحرکش کند باشه یا مورفو کم باشه ای یو ای میکنن اما اگه اسپرم‌ خیلی خیالی ضعیف باشه میگن میکرو کنید 

اگه برای شما تعداد و‌ تحرک‌ خوبه مورفو ۱ ای یو ای میکنن اینکه نتیجه بده یا نه مشخص نیست ولی در کل ای یو ای درصد موفقیتش خیلی بالا نیست 

دکتر گفته که باید ای یو ای بشین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم منظورم این نی همسرت مشکل داره منظورم اینه تخمک در نهایت فقط سلول جنسی x داره اسپرمه که هم x دا ...

نه بهارک من حس میکنم مشکل از منه ...من بدنم اسیدیه ..چون خیلی استرس داشتم موقع اقدامام...من خیلی تلاش کردم واسه قلیایی شدن ولی نشد .

من خیلی تحقیق کردم قبلا همونجوری ک باید اسپرم خوب باشه و شرایطش اوکی ...اون وضعیت رحم و غشای اطراف تخمکم مهمه ک پذیرای کدوم اسپرم بشه .

من انقدر شوهرمو تقویت کرده بودم ک توپ تکونش نمیداد ...مطمئنم اگه با زن دیگه ای اقدام ب بارداری میکرد ۳قلو پسر میشد ...ولی خب من این لیاقتو نداشتم ک حس پسر داشتنو بفهمم.😔

❤🥰
رز جون شما توی چه مرحله ایی هستی؟ مجدد سیکل رو شروع کردی؟

من‌ سه ، چهار بار پانکچر شدم متاسفانه تخمکهام پوچ‌ بودن چون ذخیره ام کمه تخمکهام‌ کیفیت ندارن از این همه پانکچر فقط یه جنین تشکیل شد برام الآنم بعد از آخرین پانکچرم که دی ماه بود هیچ کاری نکردم یعنی نمیدونم‌ چیکار کنم 

اسپرم شوهرم فوق العاده بود  مورفولوژی ۹۰  تحرک ۹۰ کلاس a60 تعداد ۱۱۸ میلیون ...۴سی سی ...

این دومین دخترت هست؟

توروخداناشکری نکن

خدابهت دسته گل داده🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺
اگه تخمک‌ خوب باشه اسپرم‌ نسبتا ضعیف باشه مثلاً کمی تحرکش کند باشه یا مورفو کم باشه ای یو ای میکنن ا ...

بله دکتر گفته iui اما سنم زیاده میترسم iui هم نشه سنم همینجور بره بالاتر 

Sperm concentration 51

Total sperm count 86

به نظرت با این شرایط iui حواب میده؟

من یکبار بیشتر زنده نیستم ...پس ترجیح میدم این باقیمونده عمر کذاییمو بزارم تو این راه ...یا میشه و ت ...

عزیزم اینطور نگو خدا نکنه انشالا با مصلحت خودش به آرزوت میرسی 

بله دکتر گفته iui اما سنم زیاده میترسم iui هم نشه سنم همینجور بره بالاتر  Sperm concentration ...

والا میگم دوست گلم اینکه بگیره یا نه رو‌ کسی نمیدونه 

بودن کسایی که با ای یو ای باردار شدن حتی من‌ یه بار مطب دکتر دیدم یه خانومی با ای یو ای دوقلو باردار شده بود ولی در کل درصد موفقیت ای یو ای نسبت به ای وی اف کمتره 

قبلاً ای یو ای کردی ؟

اگه فکر می‌کنی سنت بالاست و وقت برای تلف کردن نداری و تخمکت هم خوبه و اسپرمتون هم که خوبه خیلی ضعیف نیست میکرو‌ کن چون با تخمک‌خوب و اسپرم با این شرایط تو‌ میکرو‌ خوب جواب میده جنینای خوبی تشکیل میشه البته انشالله تا اون موقع طبیعی باردار میشی 

من یه دوست داشتم با شرایط شما ،تخمک‌خوب بود اسپرم‌ هم مورفو ۲ بود داشت برای ای وی اف آماده میشد که طبیعی باردار شد انشالله این اتفاق برای شمام بیافته

دوستان یه سوال لطفا جواب بدید🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

کسی بوده باجنین ۶سلولی یا۴سلولی باردارشده باشه؟

من جنینام ABهستن

یه دونش ۸سلولی

بقیشون ۶و۴ سلولی 

۳روزه

حالا نمیدونم دوباره میزارن بلاست بشه ؟

📣📣📣📣📣

لطفا بجوابید🙏🙏🙏😁

خدایابه امیدخودت🌺
والا میگم دوست گلم اینکه بگیره یا نه رو‌ کسی نمیدونه  بودن کسایی که با ای یو ای باردار شدن حتی ...

خدا از دهنت بشنوه امیدوارم طبیعی باردار شم نه تا خالا iui نکردم اونم تقصیر دکترم شد هی گفت صبر کن ویتامین بخوره سوهرت شاید باردار شدید بعد ماه رمضون میخام برم iui

جنسیت اصلا ربطی به تعداد و تحرک نداره که برا بعضی آقایون ژنتیکی اسپرم دختر زیاده و برا بعضیا هم پسر زیاده راه وجود داره که به خواستت برسی پس الان این همه ناراحتی معنی نداره یا باید از اول ای وی اف میکردی الان که نشده پس آروم باش به بچه هات فکر کن بعد زایمان انشالا میری دوتا پسر دوقلو برات میزارن جنستون جور میشه