2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام دوست عزیز ، اتفاقی دارم روی پیام شما ریپلای میزنم . من یکی از قدیمی های این تاپیک هستم که آشنا ...

مامان سبحان جان، سلام، خوبین عزیزم؟ گل دختر و پسرای گلمون چطورن؟ 

من از سال ۹۷ تو تاپیکم، اون موقع پیام های شمارو میخوندم و بهم امید میداد 😇 

خوشحالم اینجا سر زدین ❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز ، اتفاقی دارم روی پیام شما ریپلای میزنم . من یکی از قدیمی های این تاپیک هستم که آشنا ...

خداروهزارمرتبه شکر

من شمارویادمه

دوسال پیش اینجابودم وتحت درمان

یه مدت ناامیدشدم ورهاکردم

امسال مجددشروع کردم

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان یه سوال

ممنون میشم جواب بدین

من یه هفته است ادرارم بریده بریده شده بازورقسمت اخرادرارخالی میشه(عذرمیخوام)

ازمایش وسونوکلیه دادم گفتن سنگ وعفونت نداری

سنتی رفتم گفت شایدازگرمی هست بهم عرق بیدوکاسنی وشاتره داد

الان گرمی نمیخورم

به نظرتون دلیلش چیه وچیکارکنم

کسی اینطوزی شده؟

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم اگه دندونت حساس شده، چون بعضی مواقع بخاطر لثه دندون ، شاید مثلا تحلیل لثه ، درد ایجاد میشه، ا ...

ممنون عزیزم..اره احساس میکنم لثم تورنتوی پیداکرده غذا میره داخل اذیت میشم..چیزی نیست نمیدونم بزارم اونجا..چسبی چیزی

مامان سبحان جان، سلام، خوبین عزیزم؟ گل دختر و پسرای گلمون چطورن؟  من از سال ۹۷ تو تاپیکم، اون ...

ممنونم عزیزم خدا رو شکر ما همه خوبیم .

خیلی خوشحال شدم دارم میبینم شما هم تیکر بارداری دارید . ان شا الله به سلامت نی نی رو در آغوش بگیرید .

ممنونم عزیزم خدا رو شکر ما همه خوبیم . خیلی خوشحال شدم دارم میبینم شما هم تیکر بارداری دارید . ان ش ...

ممنونم عزیزدل، بله خداروشکر باردارم، انشااله به زودی قسمت همه دوستان منتظرم بشه 🌿💚🌱 

خدا حفظشون کنه مامان خانم مهربون 💚💚 

خدا هر سه فرزندتون براتون حفظ کنه.

چه انرژی خوبی تو پیام هاتون هست

شادی صدام کنید
خدا هر سه فرزندتون براتون حفظ کنه. چه انرژی خوبی تو پیام هاتون هست

ممنونم عزیزم ، خدا خیلی بزرگه حواسش به همه ما بنده ها هست .

ان شا الله خدا به همه منتظرها کمک کنه و توی همین سال جدید دل همه شاد بشه . 

سلام مامان سبحان جون من شمارو خوب یادمه عزیزم خدانینیاتو حفظ کنه برات یعنی میشه منم روزی بیام و به مرادم رسیده باشم منم اولین تاپیکم اینجاست

سلام مامان سبحان جون من شمارو خوب یادمه عزیزم خدانینیاتو حفظ کنه برات یعنی میشه منم روزی بیام و به م ...

سلام عزیزم ، معلومه که میشه ، من این قدر اطرافم معجزه برای بچه دار شدن دیدم که مطمئنم محال وجود نداره .

خواهر همسر من سن بالایی ازدواج کرد و اصلا فکر نمیکرد بچه دار بشه ولی خدا رو شکر با آی وی اف در سن ۵۰ سالگی بچه دار شد و الان یک دختر نزدیک ۳ سال بسیار بسیار ناز و شیرین و باهوش داره .

سلام عزیزم ، معلومه که میشه ، من این قدر اطرافم معجزه برای بچه دار شدن دیدم که مطمئنم محال وجود ندار ...

سلام عزیزم خوبی چقدرحلال زاده‌ایی دیروزتواعلاناتم اسمت دیدم البته مال خیلی وقت پیش بود یهویادت کردم الان دیدم اینجاپیام گذاشتی کوچولوهاخوبن دخترت فکرکنم پیش دبستانی باشه خیلی خوشحال شدم اومدی سرزدی البته من خودمم دیربه دیر میام اینجاکوچولوهات ببوس