2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
سلام بچها من دیشب تاحالا دندون درد دارم دارم میمیرم کسی روش درمان خانگی بلد نیست نمیدونم چیکار کنم ق ...

عزیزم دندونتون پوسیدگی داره؟ 

چون اگه خدایی نکرده عصب عفونت داشته باشه، باید حتما مراجعه کنین دندانپزشک، روی جنین اثر نذاره ، 

فردا هم خب دوباره تعطیلیه 🙄

عزیزم دندونتون پوسیدگی داره؟  چون اگه خدایی نکرده عصب عفونت داشته باشه، باید حتما مراجعه کنین ...

دندونم خورد شده فقط یه ریشس ک روشو داره گوشت لثم میگیره یه هفتس اگه من زیر 3ماهم نمیشه کشید ک 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچها من دیشب تاحالا دندون درد دارم دارم میمیرم کسی روش درمان خانگی بلد نیست نمیدونم چیکار کنم ق ...

وای ازدندون درد نگو که هرروز دارم عذاب میکشم...دندونم سالمه ولی اینقدر درد میکنه میزنه مغزم سوت میکشه

نشاسته با اب گرم درست کنه توی دهانت نگه دار درد دندون کم میکنه

این یکیم امتحان میکنم ممنون دیشب تاحالا سرکه و نمک قرقره کردم باز ابلمیو نمک پاش نگه داشتم سیر روش گذاشتم تو گوشم گذاشتم یکم اروم میشه دوباره باز میگیره 

انشالله زود خوب بشه دندون درد خیلی بده🥺 

انشالله دعا کن برام انقدم من ب دردگم طاقتم تا حالا هر کدوم دندونام درد گرفته صاف کشیدم درستم نکردم یعنی فقط میخاستم خلاص شه راضی نمیشدم تو نوبت پر کردن بمونم حالا تو بارداری صاف باید اینجور شه 😔🥺

بچه ها من غروب خون ریزی کردم یعنی خون قرمز و یه تیکه لخته بعدش سریع شیاف گذاشتم؛چرا اینجوری شدم؟یعنی هماتوم دفع شد؟سونوگرافی هم نبود برم هرجا زنگ زدم همه میگن چهاردهم هستن

دوستان به کمکتون احتیاج دارم. از وقتی که بهم وقت زایمان رو دادند، استرس زیادی از زایمان و سزارین گرف ...

سلام دوست عزیز ، اتفاقی دارم روی پیام شما ریپلای میزنم .

من یکی از قدیمی های این تاپیک هستم که آشنایی ام با نی نی سایت به خاطر سرچ در مورد ناباروری و آی وی اف بود .

اول جواب شما رو بدم که من خودم ۳ بار با فاصله بسیار کم سزارین انجام دادم و خدا رو شکر اصلا هیچ مشکلی بعدش نداشتم و اصلا درد غیرقابل تحملی نداشتم و از همون یک الی دو روز اول سرپا بودم ، ان شا الله به سلامت نی نی قشنگتون رو در آغوش میگیرید .

امیدوارم دوستان قدیمی همه مامان شده باشن و کسی اصلا من رو یادش نباشه داخل این تاپیک .

امشب یکدفعه یاد گذشته افتادم و اومدم به اولین تاپیکی که وقتی وارد نی نی سایت شدم اون رو پیدا کردم و شد روزنه امید برای من که ۶ سال ناباروری داشتم و الان ۳ تا فرشته دارم که از داشتنشون خدا رو هزاران مرتبه شاکرم و امیدوارم تک تک دوستان اینجا خیلی خیلی زود به حق این روزهای عزیز ماه رمضان طعم شیرین مادر شدن رو بچشند . 

سلام دوست عزیز ، اتفاقی دارم روی پیام شما ریپلای میزنم . من یکی از قدیمی های این تاپیک هستم که آشنا ...

چه سرانجام شیرینی 😍😘😗؛خدا فرشته هات برات حفظ کنه 😍😍

ان شاالله  دعات در حق ما منتطرها مستجاب بشه الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چه سرانجام شیرینی 😍😘😗؛خدا فرشته هات برات حفظ کنه 😍😍 ان شاالله  دعات در حق ما منتطرها مستج ...

ان شا الله عزیزم ، خدا صبر ما آدم ها رو امتحان میکنه و قطعا پاداش صبر بسیار شیرین هست . 

من هیچ وقت حتی توی خواب هم نمیدیدم که خدا ۳ تا فرزند بهم عطا کنه و بعد از دخترم که با آی وی اف باردار شدم حتی ذره ای هم به بارداری طبیعی فکر نمیکردم ولی خدا برام معجزه کرد و ۲ بار دیگه طبیعی باردار شدم .

برای خدا هیچ کاری سخت نیست ، ان شا الله این معجزه های شیرین روزی شما و تک تک کسانی بشه که در انتظار داشتن فرزندانی سالم و صالح هستند .

دندونم خورد شده فقط یه ریشس ک روشو داره گوشت لثم میگیره یه هفتس اگه من زیر 3ماهم نمیشه کشید ک 

خیلی سخته، گناه داری 🥲 به پزشک زنانت بگو، ببین چی میگه، 

اون موقع که من زیر ۳ ماه بودم، مام میرفتم، بهمون می گفتن اگه دندونپزشکی خواستین برین به ما بگین

وای ازدندون درد نگو که هرروز دارم عذاب میکشم...دندونم سالمه ولی اینقدر درد میکنه میزنه مغزم سوت میکش ...

عزیزم اگه دندونت حساس شده، چون بعضی مواقع بخاطر لثه دندون ، شاید مثلا تحلیل لثه ، درد ایجاد میشه،

از خمیر دندون سنسوداین اصل استفاده کن ، خیلی تاثیر داره