2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اره خب باید رعایت کنیم تازه من عید مادر شوهرم زنگ زد کلی تیکه بارم کرد چرا نرفتم خونه تکونی کمک گفتم ...

ولش کن بزار بگه اصلا حرف های بقیه مهم نباشه برات فقط فکر این باش این 9ماه رو تحمل کنی تا بچت رو بغل بگیری 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیتوجان طول سرویکس چند بود سرکلاژ شدی؟ هفته چند بارداری؟

عزیزم ۲۱هفته رسیده بود به ۲۷سنو ان تی ۳۲بود بعدش هی امد پایین که با رضایت خودم دکترم ۲۲هفته سرکلاژ کرد 

وای پس این مو زایدا رو چیکارکنیم اینم شده یه دردسر حالا خدارو شکر من از اون روز ک بار دار شدم رشد مو ...

به خاطره داروها کم و زیاد میشه اما ماه یک بارم بزنی کافیه تو این شرایطت که نزدیکی نداریم مجبور نیستیم 

انشالله نزدیکی که نداری ؟

حلقه ایو دی بهش میگن میزارن تو رحم برا جلوگیری  

ماهم‌ ایودی میگیم

حلقه نشنیده بودم

یه چی بگم بخندین😁

مارفته بودیم کلاس های اموزشی قبل ازدواج بچه هاحرف میزدن

خانمه روش های پیشگیری رامی گفت(خیرندیده ها انقدرگفتن پیشگیری که هم مانازاشدیم هم جمعیت ایران کم شد تواون‌دوره ها😑)

بعد خانمه گفت گوش کنید یه جارفتیدگفتن دستگاه نگیدچیه

بعدتعریف کرد یه خانمه بچه زیادداشته میره بهداشت میگن کمتربچه بیارمیگه هرکاری می کنم نمیشه

میگن بیا دستگاه بزاریم برات بچه دارنشو

بنده خداچه فکری میکنه میگه دستگاه راکجای خونم بزارم بچه ها دست نزنن🤔😖

فکرمی کرده دستگاه جداست باشعه ای چیزی نمیزاره این بارداربشه🙃😁

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم ۲۱هفته رسیده بود به ۲۷سنو ان تی ۳۲بود بعدش هی امد پایین که با رضایت خودم دکترم ۲۲هفته سرکلاژ ک ...

منم ان تی ۳۲ بودم. هفته بعد سونو دارم برم ببینم تغییر کرده یا نه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
امروز درست ۶هفته هستم..آمپول پروژسترون میزنم ۳تا..انوکسا هم میزنم

وقتی خونریزی داری باید انوکسا رو قطع کنی تا زمانی که خونریزی و لکه بینی قطع نشده نزن انوکساپارین رو. دکترت مگه نگفته؟

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌
اولش دو سال با رضایت ارگان میدن بعد باز اگه ارگانت دوباره موافقت کنه ی سه سال دیگه هم می دن باید دلی ...

بهارک جون الان قانونش فرق کرده مرخصی بدون حقوق بگیری تا سه ماه میتونی حق بیمه خودت بدی برات سابقه میشه بیشتر از سه ماه بشه دیگه نمی تونی حق بیمه ات بدی بعدش بین سابقه بیمه ای فاصله می افته موقع بازنشستگی دچار مشکل میشی