2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
مرسی بچهاچشم حالا ک فهمیدم رعایت میکنم من جاریم بهم گفت طوری نیست ولشکن خودش میره بالا منم جفتم پاین ...

عزیزم ایشون اشتباه نمیگن

ولی بارداری با بارداری فرق داره‌

ما چون سخت باردار شدیم بنابر احتیاط می ذاریم.

ما نمی تونیم ریسک کنیم.شاید واقعا ما هم همخ کارامون بکنیم مشکلی پیش نیاد ولی ریسک وما نمی تونیم این ریسک بپذیریم.

چون بچه هامون به سختی وصدالبته به لطف خدا اومدن تو‌دلمون

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب تونستی نری من اگه میدونستم ای وی اف کردم باید حموم نرم لا اقل قلبش ی لیزر میرفتم من 1ماه حموم نر ...

من لیزر رفتم دوسال اما به خاطر داروها همش برگشته 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
نه اون همینجور با هر روش جلوگیری سالی یکی میزاد امسال سومی و با حلقه باردار شد 

خوب خدا خیرت بده بعد خوذت رو با جاریت مقایسه می کنی منم اولا همه میگفتن وای ماهای اولته این همه ادا میزنی اصلا توجه نمی کردم پله بالا پایین نمیرفتم  هر جا میرفتم دراز می کشیدم دست به سیاه سفید نمیزدم بعد که کارم به سرکلاژ رسید الان همه میگن ترو خدا فقط تکون نخور شرایط ما فرق می کنه واقعا 

من لیزر رفتم دوسال اما به خاطر داروها همش برگشته 

وای پس این مو زایدا رو چیکارکنیم اینم شده یه دردسر حالا خدارو شکر من از اون روز ک بار دار شدم رشد موهام کم شده از این لحاظ شانس اوردم 

چند روز يه طرف گلوم به شدت درد مي كنه و هيچ علامت ديگه ندارم چي مي تونم بخورم?  به حدي كه آب ...

عزیزم من خودم بد جور مریض شدم از این شربت مخصوص بارداری استفاده کردم بزار پیداش کنم بفرستم برات 

خوب خدا خیرت بده بعد خوذت رو با جاریت مقایسه می کنی منم اولا همه میگفتن وای ماهای اولته این همه ادا ...

تیتوجان طول سرویکس چند بود سرکلاژ شدی؟ هفته چند بارداری؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خوب خدا خیرت بده بعد خوذت رو با جاریت مقایسه می کنی منم اولا همه میگفتن وای ماهای اولته این همه ادا ...

اره خب باید رعایت کنیم تازه من عید مادر شوهرم زنگ زد کلی تیکه بارم کرد چرا نرفتم خونه تکونی کمک گفتم من جفتم پاینه بهداشت گفته استراحت کن گفت والا خارشوهرتو یادتم جفتشون پاین بود مث چی هم قالی شستن و کار کردن گفتن اونا اونان منم من

سلام کسی از شرایط مرخصی بدون حقوق برای کارمندان رسمی خبر داره؟

اولش دو سال با رضایت ارگان میدن بعد باز اگه ارگانت دوباره موافقت کنه ی سه سال دیگه هم می دن باید دلیل منطقی داشته باشی و بعضی ارگانها میگن جانشین هم باید برا خودت پیدا کنی 

بعد پنج سالم یا باید برگردی سرکارت یا استعفا بدی 

البته این مال شش سال قبله که من گرفتم الانو نمیدونم

چند روز يه طرف گلوم به شدت درد مي كنه و هيچ علامت ديگه ندارم چي مي تونم بخورم?  به حدي كه آب ...

منم چند هفته پیش سرماخوردم با گلودرد شدید و سرفه. برای گلودرد فقط روزی چندبار آب نمک و برای سرفه انجیر استفاده کردم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....