2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

یه سوال دیگه بچه ها من خیلی دلم ترشی و لواشک میخواد واسه لواشک میتونم خودمو کنترل کنم ولی ترشی رو نمیتونم دوست دارم یه شیشه رو یکجا بخورم چیکار کنم؟ضرر داره نه؟؟خیلی دلم میخواد وقتی میخورم خیلی حالم خوب میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه به امید خدا میخوای بعد عید بری برای انتقال به نظرم همین ماه برو دکتر ،ببین چرا پری نشدی ...

عشقم امشب پریود شدم بعد ۲۰ روز😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم بلاست نشدنه جنینا تو همه ی مراکز هست برایه همین من هیچ وقت ریسک نکردم تو مام زنه ۹تا جنین داشت ...

:))))

دیگه باید بالایی بخواد 

وگرنه خیلیا با همون یه جنین هم باردار میشن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم بلاست نشدنه جنینا تو همه ی مراکز هست برایه همین من هیچ وقت ریسک نکردم تو مام زنه ۹تا جنین داشت ...

پروانه جون خودتون بهتر می دونین که کیفیت جنین دست جنین شناس نیست، 

خ دکتر علیرضایی تو گروه، یه خانم بهشون می گفت که چرا روز انتقال نتوستن براشون انتقال بدن، بعد خانم دکتر گفتن که چرا براتون جنین بی کیفیت انتقال بدیم و این همه اذیت بشین وقتی که می دونیم جنین خوبی نیست در صورتی که توی شهرستان جنین بی کیفیت هم انتقال میدادن برای اینکه روز انتقال درگیری به وجود نیاد و طرف هم جواب نمی گرفت، 

برای من همیشه خیلی جالبه، خانم هایی که میان مثلا تو گروه تلگرامی، جنین شناس و دکتر و زیر سئوال میبرن در صورتی که یک واحد درسی راجع به این مطلب پاس نکردن، 

با اعتماد به نفس بالا میگن جنین شناس اینطوری و اونطوری، 

اون پزشک حداقل ۱۶ سال فقط درس پزشکی خونده و اون جنین شناس هم یه چیزی تو این مایه ها، 

پروانه جون ببخشید برای شما ریپلای کردم، 🌿😘

استرادیول رو هم گفتن توی۴روز قطع کنم انوکسارو هم گفت تا۱۲هفته قطع کنم اینو فعلا هرشب میزنم چون هنو ...

وااای پس چرا دکتر من درباره آنوکسا هیچی نمیگه؟!

فقط پردنیزولون رو گفت از هفته بعد کم کم قطع کن. شاید چون دوقلو دارم آنوکسا تا پایان باهامه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
یه سوال دیگه بچه ها من خیلی دلم ترشی و لواشک میخواد واسه لواشک میتونم خودمو کنترل کنم ولی ترشی رو نم ...

من هوس هیچی ندارم. کلا نسبت به همه چی بی اشتهام. از قیافه و بوی برنج هم متنفرم🥴. تا الان ۳-۴ کیلو کم کردم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
استرادیول رو هم گفتن توی۴روز قطع کنم انوکسارو هم گفت تا۱۲هفته قطع کنم اینو فعلا هرشب میزنم چون هنو ...

عزیزم‌من استرادیول رو روزی ۳ تا میخوردم بعد دکتر گفت مثلا فردا دو تا بخور پس فردا یکی‌ بعدشم دیگه نخور،امپول پروژسترون رو که هر روز میزدم یک روز درمیون کرده ،آسپرین و شیاف و انوکسا فعلا هر روز میزنم گفته تا غربالگری اینجوری ادامه بدم 

یه سوال دیگه بچه ها من خیلی دلم ترشی و لواشک میخواد واسه لواشک میتونم خودمو کنترل کنم ولی ترشی رو نم ...

وای منم عاشق ترشی ام البته از قبل از بارداری هم همینطوری خالی خالی میخوردم ولی الان خیلی کم‌میخورم دکتر تغذیه بهم‌گفت معده ات رو اسیدی نکن با ترشی و لواشک و...

گفت ۳ ماهه اول پروتیین زیاد بخور،

برای صبحانه عدسی ،

ماست و شیر محلی اصلا

،نمک و روغن کم،

خامه کره نخورم 

ماهی بخورم

نون سنگک بخورم لواش ورم معده میاره

بادوم گردو مویز

من هوس هیچی ندارم. کلا نسبت به همه چی بی اشتهام. از قیافه و بوی برنج هم متنفرم🥴. تا الان ۳-۴ کیلو ک ...

من هم از بوی برنج که داره قل میخوره روی گاز و پیاز داغ حالم به هم میخوره وقتی هم‌برنج میخورم معده ام درد میگیره دکتر خودم برای معده قرص فاموتیدین بهم داده میخورم خوب میشم ولی برنجمو خیلی کم کردم 

سلام دوستان میشه بگید شیاف و آمپول پروژسترون رو چجوری قطع کنم؟ماما بهم گفت کم کم قطع کن یهو قطع نکن ...

من یه کار خیلی بدی کردم دکتر گفت فعلا روزی دو شیاف بگذار من از انجا که به بوش حساسیت شدید پیدا کردم و اصلا اسمش میاد حالم بهم میخوره چند شبه کلا اصلا استفاده نکردم

سلام خانما خوبید تبریک به مامان های جدید که مثبت شدن بقیه هم ایشالا به زودی نتیجه بگیرن . پشمالو جان به سلامتی زایمان کرده سر وقت خودش بود؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉