2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

سلام من یکشنبه رفتم سنو 

سه تا انتقال داشتم بعد فقط ی ساک و دید گفت دو هفته دیگه بیا

ممکنه دوهفته دیگه که رفتم دو قلو شده باشن؟ یا همون یکیه؟

بتا اولم ۳۶۶ دومم ۹۳۴

به فاصله ۴۸ ساعت

سلام من یکشنبه رفتم سنو  سه تا انتقال داشتم بعد فقط ی ساک و دید گفت دو هفته دیگه بیا ممکنه دو ...

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شالله بارداری خوبی رو پیش رو داشته باشی  احتمالش خیلی ضعیفه که تقسیم بشه احتمالا همون یکیه دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون  که انقدرباحوصله سوالاروجواب دادین خدانینیتونو نگه داره⚘⚘⚘😘🙏

فداتبشم انشالله برا خودت😍😍خودم همش دنبال یکی بودم برام توضیح بده و از علائمش بگه😂

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام بچه ها امیدوارم همگی خوب باشین بچه ها من دیروز پانکچر شدم 23 تخمک کشیدن دکتر برام دارو داده گفت ...

سلام عزیزم من ۳۵ تا تخمک بود تا بهوش اومدم سریع گفتن برو بیمارستان حالت تهوع داشتم کمرم راست نمیشد از شدت فشار زیز دلم ۴روزه خوب شدم بیمارستان سرم مخصوص میزنن اسمش یادم رفته باید ادرارت زیاد باشه که شکمت اب نیاره وتخلیه شه

سلام عزیزم من ۳۵ تا تخمک بود تا بهوش اومدم سریع گفتن برو بیمارستان حالت تهوع داشتم کمرم راست نمیشد ا ...

چقدررر زیاد 🙃🙃ماشالله تخم دان های فعالی داریاااااا☺️

البته فکر کنم دکترها باید داروها رو کم میکردن و کنترل شده تر  ،دارو میدادن

این اندازه از تخمک میتونه اسیب زننده باشه

خداروشکر که به خیر گذشت😍

چقدررر زیاد 🙃🙃ماشالله تخم دان های فعالی داریاااااا☺️ البته فکر کنم دکترها باید داروها رو کم میکرد ...

😂😂😂

در حال انفجار بودم دو روز قبل پانکچر

خداروشکر بخیر گذشت

چقدررر زیاد 🙃🙃ماشالله تخم دان های فعالی داریاااااا☺️ البته فکر کنم دکترها باید داروها رو کم میکرد ...

من پلی کیستیکم فک کنم کسایی که تنبلی دارن اینجوری میشن 

من پلی کیستیکم فک کنم کسایی که تنبلی دارن اینجوری میشن 

من هم هستم

ولی برلی من ۱۷تا بود 

بیست و خوردی هم شنیدم ولی خداییش ۳۵زیاده

دکتر باحالی داشتی واقعاااا😍

هر چی فکر میکنم  میبینم خدا خیلییی هواتو داشته

هزاران بار شکرش

من هم هستم ولی برلی من ۱۷تا بود  بیست و خوردی هم شنیدم ولی خداییش ۳۵زیاده دکتر باحالی داشتی ...

ممنون عزیزم هرچی به صلاح همون پیش میاد همشم دست خداست😍

اره دکترم واقعا خوبه خدا خیرش بده انقدکه  به ادم حس خوب میده🥰

البته ۲۱ جنین برام تشکیل شد

ممنون عزیزم هرچی به صلاح همون پیش میاد همشم دست خداست😍 اره دکترم واقعا خوبه خدا خیرش بده انقدکه &n ...

ماشالله😍😍زن و شوهر هر دو قدرتمند 😂😂😂

فکر کنم البته بارداری ؟؟؟تعیین جنسیت بودی؟

ماشالله😍😍زن و شوهر هر دو قدرتمند 😂😂😂 فکر کنم البته بارداری ؟؟؟تعیین جنسیت بودی؟

قدرتمند بودیم که انجام نمیدادیم😂😂

بله عزیزم خداروشکر🥰

نه تعیین جنسیت تکردم

همین که تخمک هات زیاده فکر کنم یعنی هایپر شدی یعنی به تخم دان ها فشار اومده من خودم فقط دکتر از روی ...

من اصلا درد ندادم ولی احساس میکنم تخمدانام اذیت بودن الان روز سوم به شدت یبوست دارم ولی وزنم بالا نرفته آره اگه شکم خیلی بزرگ بشه باید بستری بشن مشکل اینجاس من تخم مرغ نمیتونم بخورم حالم بهم میخوره ولی گوشت مرغ میخورم دوغ اینا 

سلام عزیزم من ۳۵ تا تخمک بود تا بهوش اومدم سریع گفتن برو بیمارستان حالت تهوع داشتم کمرم راست نمیشد ا ...

چون گفتن آب و چای کم بخورین من زیاد ادرارم کمه ولی اصلا درد نداشتم و ندارم شکمم یکم نفخ داره سفته نمیدونم به خاطر یبوست شدید یا هایپر شما از این تخمک ها چند تا جنین تشکیل شد ؟

چون گفتن آب و چای کم بخورین من زیاد ادرارم کمه ولی اصلا درد نداشتم و ندارم شکمم یکم نفخ داره سفته نم ...

۲۱ عزیزم

اتفاقا بمن گفتن تا اونجایی که جا داری مایعات بخور و ادرار کن   زود ب زود