2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام از ۴تا یه دونه پسر دارم فریز ‌کردن

ان شالله خیره. همین یدونه براتون بگیره وبشه سربازآقاامام زمان. اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم. اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم. اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوهفته طول کشید خوب شدم من هم برسی رحم هم خراش

اینگار باردار هستی بسلامتی نتیجه گرفتی از،خراش یعنی بعدش انتقال دادی ؟اگه بله چند وقت بعدش انتقال دادی؟ قبلش چی انتقال منفی داشتی ؟مشکل نازایتون چی بوده ؟ببخشید خیلی پرسیدم من هم شرایطتم شبیه شماست اگر نمیتونی جواب ندید عزیزم🌹🌹🌹🌹

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
پس تعیین جنسیت باعث میشه جنین ضعیف بشه 

والا من تو راه تعیین جنسیت نبودم و هیچوقت جنین های تعداد بالا هم ندارم که بخوام از این ریسک ها بکنم و بدم تعیین جواب شما رو بهتره کسایی که میدونن بدن من فقط چون دیدم بچه ها میگن خیلی جاها قبول ندارن و انجام نمیدن گفتم این مرکز که من هستم انجام میدن.درسته که یه سلول برمیدارن اما اگه جنین قوی باشه و به بلاست برسه خودش اون یک سلول رو جبران میکنه و به سرعت تقسیم سلولی میکنه نگران نباش🥰

سلام عزيزم خوبي؟ انتقالت افتاد بعد از عيد؟ چند تا جنين داري؟

سلام نرگس جان جریان من یکم پیچیده ست،من قبلا دوبار هیسترو رحم شدم کلا قبل از هر انتقالی باید هیسترو کنم بخاطر پولیپ مخصوصا مام که اگه اندازه شد نیم میلی هم باشه هیسترو میکنن و بخاطر همین کورتاژ های رحمی دکتر گفت اگه خدایی نکرده انتقال بدی و نشه مجدد برای انتقال بعد باید هیسترو بشی این اندازه زیاد هیسترو هم برای رحم مناسب نیس بخاطر همین حرفا تصمیم بر این شد که من مجدد سال جدید پانکچر کنم که جنین های باکیفیت آ زیاد بشن چون الان ۷تا جنین دارم۳تا آ هستن ۴تا بی .قراره جنین آها رو زیاد کنیم که بقول خودش حداقل دو سه تا بلاست آ انتقال بده بعد از هیسترو تا شانسم بهتر و بیشتر باشه.هر چند با این دلار فکر کنم سال جدید هزینه ها خیلی زیاده ولی خودم رو سپردم به دکترم نمیخوام دخالت داشته باشم تو کارش اگه میگه این کار به صلاحت انجام میدم دیگه توکل به خدا

اینگار باردار هستی بسلامتی نتیجه گرفتی از،خراش یعنی بعدش انتقال دادی ؟اگه بله چند وقت بعدش انتقال دا ...

بله باردارم عزیزم خراش که دادم ماه بعدش ۲۰عادت انتقال دادن 

مشکلم تنبلی تخمدان بود و ضخامت رحمم بالا نمیرفت  نه قربونت سوالی بدونم جواب میدم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بعضی ها میگن همین سه تا آ رو ذوب کن بذار از کجا معلوم باردار نشی اما ترس از هیسترو دارم و نمیخوام رحمم هم در کنار تخمک ایراد دار بشه و دیگه حتی نشه هیسترو کنم بذار همون ریسک کمتر باشه بهتر فقط امیدوارم در نهایت جواب بگیرم حالا دوماه تاخیرم چیزی نیس🤗

سلام نرگس جان جریان من یکم پیچیده ست،من قبلا دوبار هیسترو رحم شدم کلا قبل از هر انتقالی باید هیسترو ...

ان شالله كه هر چي خيره پيش بياد

من كه دل رو زدم به دريا و وارد سيكل انتقال شدم. ببينم خدا چي ميخواد. امروز آزمايش تيروييد و پرولاكتين دادم اگر اوكي باشه اين ماه انتقال بدم