2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
اینجوری که کلی به خودت استرس وارد میکنی  بقول تو برای علائم خیلی زوده  ولی حس میکنم ب ...

آره حالا زوده برای علائم بارداری ولی دیگه حداقل علائم پریودی نداشته باشیم😂 منم از دیروز معدم اذیتم میکنه،من کلا مشکل معده زیاد دارم،از دیروز یا معدم درد میگیره یا فشار میاره تپش قلب میگیرم و یه کم حالت تهوع🤦🏻‍♀️ راستی تکرر ادرارت بهتر شد؟

منم مثل شما از اول انتقال دستمال به دست دنبال لکه بودم اخرم نیومد اما مثبت شدم

به سلامتی عزیزم😃😍 خب پس دیگه دنبالش نیستم😅 علائم دیگه ای هم داشتید؟ علائم پریودتون مثل هر ماه بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دخترای خوشکل یعنی مامانای خوشکل❤️❤️❤️

چند روزه فکرم مشغوله ، برای آز ذخیره تخمدان گفتند دو روز قبلش نزدیکی باشه، 

من اصلا با همسرم قهر بودم یکهفته باهاش نزدیکی نداشتم بعدشم که پریود شدم شد ده روز و رفتم آز ذخیره تخمدان دادم. 

منظورشون این بوده که حتما دو روز قبلش نزدیکی کنیم یا نه ؟ کاری که من کردم درست بود یا اشتباه 

سلام دوستان. من از چهارشنبه وارد سيكل پنكچر شدم. به دكتر گفتم تغذيه چيكار كنم گفت هيچي لازم نيست. مي ...

بسلامتی نرگس جان، توی ۳۰ صفحه اخیر بگردی چند نفر کامل توضیح دادن با جزییات مثل پانیذپالیذ

الان مث چی تو گل گیر کردم. فردا ی امتحان خیلی سخت دارم مخمم هنگ کرده. تازه گشنم شده😂😂 اومدم ی چیزی ...

الهییییی ، بیخیال امتحان آلائه جون آخه بچه ها که از امداد غیبی تقلب استفاده می‌کنند شما هم همینکارو بکن عزیزم🫣😂❤️

آره حالا زوده برای علائم بارداری ولی دیگه حداقل علائم پریودی نداشته باشیم😂 منم از دیروز معدم اذیتم ...

انشاالله خیره

تکرر ادرارم خوب شده بود ولی من هیچی آب نمیخوردم 

از دیروز دارم آب زیاد میخورم دوباره تکرر گرفتم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم شیرپرچرب و چند وقت قبل پانکچر شروع کردی؟

بعد انتقال شروع کردم عزیزم

قبلش اصلا اطلاعی نداشتم که خوبه یا نه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ضخامتت روز چندم ۱۱ بود؟؟ والا ندیدم دکتر ازمایش ایمنی بگه..سنوی هیسترو هم ندیدم بگه و نمیدونم چیه

فک کنم روز ۱۲

عزیزم خیلی مهمه که انجام بشه ممکنه مشکلی باشه که اگه حل بشه انتقالت مثبت بشه

من همه اینا رو انجام دادم مشکلدایمنی و انعقادی داشتم دارو داد بهم بار سوم مثبت شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگه ازمایش انعقادیpt هست ک تازه تو اینترنت زدم..اره  کاشت قبلیم یادمه این نوع ازمایشات جدید بود ...

عزیزم حتما از دکترت بپرس اگه انجام ندادی انجام بده سونو هیسترو هم انجام بده که اگه چسبندگی چیزی داری مشخص بشه

ولی ان شاالله این بار مثبت میشی نیازی به اینا نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم میشه بگی سونو هیسترو برا چیه؟ من رویان میرم برام نوشتن چهارشنبه باید برم بدم چیا توش مشخص ...

سلام عزیزم سونو هیسترو فک کنم چسبندگی و پولیپ و اینا رو مشخص میکنه من دقیق یادم نیست تو گوگل بزنی دقیق نوشته

عزیزم حتما از دکترت بپرس اگه انجام ندادی انجام بده سونو هیسترو هم انجام بده که اگه چسبندگی چیزی داری ...

رفتم ازمایشات کاشتهای قبلیمو نگاه کردم ازمایشا رو داده بودم..چون میگفتم زمانیکه ک زیرنظر این دکتر رفتم خیلی ازمایش برام نوشت ک بعضیاشون متفاوت بودن..الان ک رفتم نگاه کردم دیدم ارمایش انعقادی بودن ۶ تا ازمایش مربوط ب انعقاد خون هستن ک عدداشون نرمال هستن نسلت ب رنج ازمایشگاه

انشاالله خیره تکرر ادرارم خوب شده بود ولی من هیچی آب نمیخوردم  از دیروز دارم آب زیاد میخورم د ...

منم نسبت به روز اول بهتر شدم،ولی به قول تو منم آب زیاد میخورم بازم تکرر دارم 

راستی آمپول پروژسترونو سر تایم میزنی؟ من هروز بین ساعت ۱۲ تا ۱۲ و نیم میزدم،امروز ساعت ۲ مجبورم بزنم🤦🏻‍♀️ اشکالی نداره؟