2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نسبت به روز اول بهتر شدم،ولی به قول تو منم آب زیاد میخورم بازم تکرر دارم  راستی آمپول پروژ ...

منم امروز یک ساعت تاخیر افتاد تو شیافم

خوبو بدشو نمیدونم 😬

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شما هم تنبلی تخمدان دارید؟ ذخیره تخمدانتون چنده؟

نداشتم قبلا ولی جدیدن پیدا کردم

راستش نمیدونم 😬 دکترم هیچی بهم نمیگه 😐 

فقط همیشه موقع سونو میگه همه چی عالیه :/

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نداشتم قبلا ولی جدیدن پیدا کردم راستش نمیدونم 😬 دکترم هیچی بهم نمیگه 😐  فقط همیشه موقع سونو ...

آخه سنتون کمه عزیزم احتمال زیاد ذخیرتون خیلی خوبه ، ایشالله یه پسر خوشمل سالم تو شکمته مامان ژونی❤️❤️

انشاالله موفق بشی جونم مامان سخت کوش تو هستی گلم ببینم تو حاملگی چیکارا بکنی😍😍🤩🤩🤩🤰💪💪

ااای خدا حاملگی بیاد ی گلی ب سرم میگیرم😂😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ااای خدا حاملگی بیاد ی گلی ب سرم میگیرم😂😍

😂😂😂😂😂🤣🤣🤰بعدش🤱

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
رویان بودم عزیزم، هزینه ش هشت میلیون و پونصد شد فعلا تا فردا ک ببینیم جنین تشکیل شده

عزیزم با دفترچه‌ هشت‌ میلیون شد یا آزاد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان طول سرویکسم دو هفته پیش تو سنو ان تی 32بود بعد خونریزی امروز سنو کردم شده 30 باید سرکلاژ ...

دکتر کیه؟ کدوم بیمارستان؟ من با دکتر حنطوش زاده تو بیمارستان عرفان انجام دادم پنج و دویست شد.

یه دوست ماما دارم که خیلی هم کارش خوبه اون بهم گفت اگه میتونی بیمارستان دولتی انجام نده . منم دیگه جور کردم رفتم عرفان. تو هم اگه برات امکان داشت برو خصوصی ولی دکترت خیلی نامردی گرونه ۹ تومن خدایی زیاده

عزیزم با دفترچه‌ هشت‌ میلیون شد یا آزاد ؟

نمی دونم بیمه تامین اجتماعی مو لحاظ کردن یا نه 

ولی فک کنم کلا برا همه همینقد میشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم دارو بهت میدن مثله لتروزول اینا خودت یکی تخمک تو تخمدانت ایجاد میشه وبدنت خودبخود زخامتش بالا ...

پروانه جون مگه سیکل کوتاه و نچرال یکیه?

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای عزیز جان آدم که بیوفته تو درمان پر از مشکل میشه مشکل اولیه ما فقط فقط کمبود اسپرم بود یعنی وقتی ...

ابن سینا عمل تخلیه کیست انجام دادی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
الهییییی ، بیخیال امتحان آلائه جون آخه بچه ها که از امداد غیبی تقلب استفاده می‌کنند شما هم همین ...

😂😂 اغا ما امتحان مون حضوریه دست و بال مون بسته اس😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمی دونم بیمه تامین اجتماعی مو لحاظ کردن یا نه  ولی فک کنم کلا برا همه همینقد میشه

بسلامتی عزیزم پانکچر شدی انشالا کلی جنین توپ داشته باشی

فک کنم روز ۱۲ عزیزم خیلی مهمه که انجام بشه ممکنه مشکلی باشه که اگه حل بشه انتقالت مثبت بشه من همه ...

عزیزم میشه بگی که داروهات برا ایمنی انعقادی چی بود