2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم الحمدلله که اوضاعت خوبه من بارها از دوستانی که باردار شدن خواهش کردم تمیز کردن خونه رو ...

مهتاب جونم خدا فسقلیتو حفظ کنه واست

لطفا میشه واسم دعا کنی انتقالم مثبت بشه و بمونه واسم؟؟؟

توخدا اگه اذیت نمیشی و برات زحمتی نیست دعا کن منم مادر بشم 🥺 

تو مهربونی برای همه دعا میکنی گفتم منم زیر میزی رد کنی🤭🤪

از خدا میخوام کادو تولدم رو امسال بده 😇🥲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انتقالت مبارک باشه عزیزم ان شاء الله با نی نی تو دلت راستی راستی مامان شدی

مرسی مهربونم😍😭 گاهی ذوق زده میشم چشام پر میشه گاهی ناامید میشم

انشالله خدا خودش به دل هممون نگاه کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بنظرتون این دنیا ارزشش رو داره با این همه سختی یه بچه بهش اضافه کنیم؟ چند وقته افسرده شدم، با ...

نه خواهر این دنیا ارزش به دنیا آوردن بچه رو ‌نداره ،از اولم نداشته ولی چون انسان ذاتا یه موجود خودخواه هست بچه میاره ، الان اگه امکانش باشه و ‌از بچه ای بپرسی که میخوای به دنیا بیای میگه‌ نه نمیخوام بیام 

اما ناامید نباش تو‌ که اینقدر زحمت کشیدی ادامه‌ بده ،خدا رو‌ شکر تعداد جنینت نسبت به تخمکت خوب بوده عزیزم انشالله به زودی نتیجه میگیری ،شاید اگه ادامه ندی آینده پشیمون بشی چون حتی موفقترین ادمارو ‌دیدم ‌که ‌بچه نخواستن بعدش پشیمون شدن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزدلم وای چ خووووب که بهم گفتی حتما فردا برم ان شاءالله اصرار می کنم خود دکتر بیاد ممنون ...

عزیزی خانم،من یکبار پنج شنبه رفتم سونو داشتم دکترم نبود دکتر مشایخی بودن اونجا سونوم کرد،انشااله فردا هم هستن حتما قبلش از پایین بپرس از منشیش بعد برو اتاق عمل

مهتاب جونم خدا فسقلیتو حفظ کنه واست لطفا میشه واسم دعا کنی انتقالم مثبت بشه و بمونه واسم؟؟؟ توخدا ...

چشم عزیزم... ان شاء الله از کرم خدا و لطف ائمه دلت شاد بشه و نی نی تو دلت رو ۹ ماه دیگه بغل کنی.

امشب به نیتت  سوره یس به امام جواد علیه السلام هدیه میکنم. الهی حاجت روا بشی

ممنون ار دعای خیرت❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چشم عزیزم... ان شاء الله از کرم خدا و لطف ائمه دلت شاد بشه و نی نی تو دلت رو ۹ ماه دیگه بغل کنی. ام ...

خدا از بزرگی کمت نکنه انشالله هر حاجتی داری برآورده بشه

انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزم

♥️💮💋

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها کسی بوده کیفیت تخمکش تو پانکچر بد بوده باشه ولی جنین براش تشکیل شده باشه؟😭😭😭

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ببخشید من جنین 5 روزه انتقال دادم.روز11 انتقالم بی بی گذاشتم منفی شد .شما بی بی استفاده نکردی 

عزیزم برابعصاخیلی زودبی بی خط میندازه حتی 5-6روزبعدانتقالم من همینجاشنیدم بی بی مثبت بوده امابستگی ب بدن داره بهتره روز13-14استفاده شه،من همون روزازمایش صبحش میزنم ک شوک نشم ازجواب ارمایش چون چن ساعت طول میکشه جواب بیاد،وحتی بودن کساییکه بی بی منفی وجواب ازمایش مثبت داشتن،شمازودزدی امیذتوازدست نده چن شنبه ازمایش داری؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم برابعصاخیلی زودبی بی خط میندازه حتی 5-6روزبعدانتقالم من همینجاشنیدم بی بی مثبت بوده امابستگی ب ...

درسته دقیقا همینطوره عزیزدلم.من قرارشنبه برم آزمایش بدم روز14 انتقالم.شماهم انتقال داشتی؟ روز چندمت؟ 

سلام عزیزای دل من امدم پسرم حالش خوب بود خداروشکر داشت بازی می کرد اما دکتر گفت یک سنو دهانه رحم بده ...

خدا رو هزاران مرتبه شکر 🙏🏻 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
درسته دقیقا همینطوره عزیزدلم.من قرارشنبه برم آزمایش بدم روز14 انتقالم.شماهم انتقال داشتی؟ روز چندمت؟ ...

انشاالله باخبرای خوش بیای عزیزم،من ابان انتقال داشتم منفی شد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود