2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من فک کنم ذخیره اشون نرمال نیست کسانی زیادتر از حد طبیعی باشن هم اگه اشتباه نکنم پلی کیستیک باشن چقد ...

اره فکر کنم تا۴ نرمال باشه دکتر گفت تخمدان راست کمی تنبلی داره ولی چپ خوبه البته نگاه کردم آزمایشگاه تا۱۰/۴

را نرمال زده بود دیگه نمیدونم راستی پرولاکتینم هم ۱۸ بود اون چطوره ؟

رنج نرمال را تا۲۷ زدهتا دوسال پیش که سونو شدم تنبلی نداشتم ولی الان سه روز لک‌میبینم بعد پریود میشم که همون تنبلی باید باشه

عزیزم به خیلیا میدن به سلامتی کجا میری عزیزم تقویتی چی بهتون داده به خودتو شوهرت میشه بگید 

من تهران نیستم به من فموبرا و مکسی کر و پرگمام ویتالی تون.فولیک اسیدوپروفم داد برای شوهرم هیچی فقط از اسپرم نوشت که هنوز ندادیم 

ولی خودم اوابوست خریدم ویتامین دی ۱۰۰۰ هر روز ویتامین ای هفته ای دوتا برای شوهرم ویتامین سی.ولمن کانسپشن.سلن پلاس.فولیک اسید ویتامین ای هفته ای دوبار گاهی ویتامین دی و عرق کاسنی 

برای من آزمایش داد که ا آن اچ۵/۸ پرولاکتین۱۸و‌تیرویید۳/۵ بود ولی هنوز دکتر جواب را ندیده 

منتظرم شوهرم آزمایش بده ببرم نشون بدم 

البته میخواست از سیکل دیماه شروع کنه که من بخاطر تقویت خودم وشوهرم گذاشتم برای بهمن ماه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ساعت ۹ صبح بود انتقالم بلیط برگشتم با هواپیما بود ساعت ۶ عصر همون روز برگشتم  خود دکتر علیر ...

عزیزم ایشالا بسلامتی فارغ بشی 

بعد انتقال واسه چکاب و سنو ماهیانه همون اهواز میرفتی دکتر یا میرفتی تهران؟

عزیزم به خیلیا میدن به سلامتی کجا میری عزیزم تقویتی چی بهتون داده به خودتو شوهرت میشه بگید 

رفتم‌مرکز ناباروری شهرمون خیلی شلوغ وبی نظم ۲۲۰ پول دادم ولی دوست نداشتم رفتم پزشک خصوصی البته اون هم کارهاش را همون مرکز می‌کنه ولی خوب غلافی مرکز برای ویزیت و سونو را ندارد و دیگه تیمی هم نیست فقط با  دکتر خودت هستی واز نظر هزینه هم با مرکز یکی میشه.

بله توی آزمایش با عنوان amh

عجیبه تو آزمایشاتم نبود 😰

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام  اول از همه از ته دلم آروز ميكنم هركس آرزوي مادرشدن داره بهش برسه  من بعد از ٧ سال ا ...

وایییی قشنگم نمیدونی چقدر ذوق کردم با پیامت 

خدارو هزار مرتبه شکر انشالله خودش محافظتون باشه🧿🦋🫂

مبارکه😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عجیبه تو آزمایشاتم نبود 😰

چون خیلی از پزشک ها بهش اعتقادی ندارن

معمولا وقتی شرایط خیلی خاص باشه مینویسن .مثلا ذخیره کم باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اصلا همچین چیزی نمیشه کابرگولین همون هفتگی بخوری پرولاکتین تنظیم میشه استرادیول خیلی پرولاکتین بالا ...

سحر جان دارو هایی که دکتر میده مگه اندازه نمیده؟

من استرادیول و اسپرینم رو به اتمامه ولی دکتر گفته بعد انتقالم بخورم

🤔 پس چرا به اندازه نداده و کم داده؟

اصلا چرا استرادیول؟؟ مگه برای ضخامت رحم نیست قبل انتقال؟ خب بعد انتقال هم که پروژسترون دارم ضخامتم مگه ثابت نمیمونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کنم خیلی سریع پیشنهاد اهدایی میده

آستاره جان بنظرت من با این ذخیره کم اگر برم مام بمن پیشنهاد تخمک اهدایی میدن؟؟ آخه اسپرم هم پایینه ، اگر بگند جنین اهدایی که همسرم اصلا قبول نمیکنه😔

یا اینکه میگن میکرو کنیم اگر نشد، بعد اهدایی؟

چون خیلی از پزشک ها بهش اعتقادی ندارن معمولا وقتی شرایط خیلی خاص باشه مینویسن .مثلا ذخیره کم باشه

اخه پری جان گفت انوا (اسم دقیقشو یادم رفته) برای کسایی هست که ذخیرشون کمه :/ 

ولی من اصلا آزمایش ذخیره تخمدان ندادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم ، نترس بچه ها میگفتند که بعضی پرشکا اصلا نتیجه این آزمایش رو درست نمیدونند و بهش اعتما ...

نمیدونم انشالله خیره 🥰😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هیچ عارضه خاصی برام نداشت فقط موقع خوردنشون بوی قرص اذیتم میکرد قرصهای دیگه چی میخوری شاید از اون ...

عه پس بوش طبیعیه. بوش میومد فکر کردم نکنه قرصه فاسد بوده روم اثر بد میداره😂

قرص دیگه فقط کیوتن و کوالی فول دارم ک خیلی وقته استفاده شون میکنم جدید فقط فرتیل سی ام بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱