2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
خواستم كارهايي كه كردم اين چند وقت اينجا بگم شايد كسي لازم داشته باشه چون خودم اين پونزده روز انتخاب ...

شما مثبت شدی عزیزم؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من فرتیل سی ام نتونستم بخورم بشدت سردرد میکردم همون ال ارژنین گرفتم روزی دوتا میخورم

اهان پس داره این عوارضو . امروز منم از سردرد شدید داشتم میمردم. هر چی هم مسکن خوردم اثر نکرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پری جان گفت انوا (اسم دقیقشو یادم رفته) برای کسایی هست که ذخیرشون کمه :/  ولی من اصلا آزما ...

عزیزم از سونو واژینال وسایز تخمدان و فولیکول های آنترال که توی سونو می‌بینند میتونن تشخیص بدن اوضاع چطوره من یه دکتر دیگه بهم گفت خوبه نیاز به آزمایش نیست ولی این دکتر برام نوشت 

با اين بي بي چكا فهميدم روز يازده و دوازده انتقال😍😍

الهیییییی شکر😍😍😍ان شاالله ب سلامت تا آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم عزیزم برای دل مهربونته ❤❤❤❤❤

خدا نکنه😍

ماچ به شما و دختر گلت💋💮

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله قسمت همه منتظر ها من هر وقت دستم رو میزارم رو شکمم از ته دلم خدا رو قسم میدم که هیچ زنی چشم ...

سلام عزیز دلم انشالله به سلامتی زایمان کنی کدوم بیمارستان انجام دادی ای وی اف را ؟

سحر جان دارو هایی که دکتر میده مگه اندازه نمیده؟ من استرادیول و اسپرینم رو به اتمامه ولی دکتر گفته ...

باید به اندازه بده ولی نداده شما خودت بگیر مصرف کن استرادیول میدن چون شما طبیعی هم که باردار بشی بدن استروژن بالا میره تا جنین حفظ بشه فقط برای ضخامت نیست انشالله که مثبت بشی از هفته ۹ یا ده استرادیول کم میکنن چون دیگه جنین گرفته و تعادل هورمونی ایجاد میکنه 

یه چیزی بگم 

من شمارو مثبت میبینم حس خوبی دارم که انشالله مثبت میشی انشالله 

اره عزیزم ب من داده بودن دوستان میگفتن برا اینا که فولیکولارو تنظیم کنه که سایز شون متناسب با هم رشد ...

اره اتفاقا دکتر گفت برای فولیکول هست ولی من بخاطر اینکه روی سینه اثر داره و من فیبروکیستیکم و از طرفی ضخامت. رحمم زیاده که اونم بیشتر میشه نگرانم 

ولی جواب آز شوهر وخودمم را میبرم و دومرتبه سوال میکنم.

ممنون از راهنماییت

من چسب بازو داشتم با این داروهایی که گفتی. مشکل ایمنی انعقادی نداشتم ولی سقط داشتم

چسب بازو چیه؟

از کجا بگیرم 🥺

قیمتش حدودی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره اتفاقا دکتر گفت برای فولیکول هست ولی من بخاطر اینکه روی سینه اثر داره و من فیبروکیستیکم و از طرف ...

ان شاالله بهترینا پیش میاد براتون😍

اره والا منم از سردرد داشتم میمردم این همه پولشو دادم نخوردم☹️

پس ی چند روز قطع می کنم ببینم اگه دیگه اونجوری نشدم معلوم میشه ازین بوده

عزیزم از سونو واژینال وسایز تخمدان و فولیکول های آنترال که توی سونو می‌بینند میتونن تشخیص بدن اوضاع ...

اوهوم ولی کلا من سر در نمیارم از کار دکترا😂🥲

ممنون 

قشنگم♥️🌻

1
5
10
15
20
25
30
35
40