2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
آخ خداروشکررررر الهییی چه پزشک کاردان و ماهر و مهربونی ❤️❤️❤️ پزشک علاوه بر علم باید با اخلاق هم با ...

بخدا همیشه دعاش میکنم تو اوج ناامیدی انتقال منو کنسل نکرد و چقدم سعی کرد روحیه بده بهم و همون سیکل هم مثبت شدم

کلا ای خصوصیتش خیلی خوبه مریضو درک میکنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

[QUOTE=266894705]همش یا ۸۰ درصد یا هفتاد و خوردی م

چقدر خوب

امار ۷۰ درصدی اش دیده بودم

الان انگار بیشتر شده.

نمی دونم مرکزهای دیگه چه جوری ان

ولی مام بعد از انتقال زنگ می زنند مثبت ومتفی بودن می پرسند مثبت باشی تیتر بتا هم می پرسند‌.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=266891205]ايشالا دوباره باردار ميشي عزيزم دوباره شروع كن چرا نميتوني؟[/QUOTE ۳۸سالمه بااینهم ...

نرگس جان دنیا پر از بیعدالتیه ، کسی موفقه که درجا نزنه ، عزیزدلم منم مثل شما بودم با این تفاوت که بچه را بدنیا آوردم و از دست دادمش، در ۳۶ سالگی زایمان کردم ، یکسال در سوسول بازی افسردگی و اینا بودم که زمان از دستم رفت ، منم الان تقریبا ۳۸سالمه و پشیمونم که یکسال و چندماه را از دست دادم ، لطفا این حرفارو بزار کنار گلم ، دوره استراحت رحم را بهش بده سه ماه و بعد سریع شروع کن   

پشمالو جان میگم شما بعد انتقال کی برگشتین اهواز و با چ وسیله ای  منظورم قطاره یا هواپیما؟ ...

من ساعت ۹ صبح بود انتقالم بلیط برگشتم با هواپیما بود ساعت ۶ عصر همون روز برگشتم 

خود دکتر علیرضایی گفت هیچ ایرادی نداره 

ببین از ماه ۴ دیگه نباید مسافرت رفت بخاطر اینکه بچه سنگین میشه  خیلی ریسک کرده اما وقتی انتقال میدی هیچ جوره نمیفته جنین به قول دوستان عین یه کنجد که بچسبه به عسل که اگه جنین سالمی باشه رحم هم شرایطش خوب باشه اصلا به استراحت کاری نداره شروع میکنه به رشد اتفاقا فعالیت در حد سبک هم خوبه باعث افزایش خونرسانی میشه 

من اون روز که برگشتم استراحت کردم دیگه خونه خودم راحت تر بودم آرامش داشتم 

ولی از ماه چهار دیگه استراحتمو خیلی بیشتر کردم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

[QUOTE=266752144]نهال جون ببخشید یه بار دیگم پرسیدم فکر کنم پستموندیدید ازمایش دیگه ای نداشتی به دکترت نشون بدی ‌؟ ای ...[/

پروانه جان دکتر گفت هر زمان و هرجایی که خواستی انجام بذه فقط حتما ناشتا باش

هیچ آزمایش دیگه ای هم قبلش نشون ندادم

و دخیره تخمدانم رو هم با سنو فهمید

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
من ساعت ۹ صبح بود انتقالم بلیط برگشتم با هواپیما بود ساعت ۶ عصر همون روز برگشتم  خود دکتر علیر ...

چرا از ماه ۴ بیشتر استراحت کردی؟

حالا من از وقتی رفتم تو ۴ ماه ویارم تموم شد فعالیتم بیشتر شده اللبته ۹۰ درصد مواقع خونه ام

فعالیت ام در حد کارای رواین خونه

شادی صدام کنید
ایشالله بچه هات زنده باشن . منم تهوع اول صبح رو دارم . اتفاقا منم به شوهرم‌گفتم‌میگه امکان نداره . م ...

عزیزم انشالله خوش خبری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=266891205]ايشالا دوباره باردار ميشي عزيزم دوباره شروع كن چرا نميتوني؟[/QUOTE ۳۸سالمه بااینهم ...

وای از اول مهر تا حالا که بیشتر تو تاپیک هستم فوقش سه چهار نفر مثبت شدن که یکیش شما بودید و شما هم که متاسفانه سقط کردید. خیلی ناراحت شدم گلم. فقط باید صبر کنیم.چاره ای نیست.ما همه همدردیم.

واقعا آدم امیدش رو از دست میده این آمار رو میبینه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام آنا جون ویزان چه دارویی هست و برای چه مشکلاتی تجویز میشه؟شکر خدا که طبیعی باردار شدین فکر میکنی ...

فدات گلم.... 

انشالله قسمت تک تک دوستان از این معجزه ها بشه.... 

عزیزم ویزان برای کنترل آندومتریوزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com