2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044083 بازدید | 684359 پست
عزیزم شما کمر درد دل درد داری ؟ من از دیروز که واژینال شدم زیر دلم و کمرم درد میکنه واژنم هم از داخل ...

سرکلاژ ربطی به کمردرد و دل درد نداره اصلا 

دهانه رحم رو با نخ میبندن که یهو باز نشه همین 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
الان ندارم اوایل  داشتم  طول سرویکس که پایین بیاد ممکنه خدایی نکرده یهو دهانه رحم باز بشه ...

یعنی بالا میره طولش ؟ شما چند بود که سرکلاژ شدی نمیشد با استراحت باالا بره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بالا میره طولش ؟ شما چند بود که سرکلاژ شدی نمیشد با استراحت باالا بره

نمیدونم بخاطر سرکلاژ بود بالا رفتنش یا استراحت …

دکترم میگفت هردو

شاید میشد شایدم پایین تر میومد معلوم نبود که 

ولی وقتی میشه سرکلاژ کرد چرا ریسک میکردم

من خیلی استرس داشتم حس تضمین میداد بهم سرکلاژ 

فقط باید مواظب باشی عفونت نگیری اصلا  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام نیلو جان. منم همیشه به یادت هستم. ان شاالله که خیلی زود خوش خبر میای عزیزم😍

سلام فدات بشم

دل به دل راه داره عزیزم منم همیشه به یادتم

ممنونم عزیز دلم

با دعای دوستای خوبم انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها کسی نمیدونه آمپول واریوپپتیل جلو پریودی رو میگیره یا نه؟

سلام الاجون دراصل این نوع داروها جلوی پریودی رو میگیره ولی بعصی وقتها با یکسری از داروها دکترا تجویز میکنن که سر تایم خودت یا یکی دوروز تاخیر پریود میشی .بستگی به دوز تزریق و حتی ظاهرا زمان تزریق  هم مدت پریود نشدن متغیر هستش

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
برای من همیشه سینال مینوشتن، بهشون گفتم گونال بدین. گفتن همون سینال خوبه تعدادم همیشه بالاست ولی کی ...

ناراحت شدم عزیزم که فقط یک تخمک براتون تشکیل شد😔😔 ان شاالله ان یکدونه جنین با کیفیت بشه و براتون بمونه تا نه ماه محکم به دل مامانش بچسبه 🤲🌻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام الاجون دراصل این نوع داروها جلوی پریودی رو میگیره ولی بعصی وقتها با یکسری از داروها دکترا تجویز ...

خیییلی ممنونم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت جانان جان💓😘😍💞  ولی خودم اصلا امید ندارم حسم مثل وقتیه که انتقالم منفی میشه خیلی برا ...

دیگه خواست خداست باید پذیرفت حالا انشالله برات جنین تشکیل میشه، من که کلا قیدشو زدم چون برام سخت بود دوباره امیدوار شدن و دوباره نا امید شدن باز تو خیلی قوی تری انشالله خدا کمکت کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مگه ذخیرت چنده؟شما که تو دولتی هستید و هزینه کمه چندین بار انجام بده فقط تخمک کشی رو و انتقال نده .& ...

دکتر میگه چون سنت بالاست و چهاربار انجام دادی دیگه فایده نداره زمان از دست نده برو سراغ اهدایی 

از طرفی بهم گفت این داروها خودشون سرطان زا هستن و خودشون باعث خیلی مشکلات برای بعد میشه

دکتر میگه چون سنت بالاست و چهاربار انجام دادی دیگه فایده نداره زمان از دست نده برو سراغ اهدایی  ...

به نظر من هیچ ربطی به سن و مشکل نداره همش میخوان همه چی رو گردن خود بیمار بندازن حالا من سنم کم بود و مشکلی نداشتم مگه برام جنین تشکیل شد، معلوم نیسن داروهای ایرانی چی هستن که شانسی شده برا یکی خوبه برا یکی بد کاش این دوره رو با داروی خارجی شرو میکردی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

دوستان من هایپر شدم بجز تغذیه که رعایت کنم چه دارویی خوبه؟

بعد پانکچر هیچ دارویی برا هایپری بهم ندادن

از دیشب تا الانم بخاطر کارم مجبورم زیاد بشینم این تاثیری روی بدتر شدنش داره؟ وقتی دراز بکشم بهترم

دکتر میگه چون سنت بالاست و چهاربار انجام دادی دیگه فایده نداره زمان از دست نده برو سراغ اهدایی  ...

عزیزم بخدا من دیدم سن بالای ۴۲ تخمک خوب داشته با سینال.مهم این ذخیره تخمدانت تموم نشده باشه،شما مگه چندسالته،؟من فکر کردم این سری که النوا گرفتی بهتر میشه شرایطت.سینال خالی میگن زیاد جواب نمیده مثلا اچ ام جی پرگوریس همراهش باشه باز بهتره.بقول دوست مون انگار آب مقطر خالی هستن .فولیکولت بزرگ‌ترینش چند بود اگه بالای ۱۸ داشتی مطمئن باش جنین میشه😍

به نظر من هیچ ربطی به سن و مشکل نداره همش میخوان همه چی رو گردن خود بیمار بندازن حالا من سنم کم بود ...

شما هم همین کار رو بکن دفعه بعد که انشالله خواستی شروع کنی خارجی رو امتحان کن.گلم زود نا امید شدی انقدر باید امتحان کنی ببینی بدنت با چی میسازه .حالا کسی که بعد از چهار پنج بار و امتحان هر دارویی دیگه خسته بشه حق داره ولی شما نه مرکز عوض کردی نه دارو سن هم که گفتی زیاد بی ربط نیس مثلا شما تو این سن بازدهی این بوده اگه چندسال دیگه دوباره بخوای شروع کنی و الان ولش کنی بازدهی کمتر میشه  وقت هم واسه مون طلاست

دوستان من هایپر شدم بجز تغذیه که رعایت کنم چه دارویی خوبه؟ بعد پانکچر هیچ دارویی برا هایپری بهم ندا ...

من وقتی هایپر شدم برام آمپول آلبومین نوشتن داروخونه به شوهرم گفته بود این آمپول مثل آب ماهیچه میمونه😁خیلی خوبه برای هایپر شدن.و یک شب بستری بودم بهم سرم آب نمک تزریق کردن.و گفتن چیپس نمکی.معزیجات نمکی.بیسکوییت نمکی.دوغ ترش و نمک بزنم.تخمم مرغ فقط سفیدش اونم‌روزی پنج تا.امپول ستروتاید هم دادن گفت اونا رو بزنی خوب خوب میشی 

2810