2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044205 بازدید | 684364 پست
سلام شوهرم الان زنگ زد گفت منفی بود ممنون از دعاهاتون لعنت به هرچی بی بی چک🥺🥺

ای بابا چرا اخه😐 بچه ها بهتون میگم اصلا بی بی چک نزنید واسه این چیزاست چون ما بارداری طبیعی که نداریم که همه چی به روال باشه دارو رو همه چی اثر میزاره، حالا ناراحت نباش عزیزدلم توکلت به خدا باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا چرا اخه😐 بچه ها بهتون میگم اصلا بی بی چک نزنید واسه این چیزاست چون ما بارداری طبیعی که ندار ...

عزیزم بی بی چک دقیقه این دوستمونم احتمالا بارداری شیمیایی داشته وگرنه الان اینجا اصلا ازمایش خون نمیگیرن به من گفتن روز دهم بی بی بزن اگه مثبت شد هفته هفت بیا سونو قلب 

امکان نداره اونهمه بی بی چک مثبت الکی باشه قطعا بتاش بالا بوده بعد افت کرده 

داروهایی که ما استفاده میکنیم غیر از اچ سی جی هیچکدومشون تاثیری رو بی بی نداره

سلام به همگی یه سوال بپرسم نخندین بهم 🤣🤣 الان نینی کجای شکمه منه؟ یعنی از ظاهر بخوایم بگیم 

تا سه ماه جنین تو لگنه یعنی زیر شکمه و سه ماهه دوم میاد بالا و کمی بالاتر از نافه و سه ماهه سوم دوباره میره پایین که اماده خروج میسه البته سه ماهه سوم چون بزرگ شده دیگه تقریبا همه جای شکم حس میشه 

مامانای خوشگل مکمل آهن چی میخورین ؟ 

بهداشت رفتم بهم گفتن باید قرص اهن هم بخوری 

الان مولتی ویتامین دارم میخورم ولی گفت اهن هم کنارش بخورم 

نمیدونم چ برندی بگیرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
الهی 😀😀😀  حالا من اولین بار ۱۸  هفته بودم همون لرزشای زیر دل رو داشتم بعد خب عادت کرده ...

وای عزیزم چه بهترین حس دنیایه کی بشه منم حس کنم 🥰

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️