2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
ببخشید همسرتون از چندماه قبل مکمل مصرف کردن چون میخوام کارم یکم جلو بیفته که از الان تقویتی ها رو بگ ...

برا ما دکتر مظلومی فر بود 

باید ببینی دکتر چی میده بهش به همه یکی نمیده ولی میتوتی خودتم بگیری .. ارزوناشو بگیر مث اسپریژن کیوتن سلنیوم پروفرتیل نگیر فعلا چون پارسال ۱۴۰۰ بود هر بستش ما دو بسته گرفتیم 

کلا ی دوره سه ماهه میده ولی ما خودمون پنج شش ماهی استفاده کردیم ک بهتر بشه چون خیلی ضعیف بود همسر شما خیلیییی بهتره شرایطش همون ی دوره جواب میده بهش 

فقط سعی کن سرخ کردنی نخوره نوشابه فست فود رو حذف کن کلا غذای سالم بخوره 

با آب سرد هم هرشب شستشو بده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
باران جان ممنونم از راهنماییت .ازنوشته اتون اسکیرن گرفتم تا یادم بمونه و بعدا به دکتر بگم .مرسی 😍🌷 ...

رادیس جان شما چون چندین ناموفق داشتی بیوپسی رحم انجام دادن من میتونم خودم پیشنهادش رو بدم؟چون چندین منفی دارم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت برای اقدام طبیعی بله منکر نمیشیم که ضعیف هستن شاید نشه که البته اسپرم ضعیف هم باز باید بارداری ر ...

مرسی عزیزدلم ممنون که به خاطر من انقد وقت گذاشتی تایپ کردی خدا خیرت بده، رفتیم ویزیت شدیم دکتر گفت پنج شنبه پانکچره و دکتر شوهرم گفت همون روز دوباره نمونه بده احتمالا احتیاج به عملم نباشه، الان حالم خیلی بهتره و استرس رو فراموش کردم فعلا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خواهش میکنم عزیزم انشاالله که درست میشه و به زووودی زووود مامان میشی 🤲❤

مرسی عزیزدلم انشالله همه به نتیجه برسیم 💚💚💚

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خداروشکر عزیزم شما انگار مشکل تخمک و اسپرم نداشتید همون مشکلات رحم و ایمنی بودن در واقع که با پیگیری ...

وقتی خدا مصلحت ببینه هیچ چیزی غیر ممکن نیست. ان شااله خدا به زودی واسه همه دوستان این جمع به سلامتی مصلحت می بینه.

چرا عزیزم همسرم استنواسپرمی شدیده، خودم ذخیره تخمکم به شدت پایینه. دکتر قبلیم هم سه سال پیش با آزمایشاتی که انجام داد گفت وارد دوره یائسگی شدم. کلا خودش به همسرم زنگ زده بود و گفته بود که خانمت اصلا شانسی واسه بارداری نداره. چقدر من حرص خوردم که اونقدر بیشعور بوده به همسرم زنگ زده. پزشکم رو عوض کردم خدا رو شکر پزشک جدیدم خیلی مثبت هست. الان باهاش تقریبا سه ساله هستم، همون موقع تشخیص اندومتریوز هم داد ولی گفت اصلا پیشنهاد لاپرا نمیکنه چون کلا شانسی که برای بارداری هست از بین میره.

پانکچر اولم کلا یه تخمک به اسپرم پاسخ داد و اون هم بعد دو روز  جنین به زور تشکیل شد. کلا بهمون گفتند نهایت ۲۵ درصد شاید شانس بارداری با میکرو داشته باشیم. ایران هم آمدم تابستون گذشته و ویزیت شدم بهم گفتند کلا شاید بشه با داروهای پانکچر دو تخمک ازم بگیرند. فقط میتونم بگم با این داستان طولانی که من دارم، خدا رو هزاران مرتبه شکر‌

مرسی عزیزدلم ممنون که به خاطر من انقد وقت گذاشتی تایپ کردی خدا خیرت بده، رفتیم ویزیت شدیم دکتر گفت پ ...

ان شااله که به سلامتی کلی جنین خوب برات تشکیل میشه و بعدش هم خبر یه انتقال مثبت و بارداریت رو میدی 

ان شااله به سلامتی نتیجه مثبت میگیری و دلت شاد میشه 

مرسی عزیزم .ان شاالله 🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جان شما چون چندین ناموفق داشتی بیوپسی رحم انجام دادن من میتونم خودم پیشنهادش رو بدم؟ ...

بله من سه تا انتقال ناموفق داشتم .آره به دکترتون پیشنهاد بدین خیالتون از این بابت هم راحت میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ضخامتم روز ۲۶ پریودی گفت ۷ است به نظرتون امیدی روی افزایش ضخامتم‌ است ؟ گفت توی این موقع نمیشه روش ح ...

عزیز دلم ضخامت رحم معمولا از یک روزی دیگه ثابت میمونه، تا قبل از روز چهاردهم سیکل قابل اتکا هست بعد از اون دیگه نمیشه روش حساب کرد.

نگران نباش عزیزم بازم شانست رو امتحان کن، با دو بار سیکل لنتقال نباید ناامید شد، ان شاالله این دفعه خوش خبر و مامان میای گلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم