2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
اره منم دو کیسه جدا هستن دوتا پسر تعیین جنسیت انجام دادم 

ان شاالله  به سلامتی نی نیاتو بغل بگیری آروم باش و فکرای منفی نکن اسم خوب براشون انتخاب کن و بیشتر ذکر بگو براشون سوره محمد بخون باعث زیبایی و خوش خلقی میشه مخصوصا برا پسرا   

مامان دوقلوها   
بخدا گریم گرفت برات خداروشکر که نتیجه گرفتی، ما که با سختی و بعد چندسال این لحظه رو میبینیم فقط درک ...

قربون چشات اخه بخدا هنوزم باورم نمیشه حس میکنم جنس بی بی چکشه حالا تا پنجشبه برم ازمایش بدم تا مطمعن شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اصن بارکردنی نیس برام😭😭😭

چندروز پیش رفتم صفحات قبلی این تاپیکو زیرو‌رو کردمو پیامای دوسال قبلمو دونه به دونه خوندم وااای که چه لذتی داشت همش لبخند میومد به لبم بعد یه جاهایی میدیدم چقدر استرس کشیدم اون دوران. الان بچه هام یکساله شدن و میبینم همه چی مثل برق گذشت فقط سعی کن خوب بگذرونی سعی کن تا جایی که میتونی از هدیه هات مراقبت کنی سعی کن از هیچی دریغ نکنی چه خوراکی چه استراحت چه حتی ناز کردن برای همسرت اینقدر این دوران شیرین زود میگذره که بعدها یهو مثل من دلت پر میکشه بیای و حداقل خاطراتشو مرور کنی. دقیقا حس و حالتو با عمق وجود درک میکنم لرزش دستاتو اشک چشاتو ذوق تو دلتو حتی جلوی اینه رفتن و شکمو جلو دادن که ببینی چندماه دیگه چه شکلی میشی🥰🥰اینارو نوشتم که بگم قدر تک تک لحظه هاتو بدون خیلی خیلی خیلی از ته قلبم برات خوشحالم. الهی به حق بزرگی امام رضا همه خانم های منتظر این حس ناب و به بهترین شکل تجربه کنن شماهم این دورانو به خوشی بگذرونی و فندوقتو بغل کنی.😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم .ممنون که گفتید‌ میشه بپرسم کجا رفتید و برای ذخیره کم چه کاری انجام دادن و دارو هاتون چی ...

سلام عزیزم همسرم عمل کرد من قمم پیش دکتر هومن مختار پور و خیلی عالی بود دی اف آیش از ۲۵ رسید به ۱۲ خودمم ذخیره تخمدانم ۱/۲ بود رفتم پیش خانوم بیوس یه مامای سنتیه تو قم بهم گفت با این ذخیره که داری وقتت رو تلف نکن برو ای وی اف خدا خیرش بده بهم یه سری دارو برای تقویت تخمک داد اثلق و حب حمل و یه دارو به نام IP فک کنم کلا تو سیکل ۱۲ تا تخمک داشتم که ۸ تاش جنین شد رفتم مرکز جهاد دانشگاهی قم ۴ تا انتقال دادن و ۴ تا فریز کردن 

تو مدت بعد انتقال مربای به می خوردم یه نصفه آناناس خورشت به و خورشت خلال آبگوشت نخود و کته لوبیا سبز به علاوه هپارین و پروژسترون قرص پردنیزولون ۵ و استرادیول و فولیک اسید  

قرآنم زیاد میخوندم 

مامان دوقلوها   
چندروز پیش رفتم صفحات قبلی این تاپیکو زیرو‌رو کردمو پیامای دوسال قبلمو دونه به دونه خوندم وااای که چ ...

خداروشکر عزیزم ایشاا... همیشه تنشون سالم باشه و عاقبت بخیر بشن🥰

چندروز پیش رفتم صفحات قبلی این تاپیکو زیرو‌رو کردمو پیامای دوسال قبلمو دونه به دونه خوندم وااای که چ ...

موهای تنم سیخ شد بغضم گرفت خدا بچه های گلتو برات زیر سایه پدرمادر حفظ کنه قشنگم متنت خیلی ارامش بخش بود ممنونم ازت 😘

[QUOTE=255902108]دقیقا کجاش زیرنافش منظورته؟ اگه اطراف ناف یا زیرناف باشه و زور زدن نوزاد یا گریه نوزاد بیرون میزنه ف ...[/QUOTEدوست عزیزم شما اطلاعی درباره بیرون زدن ناف داری؟دختر منم به کم نافش بیرون زده و نمیدونم چیکار کنم

موهای تنم سیخ شد بغضم گرفت خدا بچه های گلتو برات زیر سایه پدرمادر حفظ کنه قشنگم متنت خیلی ارامش بخش ...

زنده باشی گلم تا دلت میخواد بی بی بزن کیف کن دیگه معلوم‌نیست کی این روزا تکرار بشه🥰🥰🥰

خداياشكرت....❤️ 
من هنوزم باورم نمیشه حس میکنم واسه اینکه نا امید نشم دلم خوش باشه بهم گفتین 😭😭

عزیزم گیلدا جان میدونم خودت و بقیه دوستان همه تجربه داریم ولی من بعنوان سلطان بی بی چک 😂 بهت میگم مثبتی ۲ ساله تمومه هرماه بی بی زدم یبارم خطا نداشته مبارکه خیلی خوشحال و امیدوار شدم منم روز چهارم انتقالم  از الا درگیرم روز ده یازده بی بی بزنم یا مستقیم از بدم 🙈 

درد مشترک داریم عزیزم ایشاا... ک دفعه نی نی هاتو صحیح و سالم بغل بگیری من خیلی بعد از اون اتفاق بازم ...

سوسن جان خیلی دلم روشنه برات کاش توام تا دورهم بودیم  یه بی بی میزدی مارم امیدوار میکردی ایشالا که همین یدونه میشه چشمو چراغ خونتون از ته دلم برات خواستم 🙏🙏🙏