2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
بچه ها چقدر هزینه ها بالاست پدرمون در اومده  حالا جالبه خونمونم باید عوض کنیم پول پیشمون کمه ب ...

آره متاسفانه

من شنیدم بیمارستانای دولتی کمتر می گیرن

شما کجا تحت درمانی ؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
ما فک کنم تا وقتی بچه سلامت بغلمون نیاد از این فکرا خلاص نشیم ولی باید کنار اومد تو هم الکی خودتو در ...

استرس این موضوع رو ندارم یعنی بهش فکر نمیکنم که دغدغه ی همیشم باشه

وقتی یه بچه ای رو میبینم اینطوریه فکرش میاد تو ذهنم

الانم تو گفتی منم از نگرانیم گفتم

خداروشکر الان دستگاه ها همه پیشرفته شدن

خدایی نکرده مشکل داشته باشه تو غربالگری ها معلوم میشه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین توی صارم دکتر فقط دستور آی وی اف میده و میره تاروز انتقال !!!!!!!!! بقیه کارهات با سیستم گله د ...

خدا ازشون نگذره چقد سخته🥺🥺 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
کاملا موافقم مرکز مشتاق اصفهانم همینجوری هست ک شما میگی کیفیت پایین کارشون رو تقصیر اسپرم و تخمک م ...

سلام عزیزم خوبی ؟ نی نی ت چطوره ؟ 

اره متاسفانه مراکز شهرستان تو این زمینه واقعا کم کاری میکنن 

حتی یه آمار نمیگیرن ببینن امار مثبتی مرکزشون چطوره بگردن دلیل پیدا کنن درصورتیکه مام پزشک به پزشک درصد میذاره هر ماه و بررسی میکنه دلیل منفی شدن رو 

تیکر نداری نمیدونیم چن هفته ای 😍😍 

فک کنم تو ۶ ماه باشی درسته؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دیگه هزینه ها که شده مشکل اصلی همش باید ی چشت به جیبت باشه پولت تموم نشه منم والا وام گرفتم شاید، چق ...

یه ۳۵۰۰ برای تخلیه کیست

۹ ت برای پانچر

۳ ت برای فریز

۵ ت برای انتقال

حالا ریز ریز خرجی که کردیم بماند اونم کلی هزینه شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

استرس این موضوع رو ندارم یعنی بهش فکر نمیکنم که دغدغه ی همیشم باشه وقتی یه بچه ای رو میبینم اینطوری ...

اره بابا من وسواس الکی دارم تو دیگه درگیرش نشو انشالله همه چی عالی پیش میره تو الان خداروشک قسمت اصلیه ماجرا رو گذروندی

آره متاسفانه من شنیدم بیمارستانای دولتی کمتر می گیرن شما کجا تحت درمانی ؟

من سال ۹۸ دولتی بودم (مهدیه ، شوش)

امسال رفتم ابن سینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بابا من وسواس الکی دارم تو دیگه درگیرش نشو انشالله همه چی عالی پیش میره تو الان خداروشک قسمت اصل ...

قربونت برم 

اره خداروشکر تموم شد دیگه اخراشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه ۳۵۰۰ برای تخلیه کیست ۹ ت برای پانچر ۳ ت برای فریز ۵ ت برای انتقال حالا ریز ریز خرجی که کردیم ...

یا خدا😶 باید فکر ی وام دیگه هم باشیم🥴🥴

یا خدا😶 باید فکر ی وام دیگه هم باشیم🥴🥴

شما کدوم مرکزی مگه

بابا ما روزی ک رفتیم از هزینه هاش پرسیدیم گفتن چیزی نمیشه 🥲 به این امید چیزی نمیشه تا آخرش رفتیم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من امروز سونو انومالی دارم دعا کنین برام خوب باشه همه چی 

طول سرویکس ام ۳۱ بود سونو قبلی الان استرس اینو دارم کم نشده باشه 

@farzi99   طول سرویکست تو انومالی چند بود ؟ تا چند باشه نرماله ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
شما کدوم مرکزی مگه بابا ما روزی ک رفتیم از هزینه هاش پرسیدیم گفتن چیزی نمیشه 🥲 به این امید چیزی نم ...

منم ابن سینا میرم والا هنوز هیچی نکردم ۷ تومن رفتیم با آزمایش و سونو و دارو... به منم گفتن نهایت ۲۰ تومن 🥲 حالا مثل این که ی مقدارشو برمیگردونن بیمه تون چیه؟

قربونت خوبم شکر، اره ویزیت دومم رفتم که دارو نوشت وگفت پریود بعدی بیا برا شروع پانکچر به شوهرمم دارو ...

ان شاالله به سلامتی .برای پایین اوردن dfi یه ربع شیستشو با اب سرد صبح و شب و تخلیه یه روز درمیان خیلی موثر هستش .همسر من کیسه یخ میزاره و خیلی بهتر شد امد تو رنج 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله به سلامتی .برای پایین اوردن dfi یه ربع شیستشو با اب سرد صبح و شب و تخلیه یه روز درمیان خیل ...

واقعا؟ممنون که گفتی حتما انجام میدیم در به در دنبال راهکار بود 

ببین توی صارم دکتر فقط دستور آی وی اف میده و میره تاروز انتقال !!!!!!!!! بقیه کارهات با سیستم گله د ...

آخی عزیزم 😔😔 ان شاالله بزودی برات بهترینها رقم بخوره .من از اول ازدواجم همه چک اب های زنانم رو انجا انجام میدم ازمایش و ... رو هم.از این لحاظ خیلی راضی بودم ازش .پس ای وی اف ش خوب نیست .داشتم بهش فکر میکردم برای شروع مجدد

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...