2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست
حالا اگه این ۲۰ تارو مصرف کردم باز دکتر گفت نیازه بزنم و باز اینجور بود که پیدا نکردم میتونی بهم بدی ...

بله عزیزم هر وقت خواستی پیام بده برات میفرستم. خدا دوقلوهاتو برات حفظ کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی از اینا سر در میاره لطفا بگید راجب چیه قرص کابولین ۰/۵ میلی گرم شیاف فرتیژست ۴۰۰ قرص مترونیدا ...

سلام عزیزم اولی رو نمیدونم فرتیژست همون پروژسترون ه  سومی یه نوع آنتی بیوتیک ه بعدی قرص یا شربت معده بعدیش ضد تهوع و نکنی برای رفع یبوست است آخرین خوردم نمیدونم عزیزم اینا داروهای شما بعد انتقال هستن؟

حالا اگه این ۲۰ تارو مصرف کردم باز دکتر گفت نیازه بزنم و باز اینجور بود که پیدا نکردم میتونی بهم بدی ...

نصف قیمت آزاد بهت میدم عزیزم چون واقعا گرونه. من آنوکسا ۶ هزار باید بزنم که اون دونه ای ۱۹۰ تومنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای چه قانون مسخره ای میتونی به اتحادیه تون شکایت کنی اینجا باشه مجبورش میکنن استخدامت کنن مگه ادم ب ...

من توی دانشگاه کار میکردم که دانشگاه هم هزارتا قانون و راه فرار داره، کسی نمیتونه از دانشگاه شکایت کنه. توی گروه ما هم خودشون رسما از اول تاسیس ساختمون جدید بخش نامه کردند که باردار و شیرده ممنوع. حالا اگه قراردادم رو امضا کرده بودم که هیچ کاری نمیدونستند بکنند ولی من خواستم صادق باشم و گولشون نزنم. قراردادم رو امضا نکردم وقبلش بهشون گفتم باردارم. اونها هم زودی گفتند پس قرارداد بی قرارداد.

عزیزم امیدوارم به زودی زود باردار بشی سخته می دونم ولی من معتقدم هر کسی تو این زندگی یه چالشی داره ک ...

اخه منم این سری از خونه بیرون نرفتم آروم اروم تو خونه راه میرفتم یکم کارامو میکردم تغذیه انقدر رعایت کردم ادویه نمک نخوردم چایی نخوردم بیشتر مغزیجات و سالاد و سوپ و میوه خوردم میدونی انقدر همه چی خوب بود فکر ‌کردم اوکی شده