2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045283 بازدید | 684447 پست
دوستان ی جایی دیدم آنا در مورد خلط گلو حرف زده بود کجا میتونم بخونم؟ کسی یادشه چی گفته بود؟

سلام گلم اوایل توضیحات داده کدوم صفحه هستش بیشتر برا رفلاکس معده هستش که از بلغم زیاد یا سردی معده میاد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

عزیزم اول اینکه متاسفم امیدوارم خیلی زود به بهترین شکل ممکن دلت شاد باشه .من باداری دوم هفت هفته با یه خونه تکونی اساسی وفعالیت شدید بدنی ورزش های سخت بالا رفتن از کوه وانواع دمنوش ها مثل زعفران ونعنا این چیزا سقط کردم که به خون ریزی زیاد افتادم تقریبا ۵ ساعت تو سرویس خون ریزی شدید داشتم وهمه چیز دفع شد.باداری چهارمم فقط ساک باداری بود دل ودماغ فعالیت نداشتم ورزش ام نکردم یه کم دمنوش خوردم فایده نداشت رفتم دکتر قرص یادم نیست اسمش ک داشت م داشت نمی دونم اصلا زیر زبونی داشت باعث کمر درد شدید در حد مرگ ولی به خون ریزی نیافتادم خدا خیرش بده یکی تو نی سایت از سالهای پیش گفته بود دم کرده جعفری خوبه منم چند لیوان جعفری تازه دم کردم خوردم مثل بگم چی لیز خورد اومد پایین یه کم خون ریزی داشتم وتموم شد.کورتاژ هم به این شکل که بستری میشه بهت همون قرصی میدن که تو خونه من استفاده کردم اون قرص ها به فاصله دو ساعن یه بار میدن می افتی به خون ریزی بعد می برنت اتاق عمل وبیهوشی می گیری وکورتاژ میشی یه کم تو ریکاوری می مونی نیم ساعت تو بخش اسنراحت می کنی بعد مرخص میشی خونه بیای شاید لک بینی داشته باشی ولی خون ریزی نداری دزد هم نداری

شادی صدام کنید
سلام دوستای گلم من امروز میشه روز نهم انتقالم.رفتم دوتا بی بی چک گرفتم دل تو دلم نیست به نظرتون از ر ...

اگه جنینتون بلاست باشه فردا بزنین نشون میده اگه استرس نمیگیرین .البته بودن دوستانی که بی بی شون منفی بوده و آزمایش مثبت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

سلام دوست عزیز خیلی متاسفم ولی زیر بار کورتاژ به زودی نرو سعی کن طبیعی دفع شه گیاه عروس پشت پرده خیلی خوبه من ۷ هفته بودم با اون سقط کردم ولی باید کم بخوری احتیاط کن چون مقدار زیادش خطرناک کشنده س

@alaae   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم رو خوندم ان شالله حاجت رواشی

سلام بهارک جان .خودت و نی نی خوبین 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام به همه دوستان،من دیروز پانکچر شدم به من شیاف دیکلوفناک دادن من چون بعد از پانکچر که میخواستم مشاوره بشم درباره داروهام حالم بهم خورد خیلی متوجه نشدم که مشاور گفت واژینال یا مقعدی،احساس میکنم گفت واژینال،شما تجربه ای ندارید درباره این دارو؟

اگه جنینتون بلاست باشه فردا بزنین نشون میده اگه استرس نمیگیرین .البته بودن دوستانی که بی بی شون منفی ...

به امید خدا صبر می کنم یکدونه دوشنبه می زنم یه دونه سه شنبه چهارشنبه هم که روز ازمایشم

شادی صدام کنید
سلام نسرین جان عزیزم شما هم دوقلو بارداری ؟ نی نی های شما دو کیسه جدا و دو جفت جدا دارن ؟ میشه یه کم ...

سلام دوست خوبم 

من دو قلو همسان هستم عزيزم 

یک کیسه و یک جفت دارم با دو جنین پسر 

ترشح قهوه ای رنگ احتمالا هماتوم  نگران نباش من به شدت خونریزی داشتم از هفته پنج تا ده روزی دو تا امپول داشتم و یک شیاف 

فقط استراحت کن، آب زیاد بخور، راه نرو خم و راست نشو، وعده غذایی رو زیاد کن حجم غذارو کم 

من آسپرین داشتم که دکتر قطع کرد و بعد ده هفته مجددا مصرف کردم الان حدود یک ماه و نیم که انوکسا 4000 میزنم برای خونرسانی بهتر و اینکه ورم نکنم و وزن بچه ها خوب باشه و در واقع با هم رشد کنن 

ای وای. کاش میتونستم چیزی بگم که دلتو آروم کنه😭 خیییلی ناراحت شدم عزیزم😭 فقط دعا می کنم خدا دلتو آروم کنه و ب زودی با دو تا نی نی دیگه جاشو برات پر کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم رو خوندم ان شالله حاجت رواشی

ممنووووووونم عزیزم خیییییلی لطف کردی       

مطمئنا اثرات این دعاهای خیر هزاران برابر تو زندگی خودتون برمیگرده. ممنونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم این تاپیک به هدف دیگه ای زده شده پس خوااااهش می کنم مسائلی رو مطرح نکنین که کسی رو مجبور به جو ...

باشه شما عزیزم چون حتما هزینه هاتون ساپورت میشه بهتون برخورد، یا دفترچه سپ ا ه دارین هزینه هاتونو با ده تا بیمه تکمیلی پرداخت میکنن خدمتتون ، من چند سال هست که تو همین تاپیک هستم ، چشمامونو باز کنین و اطرافتون هم ببینین بد نیس

نسرین مهر جان نمی دونم چرا ریپلای نمیشه خیلی برات خوشحال شدم عزیزم مبارک ات باشه این باداری بعد از اون همه سختی امیدوارم به سلامت بارت زمین بذاری نسرین جان شما از کلینیک مهر رشت راضی بودین کلا همه چیزش میگم چون من سالها پیش اون جا ای وی اف شدم ولی راضی نبودم

شادی صدام کنید