2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بعد پاهام اینقد یخ هستش نمی‌دونم برا خاطر هوا هستش یا من سردی کردم 

منم . یکم هوا هم خنکه البته شبا روزا ک گرمه ماشاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستی رانندگیت ب کجا رسید؟

رانندگی دو جلسه ش مونده فعلا جوابگو نیست کی برم 😥همه هم ناراضی هستن از مربی من شانسم 😅😅دو جلسه می‌خوام با آقا بردارم فعلا این دو جلسه رو طی کنم میرم برا امتحان علائم اما خبری از اون دو جلسه نیست دو بار پیام دادم بنظرت بازم پیام بدم یا عصبی میشه؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم . یکم هوا هم خنکه البته شبا روزا ک گرمه ماشاالله

من روزا هم سردم میشه شاید چون تو سایه هستش خونه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره😂 من دوس داشتم آزمایشم بنویسه . ازمایشش آزاد نمیدونین چقد میشه؟ اگه زیاد نشه میگم اونم انجام بد ...

منم همیشه تو سونو میگه خیلی پایینه آز استرسیمیز وار بولاردا دامن وورولار🥺🥺

رانندگی دو جلسه ش مونده فعلا جوابگو نیست کی برم 😥همه هم ناراضی هستن از مربی من شانسم 😅😅دو جلسه می ...

ای جان. ان شاالله خیلی زود گواهینامه تو میگیری😍 مام ی شیرینی بخوریم😋😋

نمیشه زنگ بزنی؟ شاید ازوناس ک ب پیام جواب نمیده.

بعدم اشتباه می کنه عصبانی بشه باید برنامه منظم بده مردم ک نمیتونن علاف بشن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من روزا هم سردم میشه شاید چون تو سایه هستش خونه

البته اینکه مادرشوهرم خونمونه و روزا هم پنجره بسته اس بی تاثیر نیس😂

منم همیشه تو سونو میگه خیلی پایینه آز استرسیمیز وار بولاردا دامن وورولار🥺🥺

دقیقا

ای جان. ان شاالله خیلی زود گواهینامه تو میگیری😍 مام ی شیرینی بخوریم😋😋 نمیشه زنگ بزنی؟ شاید ازونا ...

اره واقعا خانوما میگفتن همه امتحان علایم دادن ما موندیم یکم آخه عصبیه انشاالله اره قبول شدم قرار بذاریم یه شیرینی تپل بزنیم به بدن 

البته اینکه مادرشوهرم خونمونه و روزا هم پنجره بسته اس بی تاثیر نیس😂

😅😅😅😅

اره واقعا خانوما میگفتن همه امتحان علایم دادن ما موندیم یکم آخه عصبیه انشاالله اره قبول شدم قرار بذا ...

ان شاالله😋😋😋

ممنونم. اره شرایطشو میدونم. نگرانش نیستم نهایت یکم بالا رفته ک دارو میده باز. یکم نگران نتیجه پاپ ا ...

شکر خدا منم آره برام همیشه عذابه نترس اگه عفونت نداری انشاالله چیزی نیست من پر عفونت بودم شکر خدا چیزی نشون نداد ولی گفت افتضاح عفونت داری حالا باز قارچ گرفتم می‌خوام هم برم دکتر سونو بنویسه هم برا قارچم چاره کنه اما موندم برم مطب مامایی یا دکتر صادق زاده آخه دکتر صادق زاده داروی گیاهی میده میترسم با داروی تقویتیا تداخل داشته باشه

ان شاالله😋😋😋

جانیمسان

اره واقعا خانوما میگفتن همه امتحان علایم دادن ما موندیم یکم آخه عصبیه انشاالله اره قبول شدم قرار بذا ...

ان شااله که موفق باشی و امتحانت رو همون بار اول قبول بشی. من امتحان تئوری رو بار اول قبول شدم البته به زبان آلمانی امتحان دادم. اما عملی رو بار سوم همین هفته‌ امتحان دادم و قبول شدم🤦‍♀️. بلاخره گواهی نامه آلمانیم رو بار سوم گرفتم😁 هر سه بار از شانسم افسر یکی بود. ولی بار سوم خیلی سخت نگرفت اما در کل اشکم در امد

به دونه دم کن بخور بریز تو یه لیوان ابجوش یساعت یساعت و نیم بعد اون حالت ژلش که پس داد بخور خیلی خوب ...

دونه چی ؟؟ ضرر که ندارع یعنی دیشب تا صب اینقد سرفه کردم شکمم منقبض شد درد گرفت😣😣😣😣 سمت تخمدانم یهو سفت و دردناک شد خیلی ترسیدم . میگم من اوایل انتقال رفتم دکتر بهم اموکسی سیلین داد ۵ روز خوردم میگفت بی خطر هست بخورم بازم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉