2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
انشالله برای من فرقی نداره فقط سالم باشه❤

منم با اینکه ی دخترم دارم ولی از ته قلبم واقعا برام فرقی نداره تازه از خیلی جنبه ها بچه همجنس به نظرم بهتره دوست دارم ی خواهر  دخترم داشته باشه فقط دوست دارم بدونم چون میرم بیرون مثلا لباس نوزادا رو میبینم دلم ضعف میکنه بخرم ولی خوب دوست ندارم رنگ های خنثی بخرم دوست دارم برا جنس خودش بخرم ازین جهت ادم دوست داره زودتر بدونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فاطمه جان. خدا رو شکر اره. اولش فقط سرمم رو زد و قبول نکرد سونو کنه، ولی دکتر خوبیه وقتی گفتم ب ...

خدا رو شکر. مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله مابقی دوران بارداری بسلامتی و خوبی طی کنی. 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
مبارک باشه، خدارو شکر 😍😍😍 یعنی ۸ هفته هم نمیخواستن سونو کنن؟ اینا دیگه کین؟ 😄

ممنون مامان سوفی عزیز. ان شااله به زودی یه بارداری سالم نصیب خودت بشه و دلت شاد بشه.

آره،  دکتره چند بار گفت ما اجازه داریم توی کل بارداری فقط ۳ بار سونو کنیم. من گفتم اصلا برام مهم نیست بیمه چی میگه، کل پولش رو میدم. گفتم من ۴۰ سالمه شما نمی تونید مثل یه خانم جوان باردار برنامه معاینه رو پیش ببرید. ده بار گفتم من مشکل مالی ندارم کل هزینه رو آزاد پرداخت میکنم، باز میگفت نه نه. ولی بعدش راضی شد و گفت باشه، یه سونو دو دقیقه ایی که فندقم رو بهم نشون داد همین.

واقعا درک نمیکنم یکی توی شرایط من که هر دو هفته باید سرم بزنه، خوب معلومه کلی استرس داره که چه اتفاقی داره می افته

مبارک باشه، خدارو شکر 😍😍😍 یعنی ۸ هفته هم نمیخواستن سونو کنن؟ اینا دیگه کین؟ 😄

باورت میشه، اولین سونو رو معمولا ۱۰ هفته انجام میدند برای همون غربالگری اول، دوم سونو رو وسطهای بارداری واسه غربالگری دوم و سومین سونو رو فکر کنم اون آخرها واسه ضربان قلب و این چیزا 🤦‍♀️ بهم برگه دادند و اینها توش نوشته شده

خدا رو شکر. مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله مابقی دوران بارداری بسلامتی و خوبی طی کنی. 🤲

ممنون عزیزم‌ همچنین برای خودت. دوران بارداری رو سالم و خوب تا آخر سپری کنی و نینی ات رو سالم بغل کنی

سلام روزتون بخیر خانمای گل

من امروز روز ۱۱ انتقالم . حساب کردم میشه ۴ هفته ام

کی باید رفت سونو قلب ؟؟؟ سونوی بعدیش کیه؟

من هیچ تجربه ای ندارم. میخوام از سالم بودنش مطمین شیم بعد به خانواده ها بگیم 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام روزتون بخیر خانمای گل من امروز روز ۱۱ انتقالم . حساب کردم میشه ۴ هفته ام کی باید رفت سونو قلب ...

فکر کنم هفته ۵ سونوی دیدن ساک و هفته ۷ سونوی قلب هست

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
فکر کنم هفته ۵ سونوی دیدن ساک و هفته ۷ سونوی قلب هست

ممنون عزیزم 

بعد از اون میشه گفت به بقیه؟ تو سونو قلب میفهمن سالمه یا ن ؟

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤