2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
هفت هفته برو برایه سونو قلب

مممنون عزیزم انشالله 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مامان سوفی عزیز. ان شااله به زودی یه بارداری سالم نصیب خودت بشه و دلت شاد بشه. آره،  دکت ...

ای جونم مبارکت باشه عزیزم انشاالله بخوبی پیش بره برات همه چی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه جان. خدا رو شکر اره. اولش فقط سرمم رو زد و قبول نکرد سونو کنه، ولی دکتر خوبیه وقتی گفتم ب ...

ای جانم😍😍😍😍😍 قربون قلب فسقلیش😘😘 الهی سالم و سلامت بغلش کنی خداروشکر عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
تازه اول خرجاس بیمه تکمیلی هم اگه میتونی بکن خرجای سونو وازمایش و بده 

والا همین بیمه رو هم به زور میریزیم😅 خدا به دادمون برسه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام فاطمه جان. خدا رو شکر اره. اولش فقط سرمم رو زد و قبول نکرد سونو کنه، ولی دکتر خوبیه وقتی گفتم ب ...

سلام عزیزم

مبارکت باشه 

خیلی خوشحال شدم

ان شاء الله همه چی خوب پیش بره و به سلامتی بغلش کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام روزتون بخیر خانمای گل من امروز روز ۱۱ انتقالم . حساب کردم میشه ۴ هفته ام کی باید رفت سونو قلب ...

سلام دوست خوبم 

مبارک گلم 

اول آزمایش بتا بدید حتما 

و حدود هفت هفته برید برای سونو قلبه استرس نداشته باشید 

سلام جونم انشاالله که بخوبی پیش بره برات گلم فکر کنم ۱۴۹۰،بود اگه اشتباه نکنم بعد هم برا پاپ اسمیر ه ...

ممنونم عزیزم. اره گف از ۲۰ ام پریود روزی دوتا شروع کنم. احتمالا ب خاطر تنظیم پریوده نمیدونم. ولی پریودای منم منظمه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره والا فاطمه از دکترا بیشتر تخصص داریم انشاالله که عزیزم بهترین ها برات پیش بیاد جونم انشاالله راس ...

ممنووونم عزیزم. اینجوری ک فهمیدم مث جهاده پانکچر و انتقال اینا . ولی ویزیت و سونو تقریبا ی ۵۰ تومنی بیشتر از جهاده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱