2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
واقعا تهران امکانات و شرایط بهتره . اما براى ما شهرستانى ها نبود مکان استراحت و هزینه رفت و آمد هم س ...

آره واقعا برای رفت‌و‌آمدش اسیر میشیم انشالله به نتیجه برسیم این مشکلات گذراست یادمون‌میره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چیکار کنم عزیزم من همه تلاشمو دارم میکنم بخدا دکتری که تو سه ماه نوبت نمیده شوهرم بنده خدا رفت التما ...

عزیزم میدونم واقعا سخته استرس نداشتن ولی ب قول خودت دیگه همه کارو و تلاشارو کردی دیگه بسپار دست خدا و فقط استراحت کن. یکی از بچه های همین جا نفس بود یا کی دقیق یادم نیس گفته بودن هماتومش انقد بزرگه ک داره کل ساک رو جدا می کنه خیلی شو گرفته بود ولی شکر خدا با استراحت حل شد و نی نی نازش دنیا اومد. ان شاالله برا شمام همین طور میشه. فقط استراحت کن و داروها و شیاف تو سرموقع استفاده کن باقی رو بسپار دست خدا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت پشت گردنش ضخیمه ان تیشم بالاس 2.6 بود

وای عزیزم نگران نباش زیره ۳مشکلی نداره  بالا سه میگن  مشکل داره ک اونم قطعی نیس برا نسرین ۴بود امینو داد بچه سالم بود نگران نباش چیزی نیس

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره. شما تو نهال ادامه دادی یا فقط ی بار رفتی؟ دکتراش ظاهرا دکتر سید حسینی و لیدا حیدریه. بین نهال و ...

آره گفتی یادم افتاد حیدری بود 

نه من یه بار بین المللی با دانایی بودم‌

یه بارم جهاد با موسی پور ، ساختمان سلامت به خاطر کیست سینه ام رفته بودم اون موقع دیدم 

آره عزیزم از هر دو تا وقت بگیر برو‌ دیگه ما چون یه مدته توی این راهیم خودمونم‌ تقریبا میتونیم از لابه لای حرف دکترا بفهمیم که چقدر واردن ،اول ببینشون بعد تصمیم درست رو‌بگیر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم میدونم واقعاهزینه هازیاده ولی چه میشه کرد،البته اگه بیمه تامین اجتماعی دارین امسال یک مقد ...

سلام عزیزم

میشه لطفا بگی چطور اسپرم همسرتون ۸ میلیون شد؟

مگه آزو اسپرمی درمان داره؟

انسدادی بودن؟

من تازه عمل لاپاراسکوپی و هیسترو با هم انجام دادم. البته من کیست درمویید تخمدان داشتم. برای من که خی ...

من برای تشخیص سقط لاپراسکوپی میکنم و یکباره هیسترو

نمیدونستم اینقدر گرون میشه 

البته من تامین اجتماعی دارم فقط

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم ان شالله روزی همه منتظرا و ان شالله همه باردارا بارشون رو به سلامتی زم ...

سلام بهارک جان مبارک باشه مامان شدنت.

ان شاءالله این ۹ماه به راحتی وشادی طی کنی

دعا کن جواب من ورادیس هم مثبت بشه ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
@رادیس۱۲     @marshmaloo     بچه ها ی خبری از خودتون بدین خوبین؟؟

سلام بهارک جون.خوبی تیکرت قوربون  

هیچ خبری نیست.نه علائمی نه چیزی

دعاکن مثبت بشیم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
@هانیلsآریل     @نسرین_مهر    ‍  سحر جان و نسرین جان آزمایش سل فری دار ...

ماهک جان

الهی که چیزی نیست عزیزم

دکترها برای راحتی خیالشون ،ازمایش زیاد مینویسن 😊البته اینکه نگرانی کاملا طبیعیه

توکل به خدای مهربون♥️برات دعا میکنم عزیزم💕

به فا ل نیک بگیر منم پادرد داشتم اتفاقا روز پنج و شش به زور سر پا ایستادم مامان شدی انشالله

هرچی خدابخواد روز به روزکمردردم داره بیشترمیشه ان شاءالله بی نتیجه نباشه شوهرم خیلی خوشحاله باهرعلامت ذوق میکنه خداکنه دلش نشکنه

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
فردا قرارهست آزمایش بدم 

عزیزم نگران نباش اگه مشکلی بود میفرستادت امینوسنتز 

ببخشید اینجوری میگم ولی چون خیلی از نزدیکام تو کادردرمانن میدونم که میگم بیشتر پزشکا با این ازمایش فرستادنهای الکی کاسبی دارن با ازمایشگاهها قرارداد دارن و بابت مریضایی که میفرستن پورسانت میگیرن و مریضایی که حس میکنم شرایط مالیش رو دارن و یا مثل ما ای وی افی ها که میدونن یچمون خیلی مهمه و همه مار میکنیم رو الکی میفرستن دیدی اکثرشونم میگن مثلا فلان ازمایشگاه رو من قبول دارم برو متاسفانه 

سلام بهارک جون.خوبی تیکرت قوربون     هیچ خبری نیست.نه علائمی نه چیزی دعاکن مثبت بشیم

مرسی ان شالله به زودی شما هم میزارین نگران نباش من هنوزم علامت ندارم باور کن سر دخترم تو نه ماه هیچ هلامتی نداشتم فقط خوابم به هم ریخته بود همش نگران بودم میگفتن جنین خوبه من هیچ علامتی ندارم دیگه بدنا متفاوته باهم نگران نباش قرار نیس همه علامت داشته باشن بعدم الان خیلی زوده برا علامت معمولا از هفته ۷-۸شروع میشه علایم