2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
چه خوب بیمه تامین اجتماعى رو هم در نظر مى گیرند؟ عزیزم براى من آمپول النوا گرفتم آزاد حسابش کرد دارو ...

عزیزم تخمک کشی کردی یا نه هنوز ؟ در چه مرحله ای هستی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ذوستانی که مثبت شدید هفته ها و روزهای اول استراحت مطلق بودید؟؟ 

من فقط سه چهار روز اول..بعدش خودم میرفتم سر کار .تازه لکه بینی شدید هم از روز ششم پیدا کردم ولی باز سر کار میرفتم .

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز دهم بودم جنین سه روزه .اره زود زدم 😌 ولی نمیدونم چی پیش میاد اخه هیچ علامتی نداره ضمن اینکه یما ...

منم خود ایمنی دارم..اگه داروهاشو می خوری نگران نباش کنترل میشه و رو جنین تاثیر نمیزاره.

بچه ها کسی که ای وی اف کرده سه بار و هر سه بار جنین ها توی ماه سه یا چهار از دست رفتن علتش چیه؟

یعنی از فریز در نیومدن ؟

عزیزم تخمک کشی کردی یا نه هنوز ؟ در چه مرحله ای هستی ؟

نه عزیزم.  دکتر قرص جلوگیرى بهم داده و گفته حدود ۲۱ سیکل مراجعه کنم و براى تزریق آمپول ‌. تازه باید مراحل رو انجام بدم که بعد تخمک کشى باشه

اگر دوست دیگه ای اطلاعی داره فداتون لازمه استرس بکشم یا نه ولی جواب آنومالیم خوب بود دکتر که زیاد اه ...

منم سلفری دادم..نگران نباش..یادمه مسئول ازمایشگاه میگفت نود درصد جوابا سالمن..

نه عزیزم.  دکتر قرص جلوگیرى بهم داده و گفته حدود ۲۱ سیکل مراجعه کنم و براى تزریق آمپول ‌. تازه ...

انشالله نتیجه ی خوبی میگیری عزیزم‌، نتیجه اش رو به ما هم بگو 

سلام بچه ها من باز رفتم دکتر الان دکتر میگه دور تا دور بچه رو خون گرفته کارای عادیتو بکن اگه قراره س ...

سلام هیوا جان اگر شیاف داده بذار و حتماااا استراحت داشته باش شاغلی استعلاجی بگیر یه مدت

مرسى گلم . شما توى چه مرحله اى هستى جانم ؟

من دو بار پانکچر شدم‌ تخمکهام‌ پوچ ‌بودن نتیجه نگرفتم 

به تو‌فقط النوا داده آمپول دیگه ای نداده ، چندتا النوا داده ؟

سلام هیوا جان اگر شیاف داده بذار و حتماااا استراحت داشته باش شاغلی استعلاجی بگیر یه مدت

سلام عزیزم هم شیاف میذارم هم امپول میزنم کلا استراحت مطلقم بجای اینکه لکه کلا از بین بره حالا بیشتر شده دورتادور جنین رو گرفته دیگه نمیدونم چیکار کتم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
سلام عزیزم هم شیاف میذارم هم امپول میزنم کلا استراحت مطلقم بجای اینکه لکه کلا از بین بره حالا بیشتر ...

فقط برای سرویس بهداشتی بلند شو به فکر کار خونه هم نباش یادمه گفتی شکر خدا قلب هم تشکیل شده ، باقیشو بسپار به خدا انشاءالله که مشکلی نباشه