2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
چیکار کنم عزیزم من همه تلاشمو دارم میکنم بخدا دکتری که تو سه ماه نوبت نمیده شوهرم بنده خدا رفت التما ...

توکل بر خدا 

تو کاری که از دستت برمیاد رو انجام دادی ان شاء الله ختم بخیر میشه و دردتم کم کم بهتر میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من دو بار پانکچر شدم‌ تخمکهام‌ پوچ ‌بودن نتیجه نگرفتم  به تو‌فقط النوا داده آمپول دیگه ای نداد ...

عزیزم دکتر مرحله به مرحله میگه چکار کنم براى این سرى گفت ىک دونه النوا . النوا هم خیلى گرون بود و آزاد . شاید مراحل بعد آمپول هاى دیگه بده . تهران پىگىر درمان بودى ىا تبریز؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو بار پانکچر شدم‌ تخمکهام‌ پوچ ‌بودن نتیجه نگرفتم  به تو‌فقط النوا داده آمپول دیگه ای نداد ...

عزمزمه النوا فقط یک آمپول بعدش از روز شش یا هفت آمپول شروع میشه مگه اینکه شرایط متفاوت باشه شش روز اول آمپول بهت بده

سلام عزیزم  چقدر خوب که نی نی هات صحیح و سالم بودن خداروشکر😍 قبلنم جنسیت هر دو رو پسر گفته ب ...

اره نوبت دهیش بد بود  اول هم بقیه رو میفرستادن بعد باردارا رو نه قبلا جنسیت  و گفتن یه دختر یه پسر  پساری حالت حلقه ماننده بیهوشی و اینا نداره اما سرکلاژ با نخ میدوزن  بیهوشی داره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها من باز رفتم دکتر الان دکتر میگه دور تا دور بچه رو خون گرفته کارای عادیتو بکن اگه قراره س ...

استراحت کن پناه بر خدا ان شاالله که چیزی نمیشه فقط بشین خونه سوار ماشین نشو یه مدت دندون رو جیگر بذار حموم نرو تا حالت خوب شه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم دکتر مرحله به مرحله میگه چکار کنم براى این سرى گفت ىک دونه النوا . النوا هم خیلى گرون بود و آز ...

تبریز بود هر دوبار ، اینبار میخوام ‌بیام ‌تهران انشالله 

راستی النوا رو‌از کجا گرفتی ؟ کدوم‌داروخونه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزمزمه النوا فقط یک آمپول بعدش از روز شش یا هفت آمپول شروع میشه مگه اینکه شرایط متفاوت باشه شش روز ا ...

اگه روز شش یا هفت خونریزی هم‌نداشته باشیم مسئله ای نیست چون‌من‌ پریودام خیلی مدتش کوتاهه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تبریز بود هر دوبار ، اینبار میخوام ‌بیام ‌تهران انشالله  راستی النوا رو‌از کجا گرفتی ؟ کدوم‌دا ...

واقعا تهران امکانات و شرایط بهتره . اما براى ما شهرستانى ها نبود مکان استراحت و هزینه رفت و آمد هم سخته . چه کنیم که الان مهمترین اولویت زندگى هست

دکترای تبریز شورشو‌درآوردن اگه یکیشو پیدا کنیم یکی یکی ویزیت‌ میکنه باید‌خوشحال باشیم‌ ولی حمدی رو‌م ...

اره. شما تو نهال ادامه دادی یا فقط ی بار رفتی؟ دکتراش ظاهرا دکتر سید حسینی و لیدا حیدریه. بین نهال و شمس دو دلم. احتمالا از هر دو ی ویزیت بگیرم برم ببینم چجوریه روند درمان شون. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱