2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله عزیزم ایشالله. راستی چرا انقد زود شروع کردی؟ من قطع کردم غذای کمکیشو فعلا به دستور دکتر آل ...

بخاطر وزن گیریش که خوب نبود زود شروع کردم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانمها صبحتون بخیر،ببخشید کسانی که می خوان تخمک اهدایی بگیرن.به نظرتون دونر آزمایش ژنتیک بده؟ ...

سلام .اگر بچه داشته باشن وبچه سالم باشه نیاز به آز ژنتیک نیست.یکی از شرایط تخمک اهدایی اینه که دهنده بچه سالم داشته باشه.نیاز به این همه هزینه نیست دیگه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه هایی که انتقال دادین یا مامانای باردار. این کار انجام بدین.به انداره  دور شکمتو ن یاکمی بز ...

نخ را ببندیم به شکم  یا فقط نگه داریمش

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

سلام بچه ها من اصلا از  یشب نتونستم بخوابم کلا دستمال بدست بودم.بینی ام کیلیپ شده .گوشام همینطور عفونت زده بهش 

من نمیدونم این طرماخوردگی از کجا اومد یه شبه منو داغون کرد اینقدر بینی گرفتم به زورکه داغون شدم

همش سرفه عطسه وبینس کیپ وف ی ن

امیدوارم خدا جنینامو صحیح وسلامت برام حفظ کنه.

بچه ها من به خونریزی افتادم اومدم سونو تروخدا برام دعاکنیددد😭😭😭😭😭خدا بچه هاموبهم ببخشه حالشون خ ...

وای عزیزم چرا حتما از حالت خبر بده ان شاالله که چیزی نیس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها من اصلا از  یشب نتونستم بخوابم کلا دستمال بدست بودم.بینی ام کیلیپ شده .گوشام همینطو ...

ویروسش خیلی بد دردیه دکتر بهت چیزی نداد ؟از این اسپری بینی ها ک ای نمک ان بگیر انگار هر چی دارو بخوری تاثیر نداره انچنان ولی نذار سرفه کنی یه فلاکس ابجوش بغلت باشه شربت هم بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من به خونریزی افتادم اومدم سونو تروخدا برام دعاکنیددد😭😭😭😭😭خدا بچه هاموبهم ببخشه حالشون خ ...

واای چی شدی یکدفعه🥺🥺🥺انشاءالله که به خیرمیگذره عزیزم،نگرانتیم حتماازخودت یه خبربهمون بدی

ای وای لیلا جونم چی شدی. نگران نباش عزیزم احتمالا بخاطر سرفه هاست.الهی به حضرت رقیه بچه هات سالم باشن عزیزدلم 

برودکترعزیزم،تادارواستفاده نکنی کامل خوب نمیشی 

به دکترم گفتم .میگه نباید آنتی بیوتیک مصرف کنم جنینا آسیب میبینن.ااانم دارم اس ۵۰۰ ۸ساعتی میخورم اصلا حال ندارم هرچی آب واب جوش میخورم لبام وگلوم خشک خشک شده رو تب کردن دارم میرم.

وای بچه ها دعاکنید مشکلی پیش نیاد واسه جنینام