2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045637 بازدید | 684476 پست
رفتم سونو شدم یکی از کیسه هام هماتوم داره خداروشکر بچه ها حالشون خوبه 

لیلا جونم خداروشکر عزیزم.نگران نباش 

گر نگهدار من آنست که خود می‌داند

شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دکترم گفتم .میگه نباید آنتی بیوتیک مصرف کنم جنینا آسیب میبینن.ااانم دارم اس ۵۰۰ ۸ساعتی میخورم اصل ...

هیچ انتی بیوتیکی ؟اخه سخته ک

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
به دکترم گفتم .میگه نباید آنتی بیوتیک مصرف کنم جنینا آسیب میبینن.ااانم دارم اس ۵۰۰ ۸ساعتی میخورم اصل ...

دست وپاهات وصورتت رومرتب باآب سردبشور،خیاروسیب سبزبخورواسه تب خوبه،انشاءالله که هرچه زودترخوب بشی وجنینا صحیح وسالم سرجاشون باشن

لیلا جونم خداروشکر عزیزم.نگران نباش  گر نگهدار من آنست که خود می‌داند شیشه را دربغل سنگ نگه م ...

اره بخدا زینب جان خدارو هزارمرتبه شکر که خودشون خوبن ،حالا خوبه من کلاا استراحتم زیاد اینور اونور نمیکنم یهو تو یه هفته مگه میشه هماتوم تشکیل بشه اخه؟

یکم اره نشاسترو میخورم بهترم خدارشکر ،اخه یهو صبح پشدم ببخشید همینجوری ازم ریخت ینی سکته کردما

درکت میکنم عزیزم اینجورمواقع آدم خیلی نگران میشه،منم یکباراوایل اینجوری شدم شب بودتاصبح که رفتم دکترفقط اشک میریختم، هنوزم ترسش باهامه همیشه هروقت ترشح دارم میرم خودمو چک میکنم

الهی بمیرم 😥 لیمو تازه خوبه میتونی بخوری؟. تو اب بچکونی بخوری؟انشاالله که هرچه زودتر خوب بشی عزیزم 🤲❤️

یکم اره نشاسترو میخورم بهترم خدارشکر ،اخه یهو صبح پشدم ببخشید همینجوری ازم ریخت ینی سکته کردما

اره ترسناکه یه دفه خوبه زود اومدی سونو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
درکت میکنم عزیزم اینجورمواقع آدم خیلی نگران میشه،منم یکباراوایل اینجوری شدم شب بودتاصبح که رفتم دکتر ...

منم دقیقا تا یکم ترشح میاد سری میرم دستشویی ببینم چیه .انشاالله که هممون بسلامتی زایمان کنیم و همه بچه هایی که انتقال دادن مادر بشن🤲❤️